|
✿
|
Autor |
Zpráva |
dionee 8-20
|
Zaslal: po červenec 15, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
dakujem kocky:))) idem kuk |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Arezet 21-40
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 9:19 pm Předmět: casting jantar |
|
|
Ahojky ,no já jsem včera barvila vlasy barvou od castingu odstín jantar na středně hnědé vlasy.Bohužel ta barva která měla být výsledná,tak je krásná na sluníčku,ale ve stínu jsem ještě tmavší bruneta takže za mě zklamání ,jinak plus je,že mám vlasy krásně hladké a lesklé,tato barva se dobře nanášela,nedráždila pokožku hlavy,vlasy nedostaly dá se říct žádný šok,vůbec mi nepadaly vlasy,jako byc hsi na hlavu žádnou chemii nedala,takže super k tónování své původní barvy,ale nic oslnivého to není,takže už se těším až si dám navlasy hennu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lacrima 41-80
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:48 pm Předmět: |
|
|
uz je to par mesicu co jsem se barvila Loreal Casting Creme Gloss 613 (ledové mochaccino), no a barva vubec nechytla, davala jsem ji dokoce 2x a nechaval pusobit o dost dyl....chtela jsem zladit odrosty s tmavsimi konecky a nic |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
fructia 321-600
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
Místo kaštanu jsem si vzala na zkoušku hořkou čokoládu a výsledek je ten, že mám vlasy černé. Nijak extra mi to nevadí, ale pozor na to! Naštěstí se to za chvíli vymyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
dionee 8-20
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
uz to mam spravene:-) uplne ku korienkom som farbu nedala... mam to o kus svetlejsie, trocha do mahagonu , ale s vysledkom velmi spokojna |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: po srpen 05, 2013 10:40 pm Předmět: |
|
|
DOTAZOVALA JSEM SE NA ODSTÍNY 700 710 A PŘIŠLA MI Z LOREALU TAHLE ODPOVĚD.
Vážená paní Zuzano,
děkujeme za Váš email. Prodej Vámi požadovaného odstínů barev na vlasy
Loreal casting creme gloss odstínů 700 a 710 - jsme v České republice
ukončili. Bohužel Vám tedy nemohu poradit žádný obchod, kde by byl
daný odstín dostání. Místo těchto odstínů bych Vám doporučila podívat
se na odstíny této řady casting creme gloss 801 blond saténová (o něco
světlejší), 8304 Slunečná medová, nebo 734 Medový jantar.
Dále v řadě Sublime Mousse bych Vám mohla doporučit barvu odstínu 70-
pravá nejsvětlejší hnědá. Možná Vám některá z nich bude vyhovovat a
bude vyhovovat Vašim představám. U našich distributorů najdete určitě
pomoc při výběru vhodného odstínu.
[/b] _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
Tak koukám na Casting čokoláda (mléčná) odstíny. Mám takové tušení, že výsledný odstín nebude takový krásně světlounký, jako je v reklamě. V reklamě je to něco mezi tmavou blond a nejsvětlejší hnědou, ale "naživo" to nejspíš chytne tmavěji a bude tu zase hodně zklamaných lidiček.
Nebo se mýlím? _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Michelle051 41-80
|
Zaslal: so září 07, 2013 9:42 am Předmět: |
|
|
fructia napsal: | Místo kaštanu jsem si vzala na zkoušku hořkou čokoládu a výsledek je ten, že mám vlasy černé. Nijak extra mi to nevadí, ale pozor na to! Naštěstí se to za chvíli vymyje. |
v utorok sa mi stalo to isté našťastie mi to nevadí moc ale ked sa to vymyje chcem dáku hnedú nie čiernu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: so září 07, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
Včera jsem barvila Ledovým kakaem a jsem spokojená, je to trochu tmavší než na obrázku, ale je to taková hnědočerná, což jsem chtěla, nic umělého, vypadá to přirozeněji než normální černá. A hází to krásné odlesky na sluníčko, bohužel mi vypadla snad polovina vlasů . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eetynka 321-600
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 12:10 am Předmět: |
|
|
Technicka otazka: tato farba mi nezosvetli vlasy? Mam farbene hennou do - hneda s odleskami do cervena a chcela by som skusit medovy jantar alebo karamel. Moze sa stat, ze mi to este viac stmavi? tiez to funguje ako henna, ked je to preliv? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|