Zdravím

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Caletto 3
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 12:52 pm    Předmět: Zdravím Citovat

No, jak jen začít? Takže já jsem Monika, mám spoustu zálib a koníčků, především koně. Potom poslouchám hudbu, povětšinou rock, metal a tak, ale občas si klidně s chutí poslechnu třeba i Abbu =D Z filmů preferuju komedie, horory jen některé, musí mi opravdu sednout. Moc bych chtěla mít dlouhé a zdravé vlasy, proto jsem přišla k vám, dostala jsem echo, že bych tu mohla najít spoustu dobrých rad a vychytávek, tak jsem tady. Vlasy jsem měla barvené, vším možným ničené a teď se jim to snažím vynahradit =) Ráda bych se připojila k vám a možná i sem tam třeba přidala i vlastní zážitky a zkušenosti =)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lethality
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2013 10:53 am    Předmět: Citovat

vítej mezi nás, dobrých rad a vychytávek je tu celá hromada, jen se jimi pročíst Very Happy a pokud nenajdeš, co potřebuješ, tak se klidně ptej, je tu celá kopa ochotných lidiček, co rádi poradí, pomůžou a hlavně povzbudí Smile a vlastních zážitků a zkušeností není nikdy dost, tak se o ně klidně poděl Smile tak ať se vláskům daří a ať rostou Cool
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2013 11:33 am    Předmět: Citovat

Ahoj, vítej u nás. Ať se ti tu líbí.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Caletto 3
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2013 7:17 pm    Předmět: Citovat

Děkuju moc za přijetí =) zatím se tu jen orientuju, snad tomu tady příjdu brzo na kloub =D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: