|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Jája_ 321-600

|
Zaslal: st září 05, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
ladyquerida napsal: | Mně se kondicionéry točí tak 2x rychleji než šampony. Přesný čas určit nedovedu (taky střídám více najednou) - ale tipla bych jeden kondicionér poslední dobou tak na měsíc až dva. Zaprvé proto, že ho používám při každém mytí a délky s ním patlám opravdu vydatně (zato šamponu mi stačí trochu), zadruhé protože kondicionéry obecně bývají spíš v menším balení. |
Tak přesně takhle to mám já  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Čierna Vlčica 321-600

|
Zaslal: čt září 06, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
Mne kondicionér čo používam od značky Hennecolor vydržal skoro pol roka a to vážne nesrandujem..teraz pred dvoma tyždnami som si objednala nový a začala som ten používať ale naozaj mi vydržal tak dlho a to som veeeľmi prekvapená lebo som ho používala vždy po hennovaní alebo ked som potrebovala troška pobalzamovať končeky aby neboli tak suché  _________________ Fantazia je nevycerpatelnym stvoritelom novych svetov...
http://www.facebook.com/ManthenielPhotography |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Juanitta >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt září 06, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
Juanitta napsal: | tak ja mám na rok tiež zhruba 3-4 šampóny. no čo sa kondicionérov a masiek týka, ešte sa mi nepodarilo minúť hoci len jedno balenie. čo-to som vyskúšala vždy v malinkatých množstvách, zistila, že mi to nevyhovuje a posunula som niektorej zo sestier alebo švagrinej jediný kondicionér, čo som si zatiaľ ponechala, je od Alverde breza-šalvia a ten mi určite vystačí na najbližšie storočie, ak sa nepokazí |
keď to tak po sebe čítam, musím sa zasmiať, lebo to stále platí, dokonca aj ten jediný kondicionér od Alverde sa už pokazil no čo, s kondicionérmi si ja proste nerozumiem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt září 06, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
u m ě hodně záleží na druhu šamponu. Třeba Big od Lushe mi vydržel přes půl roku, za to třeba takový Alverde mi vydrží tak měsíc/maximálně dva.
ŠAMPONY ale hodně střídám, takže nedokážu pořádně posoudit, vždycky mám na vaně minimálně čtyři co střídám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Dragell 81-160

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 2:31 pm Předmět: |
|
|
Nikdy sem si nevšimla, jak mi mizí šampony ale teď celé září sem si myla hlavu Dove, a vydržel mi asi měsíc myla sem obden a dávala normální množstí, možná míň než se na moji délku sluší a kondicioner mám tak na 2 měsíce, mám vlasy jen po ramena takže ho zas tolik nespotřebuji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|