Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 263, 264, 265 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=33132406c62c76ca0a741d5677b52756Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nikinka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 9:28 pm    Předmět: Citovat

Jeden chlápek mi v práci furt říkal, že mám nádhernej cop... a že by je chtěl vidět rozpuštěný... to sem už myslím psala... no a dnes se mi nějak nechtěly vlasy svazovat... a on zas přišel a začal se rozplývat že prej "tak blízko rozpuštěnejm vlasům..." a něco v tom smyslu že sem mu konečně splnila sen.... no nevim, přišlo mě to dost ujetý Very Happy pak přišel znova a dostala sem čokoládu, že prej za ten zážitek Very Happy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 7:07 pm    Předmět: Citovat

Dneska mě dvě spolužačky nezávisle na sobě pochválily ponožkáč Smile
Prej to musí dát strašný práce Laughing

Potěšily mě Smile
Olina
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 8:58 am    Předmět: Citovat

Nikinka napsal:
Jeden chlápek mi v práci furt říkal, že mám nádhernej cop... a že by je chtěl vidět rozpuštěný... to sem už myslím psala... no a dnes se mi nějak nechtěly vlasy svazovat... a on zas přišel a začal se rozplývat že prej "tak blízko rozpuštěnejm vlasům..." a něco v tom smyslu že sem mu konečně splnila sen.... no nevim, přišlo mě to dost ujetý Very Happy pak přišel znova a dostala sem čokoládu, že prej za ten zážitek Very Happy

Krásný zážitek! Někteří lidé prostě na ty dlouhé vlasy nedají dopustit. Můj partner říká, že k ženě prostě dlouhé vlasy patří. Asi by ani nežil s krátkovlasou Laughing
Olina
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 9:00 am    Předmět: Citovat

Majdal_e_e_nka napsal:

Potěšily mě Smile

Holčiny s krátkými vlasy si asi ani nepředstaví, jak je to snadné, protože ony ten účes udělat nemůžou. Myslím, že by jim to nezakrylo celou ponožku, že?
Olina
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 9:02 am    Předmět: Citovat

Mě potěšil asi před týdnem partner, když stříhal asi 2 cm konečky. "Ty jo, už máš pěkně dlouhé vlasy!" On je totiž stříhá už asi 6 let a vždy jsem to držela na lopatkách. V posledních dvou letech nechávám růst. No, moc hezký pocit!
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 4:37 pm    Předmět: Citovat

Olina napsal:
Majdal_e_e_nka napsal:

Potěšily mě Smile

Holčiny s krátkými vlasy si asi ani nepředstaví, jak je to snadné, protože ony ten účes udělat nemůžou. Myslím, že by jim to nezakrylo celou ponožku, že?

Já však nepsala, že mají krátké vlasy Smile mají obě dvě minimálně pod lopatky, jen prostě drdoly nenosí Smile
vercaskockama
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út říjen 01, 2013 5:15 pm    Předmět: Citovat

Jeden pacient se teď po oba dva dny rozplýval nad mým drdolem z jehlic, obecně jehlice získávají docela dost pozornosti, i mezi kolegy nebo návštěvami Very Happy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nikinka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 12:44 am    Předmět: Citovat

dnes mě kamarádka chválila vlasy, že je mám moc pěkný, že prej třeba taky někdy takový bude mít (má je hustší, ale musí stříhat, prý se jí strašně třepí a jsou suchý).
ADMIN

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 7:30 am    Předmět: Citovat

Včera dvě cca desetileté holčiny málem povalily dva stojany ve frontě v obchodě, když zkoumaly můj cop kolem krku skrytý pod šálou. Bylo to od nich tak okaté, až jsem se rozesmála. Byly jak dvě opice. Čekala jsem, kdy mi vylezou po zádech. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Angua
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 8:42 am    Předmět: Citovat

Sidonie napsal:
Včera dvě cca desetileté holčiny málem povalily dva stojany ve frontě v obchodě, když zkoumaly můj cop kolem krku skrytý pod šálou. Bylo to od nich tak okaté, až jsem se rozesmála. Byly jak dvě opice. Čekala jsem, kdy mi vylezou po zádech. Very Happy

To je výborná historka Very Happy já mám pocit, že moje vlasy nikdo nijak nezkoumá.. včera jsem se musela pochlubit mamince sama, jakou mám ze svých vlasů radost a že už mi dosáhnou do kapes na riflích a máma jen "Já vím." Já jsem ze svých vlasů nadšená, protože jsem měla vždy poměrně krátké, a příjde mi, že mi v poslední době opravdu rychle povyrostli tak jsem z nich celá na větvi a je mi vlastně líto, že na ně nikdo nijak neupozornil..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 263, 264, 265 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: