|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 2:46 pm Předmět: |
|
|
Tatínkovi byl doporučen konopný šampón, tak jsem ho taky vyzkoušela a nebylo to špatné, nicméně radi zůstanu u svého kopřivového |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jezecek11 81-160
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 3:48 pm Předmět: |
|
|
ja jsem z konopnym olejem do zabalu na vlasy spokojena maximalne...mnohem vic nez s kokosakem a jojobakem...dobre se vyplachuje..vlasy nejsou vubec zatizene, ale krasne hydratovane. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:19 pm Předmět: |
|
|
Jezecek11 napsal: | ja jsem z konopnym olejem do zabalu na vlasy spokojena maximalne...mnohem vic nez s kokosakem a jojobakem...dobre se vyplachuje..vlasy nejsou vubec zatizene, ale krasne hydratovane. |
A kde se dá sehnat? Že bych ho také ozkoušela |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Mauell 161-320
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
Shahlah napsal: | Jezecek11 napsal: | ja jsem z konopnym olejem do zabalu na vlasy spokojena maximalne...mnohem vic nez s kokosakem a jojobakem...dobre se vyplachuje..vlasy nejsou vubec zatizene, ale krasne hydratovane. |
To by mě taky zajímalo snad v Brně v nějakém obchůdku bude. A myslíš, že by se dal používat denně na suché konečky, uvažovala jsem, že si pořídím jojobák, ale teď jste mě tu navnadili s tím konopným olejíkem tak nevím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jezecek11 81-160
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:53 am Předmět: |
|
|
Mauell napsal: | Shahlah napsal: | Jezecek11 napsal: | ja jsem z konopnym olejem do zabalu na vlasy spokojena maximalne...mnohem vic nez s kokosakem a jojobakem...dobre se vyplachuje..vlasy nejsou vubec zatizene, ale krasne hydratovane. |
To by mě taky zajímalo snad v Brně v nějakém obchůdku bude. A myslíš, že by se dal používat denně na suché konečky, uvažovala jsem, že si pořídím jojobák, ale teď jste mě tu navnadili s tím konopným olejíkem tak nevím |
Ja sama ho na konecky pouzivam a moc mi vyhovuje....kupovala jsem ho pres net od Nobilis Tilia. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 3:45 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo kolik asi stojí konopný olej od Cannadermu ve zdravých výživách? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 4:02 pm Předmět: |
|
|
Na internetu stojí 195Kč, tak ve zdravých výživách bude cena, řekla bych, podobná. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 4:13 pm Předmět: |
|
|
Kathory napsal: | Na internetu stojí 195Kč, tak ve zdravých výživách bude cena, řekla bych, podobná. |
Děkuju,tak si ještě budu muset omrknout množství ať vím jestli mě lépe nevyjde kokosák |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 4:24 pm Předmět: |
|
|
Promiň, to jsem zapomněla připsat. Za 195Kč bylo množství 300ml, takže to vyjde o pár korun levněji než kokosák. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 29, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
V knihovně jsem si půjčila knihu o rostlinných olejích a je tam mimo jiné i zmínka o konopném oleji. Píšou tam, že je velice vhodný pro péči o vlasy, zábaly, zejména pro vlasy tenké, lámavé, sluncem nebo trvalou ondulací zničené vlasy a suché vlasy obecně. Doporučují tam zábal z konopného oleje: hodinu před umytím zabalit do ručníku, vhodná je kombinace s jojobovým olejem. Vyzkoušela jsem to, a opravdu to funguje. Vetřela jsem tedy jen ten konopný olej, ale i tak mi přijde, že vlasy jsou hebké, zdravé a lesklé. Možná mi vyhovuje víc než ten kokosák |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|