Ahoj :)

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
minie
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 6:08 pm    Předmět: Ahoj :) Citovat

Ahoj všichni,jsem tu nová,tak zkouším fórum Smile Už dlouho toužím po dlouhých vlasech,ale vždycky jsem byla nespokojená s typem a přírodní barvou vlasů, tak jsem dlouho svoje vlásky trápila, 9 let chemického barvení a 7 let každodenního žehlení udělalo bohužel svoje.Nikdy mi nenarostly delší než pod lopatky,lámaly se,třepily se a dokonce se ulamováním začaly samy od sebe zkracovat.

Asi před dvěma měsícema jsem se rozhodla jít do sebe a vlásky zachránit,abych se dočkala vysněné délky. Nechala jsem si ustřihnout konečky(cca 5 cm), definitivně jsem se vzdala žehlení a chemického barvení,začala jsem brát Biosil a methionin.

Vlasy samozřejmě vypadají zdravěji,zastřižené konečky už se netřepí,ale ještě mám po celé délce spoustu ulámaných a roztřepených vlasů. Bojím se,že mi i přes to všechno hříva moc neporoste.Nemáte nějaký tip,co s tím dělat,aniž bych výrazně přišla o současnou délku vlasů? Díky,hezký den Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: ne říjen 27, 2013 6:19 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vítej u nás.

Na vlasy tu najdeš spousty ozdravných tipů. Já přeji hlavně trpělivost. Asi to nebude ze dne na den. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: