|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Monere 81-160

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 11:02 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se poprvé odhodlala ke změření hustoty i když mi vlasy už víc jak měsíc šíleně padají Naštěstí mě výsledek nijak nevyděsil - 9 cm  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 10:56 am Předmět: |
|
|
Majdal_e_e_nka napsal: | Tak po měsíčním vlasopádu zaznamenaným nejen mnou, se můj obvod culíku přeměnil na 7 cm
|
Ha! Chyba měření!
13.10.2013 měřila mamka a výsledek je 8,5 cm. _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slavinka 161-320

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
ja mam 10cm..neviem či je to málo alebo dosť...ale chcela by som aspoň 13  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
Slavinka napsal: | ja mam 10cm..neviem či je to málo alebo dosť...ale chcela by som aspoň 13  |
10 je podle mě fakt dost ale to je asi úhel pohledu každýho z nás  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Cherry7 321-600

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
Ja mam teda jenom 8  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiki 81-160

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 10:06 am Předmět: |
|
|
A já jen 6 cm.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slavinka 161-320

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Majdal_e_e_nka napsal: | Slavinka napsal: | ja mam 10cm..neviem či je to málo alebo dosť...ale chcela by som aspoň 13  |
10 je podle mě fakt dost ale to je asi úhel pohledu každýho z nás  |
ak je to dosť, tak som potom rada ale ktovie, či toľko vobec mam(dufam ano ), meriam si to sama a mohla vzniknúť chyba merania a mohla som si nechtiac pridať
nema mi to kto iný pomerať, nejak sa hanbím za niekým prísť, strčiť mu do ruky meter a poprosiť ho, nech mi zmeria cop  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
Slavinka napsal: |
ak je to dosť, tak som potom rada ale ktovie, či toľko vobec mam(dufam ano ), meriam si to sama a mohla vzniknúť chyba merania a mohla som si nechtiac pridať
nema mi to kto iný pomerať, nejak sa hanbím za niekým prísť, strčiť mu do ruky meter a poprosiť ho, nech mi zmeria cop  |
Tak to já se teda nestydím někomu to vrazit do ruky. Okolí už moc dobře zná moji úchylku a tak to i chápe o víkendu mě obvod měřila mamka a zjistila jsem, že sama jsem se sekla o 1,5 cm, což nechápu, ale je to tak..
Takže kdyžti to změří někdo jinej, sama budeš vědět, jestli měříš dobře  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slavinka 161-320

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
Majdal_e_e_nka napsal: | Slavinka napsal: |
Tak to já se teda nestydím někomu to vrazit do ruky. Okolí už moc dobře zná moji úchylku a tak to i chápe o víkendu mě obvod měřila mamka a zjistila jsem, že sama jsem se sekla o 1,5 cm, což nechápu, ale je to tak..
Takže kdyžti to změří někdo jinej, sama budeš vědět, jestli měříš dobře  |
no dnes si to dám určite premerať...dnes ráno som si merala vlasy sama a zakaždým mi vyšlo inak..raz 8,5 potom 9,5...čiže tých 10 nemám, to som si len naivne myslela...bolo mi strašne do plaču a mala som chuť zobrať žiletku alebo nožnice a proste to oholiť celé a bol by pokoj...mám síce novo vyrastené vlasky, ale aj tak...ľúto mi je...v škole máme dievča, ktorá ma taký vrkoč, že keby s ním niekomu šmarila po hlave, tak mu ublíži...tiež by som taký chcela...ach jaj....okej, koniec výlevu srdca  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
já mám teď 6,5cm... ještě loni jsem měla 7.... no nic, třeba to ještě zhoustne... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|