Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jutty
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: po říjen 28, 2013 3:05 pm    Předmět: Citovat

Jednou, když vedle mě stála kamarádka a čekala se mnou na další hodinu, vzala mi pramen vlasů a řekla: "Ty máš hrozně jemný vlasy, jsem ti vzala pramen a nemáš tam skoro nic." Sice to nemyslela zle, ale i tak to zamrzelo. :-/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
knihomol5
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po říjen 28, 2013 3:23 pm    Předmět: Citovat

dnes na telesnej debata o tom, ako budem ako Rapunzel a spravím si z vlasov cirkusový stan a ešte aj sama budem vystopovať ako dajaká tá artistka Very Happy Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hankabar
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 28, 2013 5:49 pm    Předmět: Citovat

Very Happy cirkusový stan hehe, dobrý!

Včera se mně kamarádka, co jsme se dýl neviděly váhavě zeptala: Asi nemáš prodloužený vlasy, co? Vyvalila jsem oči - zase tak dlouho to od posledního shledání není, rostou mi šnečím tempem, nemyslím, že by moje oškubané konečky vypadaly prodlouženě Very Happy No, trochu mně to potěšilo, trochu jsem zaváhala - za koho mně sakra má? Kdybych si je nechala prodloužit (za předpokladu, že bych na to měla prachy), tak aspoň o 50 čísel Laughing
Olina
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 10:08 am    Předmět: Citovat

Včera se mi stala divná věc. Asi jsem se setkala se závistí. Seděla jsem s mým téměř ročním synkem v jednom centru na koberci. Malý se batolil kolem a vypadalo to, že mi chce sáhnout po pramenu vlasů. Vlasy jsem měla rozpuštěné, ráno myté a pěkně rovné. Oblékám se do společnosti spíš lépe a nosím šperky. Jedna mamina mi povídá: "Ještěže nemám dlouhé vlasy! Malý nemá za co tahat." Nestálo mi to za odpověď. Tak jsem se jen usmála a věnovala se dál synovi. Mamina se asi nesrovnala za prvé: se svou velmi silnou postavou, za druhé: se svými barvenými vlasy po uši. Nevím, kdy naposledy se mi něco podobného stalo. Asi někdy na střední škole Razz
hankabar
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 10:13 am    Předmět: Citovat

Vesmír a lidská hloupost jsou nekonečné Wink
wensdy
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 10:14 am    Předmět: Citovat

Z toho si nic nedělej. Já se nemaluji, šperky nenosím, vlasy mám většinou v drdolu. I tak jsem si všimla, že jsou maminky, které po mém příchodu na dětské hřiště seberou détko a odchází... Netuším, co je k tomu vede. Toby nikomu neubližuje, většinou si hraje sám, nebere dětem hračky, nic... Jiné sice zůstanou, ale ani mne nepozdraví...
*Housenka

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 10:58 am    Předmět: Citovat

Olino, a nemohlo to být opravdu jenom konstatování, že když má kratší vlasy, tak jí za ně dítě netahá? Ono asi záleží, jakým tónem to řekla, že jo, ale přijde mi to podobné, jako když někdo řekne "Ještě že nemám dlouhou sukni, že mi nepřekáží." nebo tak něco Wink
wensdy

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 11:01 am    Předmět: Citovat

Housenko, mám děti dvě a můžu ti říct jedno. Délka vlasů opravdu v tomhle mení podstatná, děti tě neoškubou jen v případě, že se necháš ostříhat dohola a budeš si leštit plešku... Laughing Takže i kdyby to bylo jen konstatování, pak je to spíš "umyslná přetvářka". Takové to, říkám to někomu jinému, abych si sama sobě obhájila, že to dělám lépe.
Olina
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 3:02 pm    Předmět: Citovat

Uznávám, mohla jsem se mýlit. Mamina to třeba myslela jinak... Mám však občas pocit, že když se člověk o sebe hodně stará a zvládá to i s malým dítětem, tak je trochu černá ovce. Místo toho, aby to společnost ocenila, že někdo vnáší svým vzhledem "nový vítr" jako inspiraci, tak ho úmyslně srážejí, aby se oni cítili lépe. Já osobně vždy aspoň v duchu moc oceňuju ženy i muže, kteří se nebojí nosit poslední módu, vlasy podle sebe, doplňky ...., protože je prostě na co koukat. Zároveň se nechci vyvyšovat. Módu, vlasy, celkový vzhled beru jako velkou zábavu. Jinak všem díky za podporu. Jste skvělí!!!
Olina
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 3:08 pm    Předmět: Citovat

wensdy napsal:
Z toho si nic nedělej. Já se nemaluji, šperky nenosím, vlasy mám většinou v drdolu. I tak jsem si všimla, že jsou maminky, které po mém příchodu na dětské hřiště seberou détko a odchází... Netuším, co je k tomu vede. Toby nikomu neubližuje, většinou si hraje sám, nebere dětem hračky, nic... Jiné sice zůstanou, ale ani mne nepozdraví...

To je fakt divné chování! Naopak by měly být maminy spíš rády za nějakou společnost... No, někdo je třeba víc samotářský... Já bych na tom hřišti tu společnost spíš vyhledávala než se stranila! Snad se Ti to nestává příliš často.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: