|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
astrid ***moderátorka***

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 8:46 am Předmět: |
|
|
Kámoška mi před cca měsícem a půl zastřihávala vlasy o 5cm. Teď jsme se zas viděly a ona na to: "Hele, stříhala jsem to vůbec? To máš už zas nějaký dlouhý... " Potěšilo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: so červenec 27, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Babicka, co mne dneska videla na skype videu dneska zahlasila ze "to mam krasne objemny a ze bych mle a s tak peknyma vlasama jit na rande" ..
No jo, jenze nejak neni s kym (a tak trochu jsem za to rada).
Jooo, cerstve po nahennovani kdyz je to temer pred uplnym suchnutim (lehce navlhle) to mam dycky objem na ctyri hlavy ... ale pak se to zacne vymyvat a jde to do kytek
Ovsem potesilo, ne ze ne  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Housenka 1201-2400. Guru II. kategorie

![]()
|
Zaslal: so červenec 27, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi jeden kamarád řekl, že mám hezký "zapletený bochánek" na hlavě. Myslel tím drdol, přišlo mi to docela roztomilý  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Takhle ve dvě ráno na liduprázdném Svinově s dvěma pár ovíněnýma týpkama: Ty pi**, ty máš cop Ty si hipík? (dlouhé zelené šaty). - Jo. - Proč nemáš minisukňu? - Bo. - Aha.  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
verushka1992 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem spokojeně ležela po obědě na gauči a teta "Veeerčooooooo!!!! Ty jsi ostříhanááááá?! Vždyť jsi měla před půl hodinou vlasy to... delší!" Nakonec se to vysvětlilo - ležela jsem si na těch vlasech a teta to prostě špatně viděla  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Caithlin ***moderátorka***

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
Malá holčička na výletě "Jé ta slečná má ale copan"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
knihomol5 321-600

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
v Tescu neidentifikovaná národnosť, ale asi Rumuni na dovolenke, si dlhšie pošuškávali zrejme niečo o mne, v jazyku, čo som ani náhodou nerozumela, čisto teoreticky to mohli byť aj nejaký Španieli alebo dakto takí...no a potom o pár minút neskôr mi jedna z nich povedala lámanou...no asi slovenčinou, alebo polštinou, že mám pekné dlhé vlasy, a krásnu farbu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Mays 321-600

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
Já pomalu začínám slýchat, že mám krásné vlasy, dlouhé a super barvy... a nedávno mi bylo řečeno osobou, co mě asi měsíc nebo dva neviděla, že mi pěkně porostly vlasy potěší  _________________ Diamond on a landmine waiting to explode... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 12:29 am Předmět: |
|
|
včera kolegyně v práci, že mám moc pěknej cop... potěšilo ona je to důchodkyně a má svoje bílý vlasy a prosím, delší mikádo s patkou... ne oškub takže mě to těší hned dvakrát  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
"Ty ses mi vždycky líbila, už jako puberťačka. Byla jsi takovej pihovatej spratek nazrzlej."
Od dlouholetého kamaráda to potěší  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|