|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Yoko 161-320
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
Luu napsal: | Metalur napsal: | ...
4.Krátké vlasy na ženských se mi hnusí, za to bych některé nakopal do*rdele |
... Hodně razantní a nekompromisní názor ...
(ale zcela mu rozumím : ) ) |
ale má pravdu, jednou jsem se na ZŠ nechala z hecu okudlat na ježka a vypadala jsem přes rok jako "ženomuž" než mi to dorostlo do nějaký normální použitelný délky. Jsou sice holky, který mají výrazný oči a jemný netuctový obličej, takže ostříhaný nevypadají nežensky, ale na druhou stranu, dlouhý jsou prostě dlouhý a z vlastní zkušenosti můžu říct, že je s nima míň práce než s krátkýma (ano i přes všechno hennování, patlání kokosáku atd.) - není nic horšího než přeležený krátký vlasy!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Olina 161-320
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
Taky jsem měla jednou krátké vlasy - mikádo. V sedmičce na základce. Cítila jsem se strašně hloupě. Navíc mám vlasy spíš rovné a hladké, tak to nevypadalo moc dobře. Takže už nikdy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lethality 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 10:49 am Předmět: |
|
|
vždycky sem chtěla chlapa s dlouhýma vlasama.... už jen pro to, jak je to sexy a jak to dotváří charakter celé osoby.... když neposedný pramen vypadne zpoza ouška, když vlasy skryjí obličej v šeru a z něj jen tak pomrkává (zlobivý) očko.... hm.... nehledě na to, že miluji hrátky s vlásky - vískání ve vlasech, hlazení, hýčkání, masáž hlavy.... prostě velmi smyslné aktivity
no a můj chlap.... si hlavu každý týden holí
(i když sem s dlouhovlasákem kdysik chodila; husté, tmavé vlasy.... ale už se, jak jinak, ostříhal) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lethality 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
Olina napsal: | Taky jsem měla jednou krátké vlasy - mikádo. V sedmičce na základce. Cítila jsem se strašně hloupě. Navíc mám vlasy spíš rovné a hladké, tak to nevypadalo moc dobře. Takže už nikdy. |
to mi povídej, mikádo mě a mou sestru taky potkalo ale mě už ve školce.... když se dívám na staré fotky, tak sem tam jak malá japonka, ble
pak nastalo dlouhé období afiny a "vylepáno za ouškama" + cancourky vzadu, protože pěkné, husté a krásné vlasy měla od narození "jen" sestra, kdežto já byla "plešatý" dítě.... takže vím o přeležených krátkých vlasech taky své a nikdy více.... (nemluvě o tom děsným účesu) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Metalur 81-160
|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
Luu napsal: | Metalur napsal: | ...
4.Krátké vlasy na ženských se mi hnusí, za to bych některé nakopal do*rdele |
... Hodně razantní a nekompromisní názor ...
(ale zcela mu rozumím : ) ) |
Tak upřímnost nadevše |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Timpa 321-600
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Taru >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po březen 10, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
Wilwarin napsal: | Já mu nerozumím a přijde mi netolerantní.... |
Na jednu stranu tě chápu a na druhou je to furt jenom názor a omezuje se jím jen ten člověk sám.
Dokud mi to dotyčný nebude cpát, tak ať si myslí, co uzná za vhodné. Ale jakmile do mě začne hučet (= nevyžádané, vůbec mě jeho názor nezajímá), že tohle se MI nelíbí, MI to přijde strašný, mohla bys to nosit jinak, protože MNĚ se to líbí jinak, tak mám chuť vraždit. A že takových sebestředných blbečků není málo. Že by se sám měl prvně veeelmi sebekriticky podívat do zrcadla, to už je podružné. Se svojí zmaštěnou hnusnou nechutnou palicí vám bude vyčítat, jak se mu nelíbí, co nosíte. Uf, sem se zase na... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Timpa 321-600
|
Zaslal: po březen 10, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
Taru: ale tak upřímnost je někdy dobrý víš co mě až teď začínají říkat že když jsem měl delší vlasy ve falešným culíku vypadal jsem dobře ale jak jsme mel vlasy do půl zad tak jsem vypadal jak ulízanec sice vysoká kvalita vlasu ale normálně jsem vypadal šíleně při focení to nešlo poznat.
teď bych si už dlouhý vlasy nenechal narust a v reálu mě každý chválí krátké vlasy i mě to více sluší i když na foto vypadám tuctově ale v reálu to vypadá dobře narozdíl od dlouhých vlasů......
Kdyby mě to někdo řekl dříve a upřímně tak bych se nad tím zamyslel. Takže já jsem někdy rád když mě někdo řekne jak by to bylo lepší nebo jeho názor. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Taru >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po březen 10, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
Timpa: Jo, to máš pravdu, ale je názor a "nenápadné" vnucování vlastního požadavku na tvůj vzhled. Je rozdíl říct "tohle TI fakt nesluší" a "tohle se MI nelíbí, protože se MI to nelíbí". Pak je taky rozdíl to říct jednou a nechat to na dotyčném, jestli to vezme v potaz a nebo mu neustále cpát, že by to měl udělat podle MNĚ, protože JÁ.
Prostě cítím rozdíl. Názor beru bez problému, ale nesmyslné požadavky od někoho, kdo na ně vůbec nemá nárok, to fakt ne.
Jinak dodatečná pochvala, ty krátké ti fakt sluší |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|