|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
poppy 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Zlatushiq napsal: | | poppy napsal: | | Zlatushiq napsal: | Vraj by mi velmi slusali aj vlasy po ramena.
Od priatela to teda zamrzi. Fakt hodne. Hlavne ked vie, ako velmi si zelam a snazim sa, aby sa konecne doplazili do pasa.  |
to mne moj povedal, ze by mi sluselo mikado ale ja to teda osobne neberiem, vsak hovorit si moze co chce  |
Ono vobec... Idealne na jezka, vsakze? Neliezlo by to do pusy pri bozkavani, nikto by to v noci neprilahaval... Maju to na nas vymyslene.
|
jemu sa aj dlhe pacia, ked som sa posledne ostrihala z "po boky" niekam tesne nad pas, bol z toho zdeseny a trochu smutny takze to s mikadom beriem len ako rypanie  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
ilona: tak to mám pěkných pár let zpoždění
Juanitta:no, mají. Přitahovat nežádoucí pozornost.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Nicole napsal: | ilona: tak to mám pěkných pár let zpoždění |
A já jsem si naopak začala dlouhé vlasy pěstovat až kolem pětatřicítky Do té doby jsem měla vlasy víceméně krátké. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
ahoj.ky 0-7

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
Tak já taky přidám svou zkušenost. Mám starší sestru, která má vlasy podobné jako já, délku kolem ramen a stejně vlnité/kudrnaté ALE ze své původní hnědé barvy si je už několik let barví na zrzavo barvou z drogerie, ke kadeřnici každý měsíc chodí na blond melír, denně si je fénuje na tu nejvyšší teplotu a celkově je má dost poškozené a zničené. A přes tohle všechno mi bylo řečeno, že má vlasy mnohem hezčí než já... To teda byla rána přímo do srdce  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
knihomol5 321-600

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
dnes ma trošku brat vytočil...vraj mám tenký vrkoč (akokeby som to nevedela), že to, že ho mám hore pri hlave hrubý, nič neznamená, lebo pri konci ho mám tenký...vrrr...no ale aspoň mi trošku masáž hlavy spravil  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Ztenčování copu směrem ke konci je naprosto normální jev. Má to 99% lidí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
gramostola 161-320

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
no a mě zase štve, že mám culík tenkej už od hlavy ...miluju takový ty nedejchaný hustý culíky, co vídám u spousty žen...a mě přitom z toho mýho ty vlasy jen tak smutně splihle visej
ale jinak mě občas lidi vlasy v rozpuštěným stavu chválej  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 11:50 pm Předmět: |
|
|
dnes mi kámoška pochválila vlasy jen co jsem vylezla z busu... neviděly jsme se rok... kdysi dávno je sama měla po zadek, že si je přisedávala, nojo, si pamatuju, když jsem na gymplu seděla vedle ní  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
knihomol5 321-600

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 5:46 am Předmět: |
|
|
ženy chápu, že sa postupne stenšuje...len chlapi asi nie (alebo aspoň ten môj brácho nie)....a to som ešte včera mala pocit, že sa mi ho podarilo spraviť celkom hrubý aj v "zadkových" častiach, a takto ma on hneď zrušil...nevadí...
tiež mi ich chvália, keď ich mám rozpustené, že aké husté ich mám, pekné,...len zapletené vyzerajú inak, ale to asi len tak nezmením... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
lethality 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
včera dědeček.... máš pěknou halenku, sluší ti to v ní.... pak se zarazil a po odmlce dodal s údivem ....a dlouhé vlasy milé  _________________ Kdyz o nic nehrajes, nemas co ztratit.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|