|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červen 18, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
Já pleťové vody nepoužívám vůbec - přijdou mi k ničemu všechny
Možná bych zkusila nějakou od Salusu, tam je jistota, že aspoň něco rostlinného a účinného v nich je - třeba meduňka na akné atd. ale nic jiného asi ne.
A zrovna Ziaja je podle mě ten typ kosmetiky, kterou nazývám "udržovací" - žádné skvělé složení, to znamená člověk nemůže čekat nějaké prokazatelné a skvělé výsledky, ale víceméně normální složení na běžné fungování, nic extra, ale poslouží. Tak beru Ziaju já, nic zázračného se od ní čekat nedá, ale třeba ten měsíčkový krém mi přišel za tu cenu skutečně fajn |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červen 18, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
Jojo, souhlas - všechny vody, co jsem měla mi přišly dřív nebo později k ničemu... (nejlepší: květinové Saloos, Alverde růžová - zbytek nestál za nic) Včetně opěvované Biodermy, po které jsem si přišla strááášně upatlaná a musela se po ní ještě oplachovat vodou, šla nakonec o dům dál... Ty Saloos květinové ale už taky nepoužívám jako vody, ale jen nastříkám pod olejíček... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
EvulinkaH 321-600
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
Zcela úplně náhodou jsem natrefila v Rossmannu na výprodejovou akci Ziaji, takže jsem neodola a koupila hydratační krém s mořskými řasami a micelární vodu z téže řady, celkem za necelou pajdu, takže jistě uznáte, že jsem to tam nemohla nechat tělové máslo Rebuild za 75 Kč.
Krémík je krásně světle modrý, pěkně voní, je lehoučky, akorát když je větší vedro, tak si pak připadám ulepená. Micelárka je jemná, ale žádný zárak, takový neutrál. Máselko používám nejčastěji, ale výsledky nemohu posoudit, protože každý den na to není čas , ale po použití mám aspoň dobrý pocit, že dělám něco pro sebe.
Celkové hodnocení: za ty peníze stojí určitě za to. Alespoň v době finanční nouze nezruinují kapsu a neuškodí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 2:23 pm Předmět: |
|
|
Koukala jsem na jejich eshop a mají spoustu nových výrobků, včetně šamponů, masážních olejů, nové růžové řady, jasmínové řady, ředy na citlivou pleť (píší že bez parfemace a parabenů), gelů na intimní hygienu... Docela mě nákup z eshopu láká, máte někdo zkušenost s nějakými novými výrobky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 10:15 pm Předmět: |
|
|
Mám měsíčkový gel pro intimní hygienu, už jsem spotřebovala skoro půl té obří lahve a jsem s ním spokojená, akorát mi moc nevoní. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
magdalena terezie 0-7
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 2:17 pm Předmět: ziaja |
|
|
Lalaith napsal: | Koukala jsem na jejich eshop a mají spoustu nových výrobků, včetně šamponů, masážních olejů, nové růžové řady, jasmínové řady, ředy na citlivou pleť (píší že bez parfemace a parabenů), gelů na intimní hygienu... Docela mě nákup z eshopu láká, máte někdo zkušenost s nějakými novými výrobky? |
Tu řadu na citlivou pokožku jsme zkoušela, koupila jsem si jí v PL, a je výborná, stejně tak i nová řada pro muže. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 12:00 pm Předmět: |
|
|
Lalaith napsal: | Koukala jsem na jejich eshop a mají spoustu nových výrobků, včetně šamponů, masážních olejů, nové růžové řady, jasmínové řady, ředy na citlivou pleť (píší že bez parfemace a parabenů), gelů na intimní hygienu... Docela mě nákup z eshopu láká, máte někdo zkušenost s nějakými novými výrobky? |
Šampónů...? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Indil 161-320
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
Já mám doma micelární vodu s mořskými řasami. Nepoužívám ji každý večer, ale vcelku je dobrá. Ale příště si v obchodě s bylinkami koupím něco jiného. Kde je více té natury... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zanet 161-320
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 9:55 am Předmět: |
|
|
Já mám od Ziaji krém na obličej kozí mléko a zatim nemam výhrady. Možná to ale bude lepší krém na jaro léto, je totiž takový lehký. Uvidim, jestli po čase nezčervenám (jako po garnier krémech), ale líbí se mi ta lehkost a rychlá vstřebatelnost krému. Uvidím po vypotřebování |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cherry7 321-600
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
Harik napsal: | Lalaith napsal: | Koukala jsem na jejich eshop a mají spoustu nových výrobků, včetně šamponů, masážních olejů, nové růžové řady, jasmínové řady, ředy na citlivou pleť (píší že bez parfemace a parabenů), gelů na intimní hygienu... Docela mě nákup z eshopu láká, máte někdo zkušenost s nějakými novými výrobky? |
Šampónů...? |
Hariku, ted nechci kecat, ale myslím jsem viděla olivový (ten určitě) a pak jestli kozí mléko, nebo mléčné proteiny v Jasmínu v Brně, v pátek |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|