Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 8:58 am    Předmět: Citovat

Z toho si nic nedělej! Wink Furt lepší, než když ti lidi příležitostně říkají, že se máš obarvit a ostříhat... Už se mi to neděje tak často jako dřív (asi jsem si to okolí vychovala aspoň k té nevšímavosti Very Happy ), ale slýchala jsem to celkem často. Pozitivními komentáři mě zásobují jen lidi z DV. Takže, hej, všichni tady, díky!!! Když mám vlasodepku, čtu si, co jste mi napsali na profil, a pomáhá to. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 3:21 pm    Předmět: Citovat

Mě dneska jedna slečna ze sekundy řekla, že se jí strašně líbí moje vlasy a neví proč Very Happy a že si mám dát červenou Very Happy
Sinnerion
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 4:19 pm    Předmět: Citovat

Musím souhlasit s Meadow - nic mě při vlasodepce nepotěší tolik, jako komentáře od lidí, kteří vědí, co to je pravá péče o vlasy Smile
Neboť pochvaly typu "krásné vlasy, ale nechceš se obarvit na blond?" (NE!) nebo "krásné vlasy, ale mohla by sis je občas zastřihnout tak k lopatkám, ať jsou zdravější" rozhodně neberu jako pochvaly - někdo, kdo považuje za krásné vlasy každodenně myté a žehlené a každoměsíčně obarvené a oškubané, tohle přece nemůže ocenit! Very Happy Proto považuji komentáře na DV za "více znalecké" a přikláním jim mnohem větší váhu Smile A děkuji za ně Smile
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 8:30 pm    Předmět: Citovat

Dnes jdu v metru proti davu lidí, přímo proti mně partička puberťaček. Najednou z jejich nitra zazní: ty vole ty vlasy! A jdou dál. (Vlasy jsem měla vepředu).
Odpoledne koukáme s kamarádkou do výlohy knihkupectví a najednou kamarádka povídá: stoupni si támhle. Myslela jsem, že ze střechy teče voda nebo tak něco. jenže jak jsem popošla, něco mi blejsko do xichtu a slyším vyčítavé: ty vole ty vlasyyy... Nějaký mladý drzoun si mě měl v úmyslu zezadu vyfotit na mobil. Takhle tam má asi jen můj otrávený škleb a kus šály. Jakmile jsem se otočila a zmerčila ho, jen ze mě udiveně vypadlo: co tady blbneš? Laughing Laughing
Stál asi metr za mnou a velmi očividně si šteloval mobil na focení, proto ho kámoška zmerčila. Některé lidi vážně nepochopím.
PetuleH
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 10:05 pm    Předmět: Citovat

Dnes ve školce při vyzvedávání dvojčat:
Hezká paní s na blond obarvenými vlasy po ramena průměrné kvality se starší dcerou vyzvedává mladšího syna. Holčina si mě prohlíží a pak kriticky prohlásí: "Moje máma má teda hezčí vlasy". Moje 4-letá dcera ji začte šermovat mým copem (už ho mám po zadek) před obličejem: "Moje má ale cop!"
plavunik
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 10:35 am    Předmět: Citovat

PetuleH napsal:
Hezká paní s na blond obarvenými vlasy po ramena průměrné kvality se starší dcerou vyzvedává mladšího syna. Holčina si mě prohlíží a pak kriticky prohlásí: "Moje máma má teda hezčí vlasy". Moje 4-letá dcera ji začte šermovat mým copem (už ho mám po zadek) před obličejem: "Moje má ale cop!"

Made my day! Very Happy Je to tak chutné, že sa nemožem prestať smiať Laughing Dcérka si bude vedieť v živote pravdepodobne veľmi dobre presadiť svoj názor Laughing
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 11:26 am    Předmět: Citovat

PetuleH napsal:

Very Happy naprostá pecka, díky, hezky jsem se zasmála Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zlatushiq
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 11:05 am    Předmět: Citovat

Vraj by mi velmi slusali aj vlasy po ramena.
Od priatela to teda zamrzi. Fakt hodne. Hlavne ked vie, ako velmi si zelam a snazim sa, aby sa konecne doplazili do pasa. Rolling Eyes Crying or Very sad
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 12:12 pm    Předmět: Citovat

Myslím, že to nemyslel, tak jak jsi to pochopila Smile

Ženský si to dost často přektoutěj jinak, zvlášť, když jim na něčem extra záleží... Rolling Eyes
Zlatushiq

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 3:16 pm    Předmět: Citovat

Urcite nie, inak by neexistoval muzsko-zensky slovnik. Laughing
Mne je to len luto, ze vie ako velmi mi na tom zalezi a aj tak (sice nevinne ale predsa) prednesie takuto kravinu. Hlavne ked mam v poslednom case 100 chuti to naozaj skratit, lebo "do pasa to aj tak nikdy nedorastie". No na zlost proste. Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: