|
✿
|
Autor |
Zpráva |
*MrE >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 05, 2011 7:16 am Předmět: |
|
|
I think it is worth trying new methods I wrote before that I know an English woman who does not wash her hair with shampoo, or conditioner - only water. She has healthy hair, which is kneelength Try something new and if it works, continue |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:18 pm Předmět: v |
|
|
měla sem mastné vlasy a chtěla jsem si umýt aspoň ofinu, jelikož nebyl čas na mytí, ale po uschnutí ty vlasy byly stejně mastné, takže mi přijde, že jen vodou je neumyju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
No na mě taky nefunguje.. Nechtěně jsem si umyla vlasy jen vodou (jsem kopyto no, šampon jsem nedostala na délky) a pramínky mastné byly děsně.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
vee_love 161-320
|
Zaslal: út září 03, 2013 12:19 pm Předmět: |
|
|
Já asi přecházím na mytí pouho pouhou vodou....Pro info: mám vlasy vlnité, spíše suché a myji jednou za týden (a to z donucení, vypadají pořád stejně i kdybych je neumyla dva týdny.. )
Dneska jsem zkoušela: vydrbat u hlavy vymasírovat a fakt jen vodou a potom jsem do "délek" (které jsou u mě tedy spíše "krátky" ) nanesla masku a pak opět smyla vodou, na závěr nejstudenější co teče a paráda! Vlasy jsou čisté, nadýchanější než když jsem myla kondicionérem a prostě vypadají tak nějak ještě lépe. Za mě super (uvidíme co udělá dlouhodobé používání této metody).
edit: a hlavně mi při/po mytí vypadly asi tak 2 vlasy oproti chomáčům při normálním mytí šampony |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: pá září 27, 2013 1:43 pm Předmět: v |
|
|
Po 8 týdnů nemytí vlasů šamponem přecházím na vodu, vlasy se mi již nemastí, mají objem, nejsou tak hrozně zplihlé a vysušené, jako po šamponech, vlasy pořádně promnu v teplé vodě a na závěr dávám vlažnější |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: so září 28, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
Super! Taky mám pocit, že jednou skončím jen na vodě, ale zdaleka ne tak rychle... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jája_ 321-600
|
Zaslal: po únor 10, 2014 9:52 pm Předmět: |
|
|
Já se stále snažím o water only, ale nedaří se. Vždy mě potom svědí hlava, zkoušela jsem i opláchnout jablečným octem a bylinkami, ale pořád bych se mohla uškrábat Přitom jsou vlasy v dobrém stavu (nemastné), nemáte někdo tip? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út únor 18, 2014 12:15 pm Předmět: |
|
|
Tak report z WO po cca třech týdnech:
Mycí interval zkrácen z cca 10dní na sodě na polovinu, tj. na 5dní. První den po umytín dobrý, pak se to začne pramínkovat, ale není to mastný, třetí den se mastí a čtvrtý a pátý den zaplétám. Ale je super, jak jsou vlasy pružný a hebký. Jen ke koncům to ještě nedoputovalo, ty jsou furt suchý. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hadecko 161-320
|
Zaslal: st únor 19, 2014 1:55 pm Předmět: |
|
|
jéé, mě by stačilo mýt jednou za 3 dny vodou, to by byl u mě uspěch. jen jakk píšeš, že sebum nevyživuje konce vlasů, tak to je škoda, takže budu muset pořád trošku olejovat...pokud se na WO někdy dostanu zatím jsem pořád na soda ocet už cca 40 dní. to je cca 6 týdnu, mohla bych zkusit WO...
Meadow napsal: | Tak report z WO po cca třech týdnech:
Mycí interval zkrácen z cca 10dní na sodě na polovinu, tj. na 5dní. První den po umytín dobrý, pak se to začne pramínkovat, ale není to mastný, třetí den se mastí a čtvrtý a pátý den zaplétám. Ale je super, jak jsou vlasy pružný a hebký. Jen ke koncům to ještě nedoputovalo, ty jsou furt suchý. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st únor 19, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
Tak je to jen report za tři týdny... Já stále doufám, že to tam doputuje až k těm koncům. Mám pocit, že se to posunuje dolů. I když samozřejmě nemůžu říct dopředu. Uvidím. Zatím sem tam olejuju. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|