Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nikinka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 3:24 pm    Předmět: Citovat

tak třeba tě chtěl jen uklidnit, že i kdybys je měla kratší, že by ti to stejně slušelo... ale chápu že tě to štve a mrzí, mě by to taky dost mrzelo...
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 3:35 pm    Předmět: Citovat

Nikinka napsal:
tak třeba tě chtěl jen uklidnit, že i kdybys je měla kratší, že by ti to stejně slušelo...

V tom pripade by som mala byt este rada, ze to vzal na plecia a nie rovno na "hribika", co? Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nikinka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 3:43 pm    Předmět: Citovat

Very Happy no... to jo Very Happy ale kašli na to, vlasy máš super i tak jednou ti určitě dorostou Wink

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 6:24 pm    Předmět: Citovat

Nikinka napsal:
Very Happy no... to jo Very Happy ale kašli na to, vlasy máš super i tak jednou ti určitě dorostou Wink

Dakujem. Embarassed Dufam, ze si skryta vedma a predpovedas buducnost. Razz
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 2:17 pm    Předmět: Citovat

Dnes jsem se s taškami doplazila do metra a dosedla na první sedačku, na další stanici nastoupila paní s dvěma dětmi. Asi po třech stanicích ke mně přistoupila holčička (tak 6 let, oblečená jako panenka z 30. let) a zespoda na mě zamžourala, jestli ji registruju. Když zjistila, že ano, pravila: paní, vy máte dlouhý vlasy jako princezna na vlásku.
Prostě jsem se musela smát.
hankabar
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 3:05 pm    Předmět: Citovat

Nicole, to je krásný Very Happy

Mně teda dlouho nikdo nic neřekl, co bych jen tak zaslechla Smile jedině když se s kolegyněmi bavíme na téma vlasy (obecně), tak jedna vždy nezapomene říct něco ve smyslu že je mám krásné.
Zato druhá kolegyně, ta by mně pořád stříhala. Ač je to jinak hodná ženská, tak mi přijde, že čím je mám delší, tím víc jí štvou. Ona je už leta má bohužel nekvalitní a nezmůže s nimi nic.
poppy
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 3:20 pm    Předmět: Citovat

Zlatushiq napsal:
Vraj by mi velmi slusali aj vlasy po ramena.
Od priatela to teda zamrzi. Fakt hodne. Hlavne ked vie, ako velmi si zelam a snazim sa, aby sa konecne doplazili do pasa. Rolling Eyes Crying or Very sad

to mne moj povedal, ze by mi sluselo mikado Very Happy ale ja to teda osobne neberiem, vsak hovorit si moze co chce Laughing
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 4:27 pm    Předmět: Citovat

hankabar napsal:
Nicole, to je krásný Very Happy

Mně teda dlouho nikdo nic neřekl, co bych jen tak zaslechla Smile jedině když se s kolegyněmi bavíme na téma vlasy (obecně), tak jedna vždy nezapomene říct něco ve smyslu že je mám krásné.
Zato druhá kolegyně, ta by mně pořád stříhala. Ač je to jinak hodná ženská, tak mi přijde, že čím je mám delší, tím víc jí štvou. Ona je už leta má bohužel nekvalitní a nezmůže s nimi nic.

Mně by nejraděj ostříhaly všechny kolegyně Laughing ,poněvadže razí heslo, že po třicítce si každá slušná ženská nechá na hlavě vyrobit nějaký slušivý krátký účes (prostě barevný oškub) . Včera mi ukazovaly nelichotivé foto Miluše Voborníkové ( z pohřbu, kde byla ubrečená,oteklá a ještě blbý záběr ...) se slovy - no podívej, uznej sama, že starší ženy v dlouhých vlasech vypadají hrozně... Laughing
Zlatushiq

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 4:28 pm    Předmět: Citovat

poppy napsal:
Zlatushiq napsal:
Vraj by mi velmi slusali aj vlasy po ramena.
Od priatela to teda zamrzi. Fakt hodne. Hlavne ked vie, ako velmi si zelam a snazim sa, aby sa konecne doplazili do pasa. Rolling Eyes Crying or Very sad

to mne moj povedal, ze by mi sluselo mikado Very Happy ale ja to teda osobne neberiem, vsak hovorit si moze co chce Laughing

Ono vobec... Idealne na jezka, vsakze? Neliezlo by to do pusy pri bozkavani, nikto by to v noci neprilahaval... Maju to na nas vymyslene. Laughing

Nicole Arrow To je tak pekna predstava, holcicka musela mat zazitok na cely zivot. Smile
Juanitta
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 4:51 pm    Předmět: Citovat

Nicole napsal:
Dnes jsem se s taškami doplazila do metra a dosedla na první sedačku, na další stanici nastoupila paní s dvěma dětmi. Asi po třech stanicích ke mně přistoupila holčička (tak 6 let, oblečená jako panenka z 30. let) a zespoda na mě zamžourala, jestli ji registruju. Když zjistila, že ano, pravila: paní, vy máte dlouhý vlasy jako princezna na vlásku.
Prostě jsem se musela smát.

Nicole, moja Laura má 5 rokov a stavím sa, že by ti povedala niečo podobné. Rapunzel je jej obľúbená postavička Smile
Tá malá možno aj rozmýšľala, či tvoje vlasy nemajú náhodou aj zázračnú moc Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: