|
✿
|
Autor |
Zpráva |
BlackPearl 41-80
|
Zaslal: út leden 01, 2013 1:02 pm Předmět: |
|
|
Čierna Vlčica napsal: | Mamka mi kupila krásnu čapičku takú zelenú tak sa vytešujem takto v zime ked fúka a mrzne radšej vlasy skryjem pod čapicu nech sa neničia , len nie celé sa mi dajú skryť tak potom musim aj pod kabat dávať ostatok
mne prestali elektrizovať vlasy ako som začala ich česať dreveným hrebeňom neviem že či si to namýšlam alebo to fakt funguje |
To taky dělám, délky normálně hodím na záda a pod bundu, je to pro mě lepší, alespoň si vlasy nepřipnu zipem nebo nemusím vytahovat ze šály či zpod tašky.
No, dřevěný hřeben jsem si právě proto koupila, to už mi radili ostatní v tématu o elektrizování, ale nepomáhá mi. Jakmile se vlasy dotknout svetru, vnější části bundy, je to konec, mají doslova erekci a co je horší, když je nechám venku, ne pod bundou, tak se v té pozici lepí v MHD na bundy ostatních lidí, což je mi poměrně nepříjemné a i trapné, pak je naháním zpátky a musím shrábnout do ruky a přejet po délkách, aby se uklidnily Občas mám pocit, že mají vlastní hlavu, dělají si, co chtějí a na mě pečou! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 01, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
Moje bunda mi naštěstí vlasy neelektrizuje (softshell), ale jakmile si vezmu kabát, elektrizuje to jako prase nebo stačí je protáhnout po fleesový mikině... nebo fleesovejma rukavicema na rukách, když si vlasy přehazuju přes rameno třeba v MHD. Jelikož pod tou softshell bundou mám fleesovou mikinu, tak vlasy nemůžu hodit pod bundu tak jak jsou rozpuštěný, ani v culíku, ale jedině v copu... jinak taky elektrizujou. Ale když venku mrzne hodně, tak to ani neřeším, vlasy upletu tak, že moc neutahuju, aby po rozpuštění v místnosti nebyly moc zvlněný. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cmelacik 21-40
|
Zaslal: so leden 26, 2013 1:05 pm Předmět: Zase ta zima a mráz |
|
|
Tak už se i na mých vlasech začala projevovat zima a mráz Z častého přecházení z mrazu do přetopených prostor mám vlasy křehké a lámavé. Také jsou více náchylnější na vypadnutí. A ten městský smog kvalitě vlasů taky moc nepřidává Chtěla jsem šáhnout po svých oblíbených placentových ampulích od Edelstein, ale při nákupu mě zaujaly ampule z rostlinné placenty.
Dle složení obsahují tekutý keratin a celou řadu přírodních výtažků a jsou bez silikonů a parabenů, tak jsem si řekla, že je vyzkouším. Ampuli 13 ml jsem si vždy nechala na dvě mytí a tak mi krabička 4 ampulí vydržela téměř 4 týdny. Z počátku jsem si říkala, že efekt nic moc, ale po dvou týdnech se vlasy zázračně přestaly lámat a hlavně, už při česání nemám na hřebenu chuchvalce vlasů. Za mě doporučuji vyzkoušet v případě křehkých, slabých a lámavých vlasů náchylných na vypadnutí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: so leden 26, 2013 1:30 pm Předmět: v |
|
|
moje vlasy reagujou už listopadu, plihnou, dýlky se mastí, pokožka ne a sou nezvladatelný celkově, ještě že máte dva mesíce volno, tak sem doma a není to tak hrozny ted |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so leden 26, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
Moje vlasy vyzerajú kupodivu dobre. Možno sa z kúrenia trochu viac mastia, ale určite sa nelámu. Asi zato vďačím tej vrstve silikonu v dĺžkach, vďaka ktorej už mi tam ani šampon nepení Takže prečisťujúci šampon bude na mieste _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 2:37 pm Předmět: v |
|
|
ahoj zajímalo by mě, jestli vám v zimě nebo už na podzim vlasy plihnou? Já začínám experimentovat Minulou zimu sem měla věčně zplihlé vlasy, myslím si, že díky vyživujícím šamponům, jelikož mám jemné vlasy, teď myji vlasy jen vodou, sem tam vejcem, tak jsem zvědavá, jaký to bude mít vliv na zimní počasí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
A mě už pomalu začínaj elektrizovat. Dneska jsem sundala svetr a hned bylo naděláno _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 6:23 pm Předmět: v |
|
|
Majdal_e_e_nka napsal: | A mě už pomalu začínaj elektrizovat. Dneska jsem sundala svetr a hned bylo naděláno |
Mluvíš mi z duše, elektrizují jak blázen |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
xantipa 0-7
|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 5:05 pm Předmět: starostlivost v zime |
|
|
ahojky poradte mi jakej sampon a kondis(skoro po kazdem mi padaj hodne vlasy),mam jemne a dlouhe mam pouzivat na podzim a v zime,abych je nemela jako slamu?co pouzivate vy,diky za tipy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gerbera 0-7
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|