|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Elisse 161-320

|
Zaslal: út září 10, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
Tak už jsem se trošku vzpamatovala, nanesla kokosový olej, snědla milku a už mě to přešlo Taková vlasová krize asi postihne občas každého. Ten pocit, že mám hrozně krátké vlasy, všude jsem najednou viděla roztřepené konečky (a přitom ted jich tam zas tolik nevidím, jak to dělají...). Asi ta poznámka od rodičů byla poslední kapkou a sebevědomí kleslo na nulu. Tak jsem se tu musela vypsat a moc mi to pomohlo, samozřejmě i vaše reakce, máte pravdu. Moc si to beru, poznámky typu "ostříhej se" prostě k dlouhým vlasům patří  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
knihomol5 321-600

|
Zaslal: út září 10, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
Mays - nezávidím ti , ale ľudia dokážu byť hnusní treba to prežiť a dúfať, že sa tá spolužiačka spamätá...a prajem ti veľa trpezlivosti
tak ja som sa dnes dozvedela od spolužiačky, že mám najkrajšie a najzdravšie vlasy, aké kedy videla... a že prečo ich nenosím rozpustené, ale v drdole/vrkoči, že keby ona taká mala, tak by ich stále nosila rozpustené... a že ich chce mať také ako ja, ale že sa jej to asi nepodarí...(a tiež povedala, že ich mám super husté, čo síce nie je pravda, ale tak...nevadí) hneď bol deň lepší |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:08 am Předmět: |
|
|
Elisse - tak to je dobre, ze je krize zazehnana Tisic lidi, tisic chuti. Driv jsem taky strihala, ze aby byly vlasy prijatelne pro okoli. A vlasy byly porad kratke a ja porad litovala. Mam hodne tenke konce. Nedavno mi kolegyne rekla, ze by to chtelo zkratit. Jiny clovek mi zase vlasy pochvalil. Proste co clovek, to nazor. Jsou to jejich nazory. Muj nazor je ten, ze vlasy momentalne chci i s ridkymi konecky. Tak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st září 11, 2013 8:10 am Předmět: |
|
|
kolegyně v práci (důchodkyně, 67 let) mi dnes řekla že mám prý nejkrásnější vlasy a ten copánek je moc krásnej  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
mňa by zaujímalo, ako odpovedáte na otázku "ako dlho ti rastú?" mne sa nechce zakaždým vysvetľovať, že tak dvakrát za rok ušmiknem cca 5cm (proste udržiavam dĺžku) a neviem ako dlho mi rastú, lebo ich mám takéto už roky. teraz neviem, či si predstavujú, že tie vlasy rastú tak dlho alebo čo.
inak s tým ostrihaním koncov, často, keď vidím dlhovlásku, si pomyslím, že by sa jej hodilo kúsok odstrihnúť. niektorí ľudia fakt naháňajú dĺžku za cenu kvality, ale asi je iné, keď to rieši človek, ktorý vídava samé krátke a často strihané vlasy a niekto, kto vie, ako sa o ne treba starať a že stačí šmiknúť len kúsok, aby to vyzeralo upravene. ale nemám potrebu takéto veci komentovať, iba ak na ne príde reč. ja by som tiež nechcela, aby ku mne chodili ľudia a radili mi.
inak ja v poslednom čase mám kopu komentárov na farbu - mám predné jemné vlasy úplne blond po lete (veľa času vonku a more), ale skôr mi len pochvália zaujímavú farbu a neveria, že je moja  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Bonemína ***moderátorka***

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Karmilla napsal: | | mňa by zaujímalo, ako odpovedáte na otázku "ako dlho ti rastú?" mne sa nechce zakaždým vysvetľovať, že tak dvakrát za rok ušmiknem cca 5cm (proste udržiavam dĺžku) a neviem ako dlho mi rastú, lebo ich mám takéto už roky. teraz neviem, či si predstavujú, že tie vlasy rastú tak dlho alebo čo. |
Spočítala jsem si, kdy jsem byla naposledny na mikádo a kdy jsem dosáhla cca dnešní délku a hlásím tohle období. Ve tvém případě bych to viděla na to, že za každých cca 10 cm délky započítáš jeden rok a hned máš krásné a reálné číslo, které můžeš zvědavcům hlásit  _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sinnerion 41-80

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
Karmilla - Přesně tuto otázku nesnáším. Jak dlouho mi rostou tak dlouhé vlasy? Co já vím? Nevím ani, odkdy to mám jako podle nich počítat. Napadá mě třeba poslední radikální zástřih, jenže "pořád" nějak zastřihávám.. Před pěti lety 10cm, pak 5, 3, 12,..., loni třeba 6, pak 2, naposled 2-20 (sestříhávání).. A ono to nějak narostlo. Přijde mi ta otázka stupidní a vždy odpovídám "co já vím..".
A co se týče stříhání, já si je můžu stříhat jak chci a stejně se mi hned začnou docela lámat (a občas i třepit), to bych mohla jít rovnou do hola. Takže konkrétně u mě nemá tolik cenu hledět na kvalitu, protože se to nevyplatí. Naštěstí ty konce na pohled nejdou nijak zvlášť vidět, jelikož to kompenzuji jinou péčí, už se to lepší. Ale ani mi moc nenahrává "pramínkování", trápí mě to už chvíli a nemám to ráda, přijde mi, že vlasy vypadají neupravené  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: st září 11, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
Já vždycky říkám, že od narození a co vám? Popřípadě, že pár let.
(Protože nakrátko jsem byla naposledy v osmičce. Během gymplu mi vlasy dorostly do pasu, a pak jsem je měla stupňovitě sestříhané pod ramena. Na první výšce jsem to tak udržovala a od té doby rostou a poslední rok zastřihávám. Než bych to všecko vykoktala... ) _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
knihomol5 321-600

|
Zaslal: st září 11, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
| na takú otázku odpovedám, že od malička som mala približne také dlhé vlasy, čiže si ich udržujem celý život na takej dĺžke +- pár cm... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: st září 11, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Karmilla napsal: | | mňa by zaujímalo, ako odpovedáte na otázku "ako dlho ti rastú?" mne sa nechce zakaždým vysvetľovať, že tak dvakrát za rok ušmiknem cca 5cm (proste udržiavam dĺžku) a neviem ako dlho mi rastú, lebo ich mám takéto už roky. teraz neviem, či si predstavujú, že tie vlasy rastú tak dlho alebo čo. |
Taky se mě občas známí ptají - odpovídám, že NEVÍM - a kupodivu jim tahle odpověd stačí
( vím to přesně, ale nechce se mi vysvětlovat anabazi s růstem, padáním, následným ostříháním ,další pokus o dlouhé vlasy, zastřihování atd ...) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|