|
✿
|
Zkusíte hořčičnou masku? |
určitě |
|
59% |
[ 75 ] |
ještě nevím, počkám na víc ohlasů |
|
28% |
[ 36 ] |
ne - zní to moc krásně na to, aby to mohlo fungovat |
|
11% |
[ 15 ] |
|
Celkem hlasů : 126 |
|
Autor |
Zpráva |
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 9:01 am Předmět: Článek Hořčice pro dlouhé vlasy |
|
|
Tak si říkám, není na čase založit pro toto (podle ohlasů pod článkem) velmi zajímavé téma nové vlákno?
Takže, milé dámy (a pánové), zkušenosti, poznatky, výrazy nadšení i (případně) zklamání sem... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
bobinka1987 21-40
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 9:26 am Předmět: Re: Článek Hořčice pro dlouhé vlasy |
|
|
Meadow napsal: | Tak si říkám, není na čase založit pro toto (podle ohlasů pod článkem) velmi zajímavé téma nové vlákno?
Takže, milé dámy (a pánové), zkušenosti, poznatky, výrazy nadšení i (případně) zklamání sem... |
Já to v neděli zkusila, vlasy mi neslezly a ani to nebylo nějáké nepříjemné. Jen mi teda padaly z hlavy hrudky horčič. semínek. Nadrtila jsem je ve hmoždíři, ale asi to chtělo něják jinak... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
seelya ***moderátorka***
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 11:29 am Předmět: |
|
|
ja som skúšala včera, ale veľmi nádejne to teda nevyzeralo, navyše som mala obrovský problém s vymývaním _________________ Co víme o lásce? Láska je jako hruška. Hruška je sladká a má určitý tvar. Zkuste přesně definovat tvar hrušky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zatera 8-20
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 12:26 pm Předmět: |
|
|
Já jsem testovala ve středu. Už chápu, proč bych měla veškerá doporučení brát na vědomí - měla jsem málo namletou horčici a ty hrudky se opravdu blbě nanáší, nehledě na ten binec, co to napáchalo..
Jinak bylo vše ok - maska hřála (nechala jsem skoro hodinu), vymyla se bez problémů (měla jsem v ní oliv. olej a vymývala Alterrou). Vlasy jsou celkově o něco živější a lesklejší (asi žloutek - nikdy před tím jsem ho na hlavě neměla), změnu v růstu jsem neregistrovala, je to teprve 1. použití. Navíc jsem do toho šla spíš za účelem zastavení podzimního vlasopádu, což poměrně pomohlo. Příště víc namelu a přidám třeba i nějaké koření.. Každopádně si prodloužím periodu, protože na růst to opravdu nechci. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cherry7 321-600
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
Me to teda nestipalo, poprve jsem to "namlela" sekackem na maso, podruhe se mi to podarilo uz lip a poradne. Zadne extra paleni se nekonalo (teda ano, rucnik, co se nahrival v mikrovlnce je krasne beruskovaty ), vymyto v pohode, uvidime tedy.. Za par tydnu poreferuju.
Jo, a pozor na oci, damy, me se to tam podarilo striknout, pri me sikovnosti, a znam prijemnejsi veci teda... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Olina 161-320
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
Vyzkoušela bych. Zatím se mi však nepodařilo sehnat hořčičné semínko. Budu hledat dál. _________________ Pokora umožní víc příležitostí než závist, zášť, nenávist, které v sobě nosí strašná spousta lidí. Smír přináší přijetí sebe sama, tedy lásky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Princess Lilien 321-600
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
Poté co jsem obešla dva supermarkety a bezvýsledně, jsem dostala spásný nápad v podobě babičky, co zavařuje okurky a dala mi půl sáčku semínek, co jí zbyly. Plánuju co nevidět vyzkoušet. Doma si ze mě dělají srandu, že se už těší až budu plešatá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jája_ 321-600
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
Taky už jsem zkusila. Hořčici mám namletou celkem na hrubo, ale z vlasů jsem to vymyla v pohodě. Směs jsem měla s ricinovým olejem a cukrem jsem nešetřila, bohužel mě to moc nehřálo. A taky mě napadlo příště udělat masku bez vajíčka, zdá se mi tam zbytečné, ale nevím nevím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jája_ 321-600
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
Taky už jsem zkusila. Hořčici mám namletou celkem na hrubo, ale z vlasů jsem to vymyla v pohodě. Směs jsem měla s ricinovým olejem a cukrem jsem nešetřila, bohužel mě to moc nehřálo. A taky mě napadlo příště udělat masku bez vajíčka, zdá se mi tam zbytečné, ale nevím nevím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Keyt 161-320
|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
Jája_ napsal: | Taky už jsem zkusila. Hořčici mám namletou celkem na hrubo, ale z vlasů jsem to vymyla v pohodě. Směs jsem měla s ricinovým olejem a cukrem jsem nešetřila, bohužel mě to moc nehřálo. A taky mě napadlo příště udělat masku bez vajíčka, zdá se mi tam zbytečné, ale nevím nevím... |
Já jsem zatím zkoušela jednou a vajíčko jsem tam nedávala, nemůžu. Našla jsem si recept, kde je místo vejce skořice, a bylo to v pořádku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|