|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Gore 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
Ti to robil manták určite gratulujem! Aký je to pocit, mať prepichnutú bradavku? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
Nepovedala by som Ale uznavam vnimanie bolesti moz byt znacne subjektivne .... A vies ze celkom fajn _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lethality 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so květen 04, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
hm, prý to místo hodně zcitliví, takže krom estetických důvodů sou tu i jiné výhody _________________ Kdyz o nic nehrajes, nemas co ztratit.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt leden 16, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
Ahoj, na stará kolena jsem se rozhodla, že bych si chtěla nechat propíchnout nos. Máte to tu některá? Jaké to je? Bojím se hlavně jak to bude se smrkáním. Smrkám prakticky pořád, navíc syn nosí ze školky pěkné chuťovky.
Dá se ta bolest snést?
Díky _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt leden 16, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
Čo si pamätam tak, nos bol celkom v pohodičke. Pohodlie pri smrkaní závisí od toho aký typ piercu tam máš."Najpohodlnejší" bol pre mna pierc ukončený len guličkou, potom krúžok a nakoniec "L-ko". _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
Děkuji... Když si tu náušnici vyndáš, je tam patrná ta dírka?
Bojím se, že když se mi to nebude líbit a vyndám si to, zbyde mi tam ošklivá díra....
Mám totiž 5 dírek v jednom uchu, a i když tam už 10 let ty náušnice nenosím, ty dírky jsou tam stále vidět a je to dost ošklivé.... _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lethality 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
myslím, že patrné to tam bude, tak jako u jakékoliv dírky ale je fakt, že na tom nose se to celkem "ztratí" - ve smyslu, že to není tolik na očích jako třeba obočí nebo ucho ale kdo ví, co hledat, dírku po pearcu pozná a nos není bolestivé místo, pokud si zvládla ucho(chrupavka), tak nos je pohodička (teda pokud nechceš septum ale to bys asi neřešila tu neviditelnost dírky po vytažení) _________________ Kdyz o nic nehrajes, nemas co ztratit.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so leden 18, 2014 9:07 am Předmět: |
|
|
Tak dierka po pierce je viditelna, ale oveľa menej ako napr v uchu, ted u mna. Uz len tym ze ten pierc do nosa je o dost tensi ako su ostatne. Aby si to niekto všimol musel by ti nos skúmať vážne dokladne.
Btw. mám taký malý ten pierc v nose že niektorí ludia si ho ani nevšímnú. _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
Děkuju, holky, docela dost jste mě uklidnily:-)
Teď už zbývá jen sebrat odvahu a jít do toho..
Jen mě překvapuje, že se ta náušnice dělá... z jakého vlastně materiálu? Když mi píchali uši( před 30 lety ) tak v ústavu kosmetiky říkali, že tam musí být zlato.
Já chci jen něco hodně nenápadného, už vzhledem k mému věku, si žádnou "divočinu" nemohu dovolit . Už takhle to bude odvaz. Ani nechci slyšet, co na to řekne mamina.... manžel jen protočil oči a podotkl něco v tom smyslu, že jsem se na stará kolena zbláznila.... _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
Káťo, piercingové šperky se většinou dělají z chirurgické oceli, ale já osobně bych ti do nosu doporučila titan (když jsem měla v nose ocel, pořád jsem cítila zvláštní pach, s titanem je všechno ok) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|