|
✿
|
Autor |
Zpráva |
astrid ***moderátorka***
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
Lulu Nixe: Lalaith v podstatě už odpověděla za mě. Nechci zevšeobecňovat, ale většinou to tak bývá, že se světlejší, méně výraznou barvou vypadá masivní líčení tvrdě, nepřirozeně. Naopak u tmavších barev vlasů se často snese i silnější nalíčení - bez něj pak dotyčný (pokud je původně světlý typ) nezřídka vypadá pobledle, nevýrazně...
Déscantés: Děkuji Ti. Uvidíme, co ty zesvětlovací pokusy udělají... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Avery 161-320
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
Já jsem z vlastní barvy poněkud nešťastná, protože jsem typ Sněhurka (od přírody černé obočí a řasy, šedé oči, bledule) a k tomu místo tmavých vlasů mám vyblitou myší šeď, to se ani nedá nazvat barva, místy fakt skoro šedá, místy rezavohnědá, prostě hnus. Takže já tu budu asi vyjímka, kdož se nesnaží o stáhnutí barvy a pěstování té své přírodní, ale naopak, moje barva se mi nelíbí a připadala jsem si v ní jako myš, takže už léta barvím na tmavší hnědou. Kdybych měla normální barvu, třeba jakýkoli odstín hnědé, tak bych jásala. Ale možná každý chceme to, co nemáme. I když na druhou stranu nevím o nikom, kdo by měl vlastní barvu hezkou a zatoužil po tom, nechat si to změnit na "myší šeď" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lulu Nixe 161-320
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 12:42 pm Předmět: |
|
|
Avery - já si myslím, že žádná přirozená barva vlasů není hnusná.
Vlastně podle toho, jak popisuješ svůj typ vzhledu i barvy vlasů mám dojem, že obojí bude asi docela podobné tomu mému, ale nikdy jsem neměla důvod barvu měnit s výjimkou pár pokusů o mírné zesvětlení. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 1:00 pm Předmět: v |
|
|
mě by se líbila šedá barva, nebo špinavě blond víc než moje střední hnědá přijdu si v ní moc tmavá a někdy hnusná |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Avery 161-320
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
Lulu Nixe - tak jsem ti mrkla na fotky a máš hezkou barvu, aspoň tam tedy nevidím ten nádech do popelavé/šedé. Já mám prvních deset cm vyloženě popelavou, pak to přechází vepředu do světle hnědé a vzadu do zrz a spodní vlasy u hlavy jsou některé skoro i černé, takže kdyby se daly vedle sebe prameny z mojí hlavy, tak to bude vypadat jako od několika různých lidí I když vlastně nevím jak by to vypadalo teď, už jsem svoje vlasy dlouho přírodní neviděla, možná až budu stará babka, tak se mi ta popelavá bude líbit a budu tady psát, jak odrůstám |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nihilistka 0-7
|
Zaslal: so březen 01, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
No já kdybych měla jednotnou nebo aspoň horizontálně odlišnou barvu vlasů, tak už si na nic nebudu stěžovat... teda kromě délky a třepení konečků, však to známe. :) Snažím se to obarvit, ale na široký pramen vlasů vzadu mi henna s indigem vůbec nechytají... No jo, to je tak, když si člověk vytváří na hlavě kreace a pak se toho chce zbavit. Srandičky, srandičky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Miňule 81-160
|
Zaslal: so březen 01, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
Nikdy jsem neměla svou přirozenou barvu vlasů ráda, protože mi každý říkal, že je mám černé.. Jenže pak jsem zjistila, že jsou tmavě hnědé. A když pominu různé hnědé barvy, co jsem na vlasech měla, dokonce omylem i tu černou (nikdy víc), tak jsem tam dávala zrz hennu a pak jednou červenou barvu, co chytla do fialova No a v galerce mám vidět, jak mi to odrůstá. A odpověď na otázku? Ano, mám svou barvu ráda, ale i tu zrz, co odrůstá _________________ Serenity Basteela * |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
thel 161-320
|
Zaslal: so duben 12, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
Tak se mi po šílených léčbách konečně srovnaly hladiny hormonů, přišlo jaro a vlasy konečně začaly světlat (asi po roce a půl). Konečně se mi zase barva začíná plně zamlouvat .... Jen je najednou v délkách vidět rozdíl po té zlaté blond henně. Ale stejně: Hurá! Zbožňuju být "zlatovlasá" _________________ Ignoti nulla cupido... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
vee_love 161-320
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 10:04 am Předmět: |
|
|
Já vždycky svou barvu nesnášela (puberta no...) a barvila a barvila..teď když mám konečně zpátky (díky své lenosti se barvit) svou barvu, už bych neměnila..kam se na to ty chemické hrabou! Jen nevím co budu dělat, až začnu šedivět.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
SmoothAnnie 81-160
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
Což o to, já mám svoji barvu ráda, ale kdyby ty pigmenty zůstávaly stejný i přes zimu a netmavly - a tím pádem i nematněly, byla bych ještě radši Ale citrónky to jistí... _________________ Mandarynki i pomara??cze, pomara??cze, i mandarynki... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|