|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Jaj takto, no na mna to po precitani posobilo ako dokonaly protiklad, tento vyznam ma vobec nenapadol.
Dik za osvetlenie.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Dandulinka 161-320

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
Já na to zprvu ale také koukala  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
alienor 161-320

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
sakra, to mělo být sice moc nepění, ale jsem ráda že tu nepochybujete o mojí inteligenci a snažily jste se to, holky, nějak objasnit ani nevím na co jsem myslela, že jsem se tak spletla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ZaBukem2 321-600

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: po červen 10, 2013 10:09 pm Předmět: |
|
|
S odstupom casu hlasim, ze tento pivnak je ne-sku-to-cny. Mam po nom krasne hebke a leskle vlasy a ta vona... Boze ta vona, po strope bych liezla aka je uzasna.
Odporucam vsetkymi jedenastimi.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Medulka 41-80

|
Zaslal: út červen 11, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
Já jsem ho dost používala, asi před rokem a půl, kdy jsem se začala o vlasy více starat a dbát na to, čím to myju apod. Dostala jsem ho dárkem a byl mi docela sympatický. Zprvu mi i vyhovoval, předtím jsem používala normální šampony "z reklam" a co mi zrovna přišlo pod ruku . Několik měsíců jsem si s ním myla hlavu a za dobu užívání mi docela porostly vlasy (jestli za to může šampon ale nevím). Pak jsem ale přecházela na přírodnější šampony (Alterra) a po čase jsem se opět jednou omyla pivním a přišlo mi, jak mám najednou "divné" vlasy (splihlé, polétavé), tak už jsem se k němu nevrátila a už se myju jen přírodními (ten pivní má ve složení dimethicon - silikon, i když ne zrovna na předních místech). Jako pěnidlo má sodium laureth sulfát (tedy ten o něco méně agresivní). Na druhém místě ve složení je přímo pivo.... v případě zájmu můžu popsat složení podrobněji.
Mám ještě lahvičku s malým zbytkem doma, zbytek šamponu bych klidně předala i jako vzorek k vyzkoušení, kdyby někdo chtěl.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MartiFellien 21-40

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 10:18 pm Předmět: |
|
|
Zkusila jsem pivní šampon a kondicionér Manufaktura, ale nevím, nějak mi to nesedlo, rychle se mi pak zmastily vlasy, ale to jsem měla tehdy rozházené hormony (puberta, HA) a teď už mám vlasy uplně jiné, takže můj názor není tak úplně objektivní. Mamka tuto řadu měla taky a ta s ní byla velice spokojená . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
verushka1992 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 8:16 am Předmět: |
|
|
Já vážně uvažuju, že si ji taky koupím. Koupila jsem příteli pivní balzám po holení a božsky voní a příteli moc vyhovuje, tak jsem si říkala, že bych zkusila zas něco z té řady na vlasy. Uvidím. Doufám, že mi sedne. Ale rozhodně ten nákup není na mém seznamu na prvních místech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|