Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 255, 256, 257 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=9213cb7433b8c3426c39a321fe401043Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Misurba
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 9:28 pm    Předmět: Citovat

Dnes jsem byla na návštěvě u tchýně a poprvé v životě mi pochválila vlasy. Prý jsem je nedávno měla ještě po ramena. Momentálně se blíží k pasu....Řekla, že jsou pěkné a že to musí být velká starost o ně. A že prý mi rychle rostou. Ta slova mě strašně moc potěšila, často je totiž neslýchám. A den byl hned veselejší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lethality
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 8:28 am    Předmět: Citovat

v neděli se na mě zkoumavě podívá jedna známá, zarazí se a povídá... ty máš ty vlasy nějaké dlouhé - stylem jak si k tomu vůbec přišla?? načež sem se musela obhájit, že v těch vedrech (a kvůli nim) sem je nosila nahoře v drdolu, a teď že už je čas zase na rozpuštěné Smile moc mě to potěšilo (koho taky ne) Smile protože to znamená, že rostou, byť ze strany nositele tak trochu nevšímavě Wink

Naposledy upravil lethality dne čt září 05, 2013 9:39 am, celkově upraveno 1 krát.
Nicoolka*
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 1:41 pm    Předmět: Citovat

že jsou dlouhé Very Happy ... ale mě přijdou být strašně krátké Crying or Very sad
Nikinka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 9:42 pm    Předmět: Citovat

Dnes jsem si v šatně v práci nestihla nějak svázat vlasy, ostatně ani se mě moc nechtělo, byly čerstvě umytý a miluju ten rozevlátej pocit... dojdu na pokladny, kde je kolega brigoš, zrovna sme se střídali... a najednou koukám že s otevřenou pusou kouká na moje vlasy a říká "Ty máš ty vlasy tak dlouhý??? Jsem nevěděl.... tyjo... Shocked ". A já že jo, mám Smile Že ale v copu se to zkracuje... a on že jo, že to teda zkracuje Smile Potěšilo mě to Smile No a jelikož se při střídání stráží jaksi vytvořila fronta, tak sem hned musela odbavovat, takže s těma rozpuštěnýma... všude se mě pletly a já jen slyšela z tý fronty jak si lidi povídaj že mám fákt dlouhý vlasy Very Happy Pak sem si je hodila do culíku a od tý doby je nikdo během směny nekomentoval Very Happy

a pak ještě ze včera, od jednoho člověka mám zakázáno se ostříhat, po tom, co jsem mu řekla, že se mi zdálo, že jsem si nechala vlasy ostříhat tak po lopatky... Very Happy no co, to bych stejně neudělala Very Happy
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 4:50 am    Předmět: Citovat

Včera jse potkala spolužačku a ta se hned zeptala jestli nejsem ostříhaná, že to mám nějaké kratší (vlásky se víc kroutily Evil or Very Mad ). Ale pochválila mi konečky Very Happy
A taky jsem byla včera česaná od kamarádky a dozvěděla jsem se že mám hrozný dráty Very Happy což je teda pravda, co bych dala za jemnější a hladší vlasy, méně hrubé na dotyk.
Jinak moc poznámek o délce neslýchám, spíš si lidé všímají, že jsou zdravější ( pozdravuju hennu a kokosový olej) což je pro mě důležitější Smile
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 1:34 pm    Předmět: Citovat

Koukám, že se do budoucna mám na co těšit. Smile Jen to asi bude ještě pár let trvat, než je budu mít aspoň do pasu.
V současnosti jediná zpětná vazba z reálného života je ta, když dojedu domů, tak se mě naši snaží přesvědčit, abych si je ostříhal.
Naposled to byl bývalý mamky netbook za to, když sundám 15 cm, říkal to tťka, takže to znamená 20. Very Happy Odmítnul jsem, a to všichni tady víte, jak moc jsem na tu techniku. Faktem ale je, že ten netbook nebyl nijak extra výkonný.
Kdyby mi byl nabídnut můj vysněný ntb za 50 000, tak bych o tom přemýšlel. Přemýšlel, ne do toho okamžitě šel. Ano, až takhle jsou pro mě vlasy důležité. A v současnosti bych to i odmítl, setkal se s nepochopením atd.
Edit: Kecám, včera mi jedna kamarádka řekla, že jsem na dlouhé vlasy jako dělanej. Smile Velmi potěšilo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 3:54 pm    Předmět: Citovat

U mě dneska spolužáčky hádaly, co jsem s vlasy udělala. Nejdřív, že je mám vyžehlené. Potom, že vyfoukané do rovna. Načež, ž eje mám určitě nějak upravené od kadeřnice. Tak jsem jim vysvětlila, že takhle rovné vlasy mám normálně a že sem se jen hennovala. A taky mi bylo řečeno, že porostly... Potěší Embarassed
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 7:18 pm    Předmět: Citovat

No a naopak dneska si spolužáci řekli, že mě zdeptaj. Spolužačka si dělala masku na vlasy ala vejcomedový šampon, tak jsem se přidala s tím, že asi dala moc oleje, že jí to zůstalo mastné ikdyž to vymyla a a že se s tím daj umýt vlasy stejně jako se sodou a octem. Toho se chytil spolužák, že to asi musí ty vlasy dopadnout dost děsivě, tak sem mu řekla, že si je čas od času tak myju. Tak prohlásil, že proto je mám tak hnusně drsný a lámavý, čehož se chytila spolužačka s přídavkem "a krátký." Tak sorry no, je sice fajn, že většina holek má jemný a hebký vlasy odjakživa, ale vysvětlujte puberťákům, že vaše vlasy na dotek prostě drsné jak koňský ocas. Oni prostě ví jak potěšit. Evil or Very Mad Jinak ony ty spolužačky jsou moje kamarádky (no měly by bejt), ale když si můžou rýpnout do mých vlasů, tak to udělaj s plnou parádou a dobře mě shodí a já jim nemůžu nic říct, neboď jedna má vlasy pod pás a druhá po zadek. Ách jo a já už se radovala, že jsou konečně hezký Sad
vee_love
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 7:39 pm    Předmět: Citovat

To jsou mi tedy pěkné kamarádky.. Mad Kašli na ně, vlasy máš nádherné, já ti je třeba závidím! (v dobrém slova smyslu). A spousta holek co znám tak nadává na jemné vlasy a co by daly za to kdyby byly trochu hrubější, přeci jen jemňuchy kloužou z účesů a nedrží na nich vlnky a tak. Musíš být jako ta Merida, postav si palici a ignoruj takové hňupy (omlouvám se za ten termín, ale jinak to nejde)! Laughing
knihomol5
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 7:40 pm    Předmět: Citovat

včera v škole som v novej triede, respektíve ... nový odbor študujem (nadstavbu) a spolužiačka vedľa mňa pozerala fotky čo som mala na oznamku, a vravela, že prečo nenosím rozpustené vlasy a tak...a potom som povedala, že by to bolo dosť nepraktické v tom počasí, čo bolo vonku...(som mala v drdole), a potom sa nejako dozvedela, že ich mám dlhé, a aj som si ich rozpustila, tak len s otvorenými ústami pozerala, a nevedela to rozdýchať dosť dlho...a tak obdivovala...že aj jej malá sestra mala dlhé, až po kolená, ale že to ostrihala, lebo bolo s tým veľa práce...čo je škoda, ale tak...
potešilo ma to celkom Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 255, 256, 257 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: