|
✿
|
Autor |
Zpráva |
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 11:52 am Předmět: |
|
|
Se šampony od Avonu nemám moc dobrou zkušenost, většinou se mi po nich rychle zmastily vlasy, nebo kousala hlava. To už se mi zdá o něco lepší Oriflame. Urtekram pěnil normálně, tak jak jsem zvyklá u ostatních šamponů.A hezky voní. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 12:07 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Ilonou, mně to zase příliš vysušovalo vlasy. Avon obecně má šampony dost nekvalitní, i když ty přírodní se mi zdají přece jen o fous lepší než Advance Techniques. Ty jsou opravdu mizerné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 4:17 pm Předmět: |
|
|
Avon nemám rád.Nějak mě nedělá na vlasy dobře (na co taky jinýho,že?).Vůbec všeobecně spousta lidí říká,že Avon nebrat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 4:30 pm Předmět: |
|
|
Šampony od Avonu tedy ne,brrr Jsou fakt mizerné a myslím, že ani ty přírodní neviděly přírodu ani z okna..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 5:32 pm Předmět: |
|
|
Urtekram používá přírodní složky,takže něpění tolik jako chemické přípravky.A po Avonu vlasy lepší?Protože sou v nich Silikony! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 6:22 pm Předmět: |
|
|
Ani já nemám s Avonem dobré zkušenosti . Vlasy po něm byly už druhý den mastné . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
Já měla taky jednou Avon a byl to asi nejhorší šampon, co jsem kdy zažila.
Ale dneska jsem narazila na krámek, kde měli Urtekram, a konečně jsem si ho taky koupila, tak jsem zvědavá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amina 41-80
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 1:54 pm Předmět: |
|
|
No já sem nedávno měla šampon, kondicionér i masku od Avonu na suché vlasy, ale nijak mě to teda moc nenadchlo, prostě žádný zázrak. ted sem zase měla i ten s tím mákem, ale kdoví jestli to má něco společného s přírodní kosmetikou... nevíte někdo, kde se dá nějaký ten přírodní šampon koupit v ostravě v centru? hledala sem jak blázen a žádný takový obchod tam není a jinak taky můžu říct, že od té doby, co chodím na tuhle stránku jsem celkově přehodnotila svoje svoje názory na vlasy.nikdy mě ani nenapadlo, že přírodní produkty budou lepší....a o své dlouhé vlasy se začínám starat podle vašich rad a je to vidět |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amina 41-80
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 2:06 pm Předmět: |
|
|
No já sem nedávno měla šampon, kondicionér i masku od Avonu na suché vlasy, ale nijak mě to teda moc nenadchlo, prostě žádný zázrak. ted sem zase měla i ten s tím mákem, ale kdoví jestli to má něco společného s přírodní kosmetikou... nevíte někdo, kde se dá nějaký ten přírodní šampon koupit v ostravě v centru? hledala sem jak blázen a žádný takový obchod tam není a jinak taky můžu říct, že od té doby, co chodím na tuhle stránku jsem celkově přehodnotila svoje svoje názory na vlasy.nikdy mě ani nenapadlo, že přírodní produkty budou lepší....a o své dlouhé vlasy se začínám starat podle vašich rad a je to vidět |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ladi 41-80
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 3:57 pm Předmět: |
|
|
Avon...máti si strašně vychvaluje šampon i kondicioner z máku, bo co je to. Našla ho zastrčený ve skříňce..no tak sem to zkusila. Vlasy byly parádní, ale za dva dny byly mastné, takže nanic ...a navíc sem se jen tak pro zajímavost koukala na záruku...heh, rok prošlé ...
Teď mám od avonu takové to na suché konečky...a to se mi zdá velice dobré...ale určitě se tomu vyrovná Silvit, který se dá v lékárně sehnat kolem 50-60 kč.
Jinak jsem teď vyzkoušela kúru na vlasy Doliva, kterou si budu ještě dlouho vychvalovat. Pod stromečkem sem našla taky šampón Doliva, tak su zvědavá. Sehnat se dá snad v každé lékarně, vše tak kolem stovky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|