Vlasové fluidy,oleje a ampule
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vojanda
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 8:23 am    Předmět: victoria beauty Citovat

Produkty od victoria beauty používám již půl roku a jsem taky velice spokojená, hlavně mi vyhovuje jejich nízká cena a dobrá kvalita.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katjas
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 1:41 pm    Předmět: Aky strih Citovat

Ahojte, som tu nova a potrebovala by som poradit, mam dlhe vlasy a dnes idem ku kadernicke strihat, potrebovala by som pocut nazory, ako by ste si to dali vy, len neviem, kde sa tu daju prilozit k sprave aj fotky, dakujem
Andy099
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 7:56 pm    Předmět: Re: Aky strih Citovat

katjas napsal:
Ahojte, som tu nova a potrebovala by som poradit, mam dlhe vlasy a dnes idem ku kadernicke strihat, potrebovala by som pocut nazory, ako by ste si to dali vy, len neviem, kde sa tu daju prilozit k sprave aj fotky, dakujem

Tak fotky nahraj treba na naky internetovy portal a posli odkaz Smile urcite ti tady poradime. Treba tady http://leteckaposta.cz/ jen vlozis soubor, das poslat a zobrazi se ti odkaz na soubor a ten sem posli:)
Andy099
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 7:57 pm    Předmět: Re: victoria beauty Citovat

Vojanda napsal:
Produkty od victoria beauty používám již půl roku a jsem taky velice spokojená, hlavně mi vyhovuje jejich nízká cena a dobrá kvalita.

a jake produkty od nich pouzivate???
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: