Tak tedy už i já.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SmoothAnnie
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 12:36 pm    Předmět: Tak tedy už i já. Citovat

Ahoj,
nějakou dobu jsem hledala ,,odvahu" sem napsat...protože nemám ,,připravenou" nějakou velkou uvítací řeč ani fejeton Very Happy Prostě a jednoduše....tohle forum mě zajímalo už dlouho, hlavně po období ,,posedlosti vlasy" (tak ve 13 letech...ta muka trvala dobrých šest, sedm měsíců..o.o) - mytí obden, tužidlování, gigakulmování vlhkých vlasů, copánečkování DENNĚ a tak dále a tak dále, kdy jsem se zděšením zjistila, že mám těch vlasů o DOST míň, chtělo to radikální změnu. Přestat tu hlavu tak mučit a navrátit se aspoň z části k dlouhým vlasům, které jsem nosila do pasu celé dětství...(dolů - po ramena šly z praktických důvodů - stejně byly celé příšerně přesilikonované a vůbec..)....

Každopádně, budu se tu, jako doposud, dále inspirovat, at' už kosmetikou, stylem nebo péčí. Třeba se mi ten pubert'ácký ,,sen" mít hřívu a překousnout tohle beztvaré období jednou povede (třeba do konce té puberty, která u mě bohužel stále ještě trvá - teprve mi táhne na 16.. Wink )

Cool (BTW- moje fotka je strašně nepřesná - foceno tabletem, ve skutečnosti mám háro tak o 3 cent'áky delší a o něco málo objemnější ;D)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 4:03 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vítej Smile

Snad tady najdeš víc a víc rad a pomuže ti to v cestě k tvému cíli Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: