|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
Z toho si nic nedělej! Furt lepší, než když ti lidi příležitostně říkají, že se máš obarvit a ostříhat... Už se mi to neděje tak často jako dřív (asi jsem si to okolí vychovala aspoň k té nevšímavosti ), ale slýchala jsem to celkem často. Pozitivními komentáři mě zásobují jen lidi z DV. Takže, hej, všichni tady, díky!!! Když mám vlasodepku, čtu si, co jste mi napsali na profil, a pomáhá to.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Mays 321-600

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
Mě dneska jedna slečna ze sekundy řekla, že se jí strašně líbí moje vlasy a neví proč a že si mám dát červenou  _________________ Diamond on a landmine waiting to explode... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sinnerion 41-80

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
Musím souhlasit s Meadow - nic mě při vlasodepce nepotěší tolik, jako komentáře od lidí, kteří vědí, co to je pravá péče o vlasy
Neboť pochvaly typu "krásné vlasy, ale nechceš se obarvit na blond?" (NE!) nebo "krásné vlasy, ale mohla by sis je občas zastřihnout tak k lopatkám, ať jsou zdravější" rozhodně neberu jako pochvaly - někdo, kdo považuje za krásné vlasy každodenně myté a žehlené a každoměsíčně obarvené a oškubané, tohle přece nemůže ocenit! Proto považuji komentáře na DV za "více znalecké" a přikláním jim mnohem větší váhu A děkuji za ně  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
Dnes jdu v metru proti davu lidí, přímo proti mně partička puberťaček. Najednou z jejich nitra zazní: ty vole ty vlasy! A jdou dál. (Vlasy jsem měla vepředu).
Odpoledne koukáme s kamarádkou do výlohy knihkupectví a najednou kamarádka povídá: stoupni si támhle. Myslela jsem, že ze střechy teče voda nebo tak něco. jenže jak jsem popošla, něco mi blejsko do xichtu a slyším vyčítavé: ty vole ty vlasyyy... Nějaký mladý drzoun si mě měl v úmyslu zezadu vyfotit na mobil. Takhle tam má asi jen můj otrávený škleb a kus šály. Jakmile jsem se otočila a zmerčila ho, jen ze mě udiveně vypadlo: co tady blbneš?
Stál asi metr za mnou a velmi očividně si šteloval mobil na focení, proto ho kámoška zmerčila. Některé lidi vážně nepochopím. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
PetuleH 81-160

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 10:05 pm Předmět: |
|
|
Dnes ve školce při vyzvedávání dvojčat:
Hezká paní s na blond obarvenými vlasy po ramena průměrné kvality se starší dcerou vyzvedává mladšího syna. Holčina si mě prohlíží a pak kriticky prohlásí: "Moje máma má teda hezčí vlasy". Moje 4-letá dcera ji začte šermovat mým copem (už ho mám po zadek) před obličejem: "Moje má ale cop!" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
| PetuleH napsal: | Dnes ve školce při vyzvedávání dvojčat:
Hezká paní s na blond obarvenými vlasy po ramena průměrné kvality se starší dcerou vyzvedává mladšího syna. Holčina si mě prohlíží a pak kriticky prohlásí: "Moje máma má teda hezčí vlasy". Moje 4-letá dcera ji začte šermovat mým copem (už ho mám po zadek) před obličejem: "Moje má ale cop!" |
Made my day! Je to tak chutné, že sa nemožem prestať smiať Dcérka si bude vedieť v živote pravdepodobne veľmi dobre presadiť svoj názor  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
chasmet 161-320

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 11:26 am Předmět: |
|
|
| PetuleH napsal: | Dnes ve školce při vyzvedávání dvojčat:
naprostá pecka, díky, hezky jsem se zasmála  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
Vraj by mi velmi slusali aj vlasy po ramena.
Od priatela to teda zamrzi. Fakt hodne. Hlavne ked vie, ako velmi si zelam a snazim sa, aby sa konecne doplazili do pasa.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že to nemyslel, tak jak jsi to pochopila
Ženský si to dost často přektoutěj jinak, zvlášť, když jim na něčem extra záleží...  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
Urcite nie, inak by neexistoval muzsko-zensky slovnik.
Mne je to len luto, ze vie ako velmi mi na tom zalezi a aj tak (sice nevinne ale predsa) prednesie takuto kravinu. Hlavne ked mam v poslednom case 100 chuti to naozaj skratit, lebo "do pasa to aj tak nikdy nedorastie". No na zlost proste.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|