|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
tak třeba tě chtěl jen uklidnit, že i kdybys je měla kratší, že by ti to stejně slušelo... ale chápu že tě to štve a mrzí, mě by to taky dost mrzelo... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Nikinka napsal: | | tak třeba tě chtěl jen uklidnit, že i kdybys je měla kratší, že by ti to stejně slušelo... |
V tom pripade by som mala byt este rada, ze to vzal na plecia a nie rovno na "hribika", co?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
no... to jo ale kašli na to, vlasy máš super i tak jednou ti určitě dorostou  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Nikinka napsal: | no... to jo ale kašli na to, vlasy máš super i tak jednou ti určitě dorostou  |
Dakujem. Dufam, ze si skryta vedma a predpovedas buducnost.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem se s taškami doplazila do metra a dosedla na první sedačku, na další stanici nastoupila paní s dvěma dětmi. Asi po třech stanicích ke mně přistoupila holčička (tak 6 let, oblečená jako panenka z 30. let) a zespoda na mě zamžourala, jestli ji registruju. Když zjistila, že ano, pravila: paní, vy máte dlouhý vlasy jako princezna na vlásku.
Prostě jsem se musela smát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
Nicole, to je krásný
Mně teda dlouho nikdo nic neřekl, co bych jen tak zaslechla jedině když se s kolegyněmi bavíme na téma vlasy (obecně), tak jedna vždy nezapomene říct něco ve smyslu že je mám krásné.
Zato druhá kolegyně, ta by mně pořád stříhala. Ač je to jinak hodná ženská, tak mi přijde, že čím je mám delší, tím víc jí štvou. Ona je už leta má bohužel nekvalitní a nezmůže s nimi nic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
poppy 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Zlatushiq napsal: | Vraj by mi velmi slusali aj vlasy po ramena.
Od priatela to teda zamrzi. Fakt hodne. Hlavne ked vie, ako velmi si zelam a snazim sa, aby sa konecne doplazili do pasa.  |
to mne moj povedal, ze by mi sluselo mikado ale ja to teda osobne neberiem, vsak hovorit si moze co chce  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
| hankabar napsal: | Nicole, to je krásný
Mně teda dlouho nikdo nic neřekl, co bych jen tak zaslechla jedině když se s kolegyněmi bavíme na téma vlasy (obecně), tak jedna vždy nezapomene říct něco ve smyslu že je mám krásné.
Zato druhá kolegyně, ta by mně pořád stříhala. Ač je to jinak hodná ženská, tak mi přijde, že čím je mám delší, tím víc jí štvou. Ona je už leta má bohužel nekvalitní a nezmůže s nimi nic. |
Mně by nejraděj ostříhaly všechny kolegyně ,poněvadže razí heslo, že po třicítce si každá slušná ženská nechá na hlavě vyrobit nějaký slušivý krátký účes (prostě barevný oškub) . Včera mi ukazovaly nelichotivé foto Miluše Voborníkové ( z pohřbu, kde byla ubrečená,oteklá a ještě blbý záběr ...) se slovy - no podívej, uznej sama, že starší ženy v dlouhých vlasech vypadají hrozně...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
| poppy napsal: | | Zlatushiq napsal: | Vraj by mi velmi slusali aj vlasy po ramena.
Od priatela to teda zamrzi. Fakt hodne. Hlavne ked vie, ako velmi si zelam a snazim sa, aby sa konecne doplazili do pasa.  |
to mne moj povedal, ze by mi sluselo mikado ale ja to teda osobne neberiem, vsak hovorit si moze co chce  |
Ono vobec... Idealne na jezka, vsakze? Neliezlo by to do pusy pri bozkavani, nikto by to v noci neprilahaval... Maju to na nas vymyslene.
Nicole To je tak pekna predstava, holcicka musela mat zazitok na cely zivot.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Juanitta >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
| Nicole napsal: | Dnes jsem se s taškami doplazila do metra a dosedla na první sedačku, na další stanici nastoupila paní s dvěma dětmi. Asi po třech stanicích ke mně přistoupila holčička (tak 6 let, oblečená jako panenka z 30. let) a zespoda na mě zamžourala, jestli ji registruju. Když zjistila, že ano, pravila: paní, vy máte dlouhý vlasy jako princezna na vlásku.
Prostě jsem se musela smát. |
Nicole, moja Laura má 5 rokov a stavím sa, že by ti povedala niečo podobné. Rapunzel je jej obľúbená postavička
Tá malá možno aj rozmýšľala, či tvoje vlasy nemajú náhodou aj zázračnú moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|