|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:03 pm Předmět: Péče o rty |
|
|
Blíží se nám zima a s ní i spojené věčně popraskané rty (tedy alespoň u mě...) Má záliba v chemii a chemických látkách mi však brání používat takové ty "skvělé" přípravky jako Labello a podobně...
Napadá vás nějaký přírodní produkt, který by rty zvláčnil a ozdravoval je? Třeba cokoliv z domu... (Jen ne prosím med ) Myslíte, že by zabraly nějaké oleje? Olivový a tak...
A jak vůbec pečujete o své rty vy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:09 pm Předmět: Re: Péče o rty |
|
|
Kathory napsal: | Blíží se nám zima a s ní i spojené věčně popraskané rty (tedy alespoň u mě...) Má záliba v chemii a chemických látkách mi však brání používat takové ty "skvělé" přípravky jako Labello a podobně...
Napadá vás nějaký přírodní produkt, který by rty zvláčnil a ozdravoval je? Třeba cokoliv z domu... (Jen ne prosím med ) Myslíte, že by zabraly nějaké oleje? Olivový a tak...
A jak vůbec pečujete o své rty vy? |
Momentálně používám Lip balm himalaya herbals, z pražského obchodu Govinda, dříve jsem leta používala obyčejný jelení lůj, myslím, že je nejlepší. Olivový olej- jo, ale jen doma, do kabelky je trochu nepraktický ... taky na rtech dlouho nevydrží. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
Kokosák je dobrý na rty, v mraze obzvlášť.
A jinak tyčinka od alverde měla kdesi na foru dobre reference |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:43 pm Předmět: |
|
|
Jojo, koukala jsem se, že i spousta přírodních značek prodává přípravky na rty, to je super, jen tedy ty ceny
A jinak, Káťo, jsi mě s tím olivákem rozesmála. Hned jsem si představila, jak s sebou vláčím celou tu dvoulitrovou sklenici olivového oleje v kabelce |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
Já mám doma strašně moc různých mazátek na rty, ale protože přecházím na přírodu, tak jsem si řekla, že je všechny vytáhnu, domažu a začnu používat přírodu-pro začátek si koupím Alverde, ale mám zálusk i na Laveru
Jinak někde na netu jsme viděla "recept" na domácí balzám na rty Nepamatuju si to přesně, ale vím, že v tom byl včelí vosk a jojobový olej a ještě něco.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Brett >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
Ted pouzivam Alverde, stoji asi 40,- , ale loni v zime jsem mela balzam na rty od Cannadermu a pujdu do nej zas . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 11:05 pm Předmět: |
|
|
Tez neni spatny balzam od Dolivy(maji v lekarnach, cena asi 50,-), taky zazracny kelimek od Oriflame. Ale jeleni luj je dle meho nej... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ragdoll 81-160
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 11:07 pm Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | Tez neni spatny balzam od Dolivy(maji v lekarnach, cena asi 50,-), taky zazracny kelimek od Oriflame. Ale jeleni luj je dle meho nej... |
Zazračný kelímek to je vážně název? a co umí? já mám pusu pořád suchou, tak chci zkusit všechno. I kouzla a čáry |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 11:08 pm Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | Tez neni spatny balzam od Dolivy(maji v lekarnach, cena asi 50,-), taky zazracny kelimek od Oriflame. Ale jeleni luj je dle meho nej... |
nojó, od Dolivy, na ten jsem taky měla zálusk. Tak celkově bych docela ráda zkusila i nějaký lékárnový, třeba Panthenol. Máte s tím někdo zkušenosti? Jsou lepší nebo srovnatelné? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 11:14 pm Předmět: |
|
|
Jóó ten jsem měla, nekupovat!!!!! šampon fajn, tělové mléko výborné, ale krém na rty s panthenolem(Muller) strašně vysušuje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|