|
✿
|
Autor |
Zpráva |
minie 0-7

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 6:08 pm Předmět: Ahoj :) |
|
|
Ahoj všichni,jsem tu nová,tak zkouším fórum Už dlouho toužím po dlouhých vlasech,ale vždycky jsem byla nespokojená s typem a přírodní barvou vlasů, tak jsem dlouho svoje vlásky trápila, 9 let chemického barvení a 7 let každodenního žehlení udělalo bohužel svoje.Nikdy mi nenarostly delší než pod lopatky,lámaly se,třepily se a dokonce se ulamováním začaly samy od sebe zkracovat.
Asi před dvěma měsícema jsem se rozhodla jít do sebe a vlásky zachránit,abych se dočkala vysněné délky. Nechala jsem si ustřihnout konečky(cca 5 cm), definitivně jsem se vzdala žehlení a chemického barvení,začala jsem brát Biosil a methionin.
Vlasy samozřejmě vypadají zdravěji,zastřižené konečky už se netřepí,ale ještě mám po celé délce spoustu ulámaných a roztřepených vlasů. Bojím se,že mi i přes to všechno hříva moc neporoste.Nemáte nějaký tip,co s tím dělat,aniž bych výrazně přišla o současnou délku vlasů? Díky,hezký den  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 6:19 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vítej u nás.
Na vlasy tu najdeš spousty ozdravných tipů. Já přeji hlavně trpělivost. Asi to nebude ze dne na den.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|