|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Eiddwen 321-600

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
No dala som šancu Migliorin ampulkám a teda musím povedať , že napriek tomu ako strašne smrdia, tak neskutočne pomáhajú :-O naozaj som s nimi spokojná  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Eeyore 41-80

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
Ja už niekoľko mesiacov používam vlasovú vodu Migliorin ( je pravda,že celkom smrdí, ale tá "vôňa" sa vo vlasoch našťastie neudrží) http://www.fiore-sk.sk/product/vlasova-voda-proti-padaniu-vlasov-bez-alkoholu-ph-55-34/ a striedam ju s Capillanom a vlásky už skoro vôbec nevypadávajú- predtým som mala vypadnuté vlasy všade po oblečení- na chrbte na mikine ma stále niekto oberal a pri umývaní to sitko vo vani pod tou gučou vypadnutých vlasov ani vidno nebolo a keď som si prehrabla vlasy, vždy mi ich plno zostalo v ruke, teraz sa to nedá ani porovnať- po byte na podlahách žiadne moje vlasy, keď si ich prehrabnem, v ruke mi len občas nejaký zostane a pri umývaní ich nevypadne snáď ani polovica z toho čo predtým. Mám pocit, že teraz vypadnú len tie najnutnejšie
Papám k tomu aj tie tabletky Migliorin, tak neviem... možno aj tie majú nejaký vplyv...
Aj so šampónmi Sanotint mám dobré skúsenosti, tiež s hodvábnou maskou, teraz mám síce na prestriedanie Rehab od Lush, ale ten neoplachovací balzam Sanotint používam stále (vôňa nič moc, ale našťastie kondiš Retread to prebije ) Je dosť možné, že Lush a Sanotint zostanú zatiaľ mojimi favoritmi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
Já mám na padání šampon, žel ho nepoužívám pravidelně, a ted vídím, že je to škoda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt září 08, 2011 2:05 pm Předmět: barva na vlasy sanotint |
|
|
Milé dámy či pánové,
chtěla bych se podělit o zkušenosti s barvou sanotint. Nejprve ale něco z mé vlasové historie: přírodní vlasy mám tmavší hnědé a několik let jsem měla melíry, že vlasy šli po celé délce časem do blond. Občas jsem je vzala hnědou paletkou, ale barva byla velmi rychle vymytá i když to měla být trvalá barva, ne žádný šampon.
Jelikož byly zničené a odpadali mi 10cm od hlavy, vyzkoušela jsem Casting. Ten mi bohužel ODBARVIL již znovu dorostlé mé přírodní tmavé vlasy do zrzavoblond (a to měl být přeliv). A to jsem nějaký ten rok si nechávala dělat melíry jen na horní části hlavy abych aspoň dole měla zdravé vlasy.
Poté jsem aplikovala hennu v různých kombinacích a značkách, ale bohužel jsem nedocílila hnědého odstínu, jelikož na slunci to byla zrzavá i když ve stínu byla barva do hněda a ta tmavá složka, která dělala hennu hnědou byla za 3 umytí fuč.
Nakonec jsem zakotvila u této barvy a můžu říct, že i po 10 umytích barva nemění svůj odstín a vlasy nejsou vůbec zničené. Jiné barvy či henna se mi velmi rychle vymývali.
Pokud někomu henna nevyhovuje a nechce se vrátit k chemickým z drogerie, tak sanotint bude výbornou náhradou.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Gira 81-160

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
Chtěla bych varovat ty, kdož dávají přednost přírodě - Sanotint barva je normální chemka, má to peroxid vodíku a další chemické srajdy co běžné drogérkové barvy (amoniak ne), akorát je dvakrát drahší a časově náročnější. Blbec jsem se nechala nalákat podle Alpíka, protože ve složení žádnou chemii psanou nemají, a pak se doma nestačím divit
Každopádně jsem to na hlavu plácla (v přiloženém návodu ani není napsané, že se to má přikrýt, na Alpíkovi že jo, z toho jsem tedy blbá ). Ještě poreferuji jak to chytlo a jak se vymývá (červené se obvykle vymývají rychle každému, tak jsem zvědavá). Výhoda je, že se nemusí vyplácat celé balení, ale stačí jen část a zbytek se může nechat třeba na odrosty (tedy spíše informace pro ty, co chemkují běžně ).
edit: tož to nechytlo VŮBEC, takže se ani nemá co vymývat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
evka8 21-40

|
Zaslal: út leden 28, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
Já mám doma hedvábnou masku Sanotint a žádné chemické zvěrstva na mých vlasech nepáchá. Je fakt, že moje vlasy snesou všechno, ale jednou jsem si ji dala na vlasy 2x za sebou, něco jsem potřebovala vymýt. (Nevím proč) mě pak napadlo ještě do mokrých vlasů hrábnout Tangle teezerem a po prvé za cca 5 let se mi je podařilo hned po mytí rozčesat. Úplně hladce a vůbec to netahalo. Po uschnutí to zas až takový zázrak nebyl, ale nad tímhle přírodním úkazem jsem kroutila hlavou ještě hodně dlouho. Jen mám teď trochu strach ji používat, když má dva zlé silikony. Ikdyž ne ani tak na základě stavu vlasů po použítí, jako spíš kvůli svědomí (silikony fuj).  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
evka8 21-40

|
Zaslal: st únor 05, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
Tak mám vyzkoušený obnovovací balzám ze vzorečku a byl to tak nehorázný smrad, že jsem ho raději překryla živými vitamíny od Natury Sibericy. Připomínalo mi to takovou tou dědečkovskou kolínskou a nechtělo se mě to pustit. Navíc byl horzně tekutý a nějaký výraznější hydratační nebo uhlazovací výsledek co by to kompenzoval se taky nedostavil. Za mě rozhodně nedporučuju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|