Elseve - šampony, kondicionéry...
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SmoothAnnie
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 11:34 pm    Předmět: Citovat

Rehny napsal:
když se koukneš na recenze na netu, tak má celkem dobré ohlasy, hlavně na poničené vlasy, ale asi teda od lidí, kteří používají drogérkovou kosmetiku. Já jsem párkrát Elséve na hlavně měla (na konkrétně tenhle produkt) a problémy žádné nebyly. Naopak to byl jeden z lepších šamponů, co jsem tehdy používala. Ale moje hlava snese všechno, po ničem nemám problém a je vlastně jedno čím si vlasy umyju. Teď už bych si ho na hlavu nedala, protože je to moc velká chemie a používám přírodní věci. Ale ještě tak před rokem bych do tohohle šamponu klidně šla.

To asi jo, ono asi taky někdo kdo si barví vlasy chemií tak na to nějakou chemii sem tam taky hodit potřebuje...jako L'Oreál je ještě to menší zlo, co se dá nacpat na hlavu, ale... Embarassed
Dragell
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 6:09 pm    Předmět: Citovat

Jo a ještě sem zkusila šampon na melírované vlasy, měla sem je po něm rozlítané ale krásně voněly i druhý den Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61

Přejdi na: