Jemne dlouhe vlasy

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xantipa
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 4:51 pm    Předmět: Jemne dlouhe vlasy Citovat

Ahoj vsichni,jsem tady nova a potrebovala bych poradit.Bydlim v Hodonine mam 2-rocneho kluka Patrika a obdivuju krasne dlouhe vlasy az do pasu a vic.Chyby si nejak nevsimejte malej se diva na ovecku Shaun,tak me chvili necha v klidu.Behem tehotenstvi mi narostli vlasy pomalu do pasu,ale jelikoz jsem jsem mela ponicene konecky,tak jsem se minulej rok rozhodla dat ostrihat az na ramena do tedka mi narostli jenom pod lopatky nize.Jak to mam urychlit ,mate nekdo skusenosti s kofeinovyma samponama,od jaky znacky a Dixi brezovy urychluje rust nebo ne,diky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wensdy
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 9:51 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Smile

Po prvním těhotneství a kojení jsem to dávala dohromady vitamíny zevnitř. Teď ještě kojím, pak se vrhnu opět na vitamíny. mě bohužel nic jiného, než to podpořit zevnitř nefunguje Wink Tak si to ještě promysli Smile
xantipa
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 2:15 pm    Předmět: Citovat

Dekuju za tym,hodne vidim chvalu na kapsle na vlasy vital komplex das gesunde plus dm je ich tam 60 a stoji 52 korůn,prodavacka rikala ze je skousela uzivat a jeste,kdyz si do vlasu vtiras treba lopuchovu vodicku,tak ze opravdu rostou.I kdyz u tech dlouhych se to moc nepozna,pak dam vedet
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: