|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 8:24 am Předmět: |
|
|
Meadow napsal: | Jdu si dát buchtu, měla by být s mákem, snad i bude - vidět do toho nejni a v krámě do toho šťourat prstem je trochu faux pas.
Edit: tak je tvarohová. |
Jdi ji vrátit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 8:36 am Předmět: |
|
|
Dort a chai tea latte |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 9:49 am Předmět: |
|
|
Sidonie napsal: | Meadow napsal: | Jdu si dát buchtu, měla by být s mákem, snad i bude - vidět do toho nejni a v krámě do toho šťourat prstem je trochu faux pas.
Edit: tak je tvarohová. |
Jdi ji vrátit |
Už jsem ju pozřela. Byla dobrá aj tak. Ale míchaj mě s tím. Člověk nikdy neví, jestli ty sloupečky buchet neprohodili (jako třeba dneska). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
Hrozno, nektarinku, dvě švestky, přesnídávku a mátový čaj. _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Caithlin ***moderátorka***
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
Taky jsem si nedávno v Albertu koupila tvarohovou buchtu a byla maková...ale neva, mák mám beztak radši
Jinak dneska k snídani přesnídávka a kousek rohlíku, doufám, že brzy budu moct zas jíst normálně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Phantasmagoria 81-160
|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
Kuskus s kokosem a medem, nektarinka, mléko
Naposledy upravil Phantasmagoria dne st srpen 21, 2013 6:38 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Pravomila 8-20
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 10:21 am Předmět: |
|
|
Celozrnný kváskový chléb, papriková pomazánka z tofu natural a černý čaj s mlékem.
PS: Máte nějáký trik, jak bez teploměru poznat teplotu pod 40°C, aby se neničili enzymy v medu? Jsem typ Kapha a med je pro mě nejlepší (nebo spíš jediné) sladidlo. Jsem zvyklá na kaše, ale jak to sladit, když zrovna nechci kombinaci obilka + ovoce, toť záhada :-O |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 12:11 pm Předmět: |
|
|
Pravomila napsal: | Celozrnný kváskový chléb, papriková pomazánka z tofu natural a černý čaj s mlékem.
PS: Máte nějáký trik, jak bez teploměru poznat teplotu pod 40°C, aby se neničili enzymy v medu? Jsem typ Kapha a med je pro mě nejlepší (nebo spíš jediné) sladidlo. Jsem zvyklá na kaše, ale jak to sladit, když zrovna nechci kombinaci obilka + ovoce, toť záhada :-O |
37 stupňů je tělesná teplota. Takže pokud to budeš vnímat jako vlažné, teplota bude pod čtyřicítkou. _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
Citronový koláč, co jsem si včera upekla. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
Jediný rohlík s Nutellou. Koupil jsem si ji nedávno, abych zjistil, co je na ní tak drahýho. Nic extra jsem nenašel. Chutná stejně jako nugeta, co má asi tak třetinovou cenu.
Jediný, obvykle jím 2. Poslední dobou mám ale nějak ztažený žaludek, nemůžu jíst moc. Asi kvůli nervům. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|