|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Alka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
Tak to je zvláštní. A zkoušela jsi pak i jiný šampon? a po něm nepadaly? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 11:19 pm Předmět: |
|
|
Alka napsal: | Tak to je zvláštní. A zkoušela jsi pak i jiný šampon? a po něm nepadaly? |
ano, to jsem zapomněla, dodat- nikdy nemyju stejným šamponem dvakrát za sebou, mám většinou min. 3 šampony a každý týden myju jiným, takže proto jsem to vypozorovala |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
Já mám proti greentea šamponu jedinou výhradu a to, že chuťově teda nic moc. Dvakrát mi při mé "šikovnosti" natekl do pusy a teda fuj, znovu opakovat nechci. Mentolka hadra. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:26 pm Předmět: |
|
|
Tyjo, jak to děláš, to se mi v životě nepovedlo _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: po únor 03, 2014 9:21 am Předmět: |
|
|
Zředíš šampon, naliješ na zakloněnou hlavu, zapomeneš se, předkloníš a už to teče přes oči, nos a jak se nadechneš, že zanadáváš, tak už je to i v puse. To je hned. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Alka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út únor 18, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
....nabízím k prodeji půlku šamponu Goji, více viz vyměním/prodám |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zanet 161-320
|
Zaslal: út únor 18, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
ááá konečně jsem se dokopala k tomu napsat recenzi na vrozky. Měla jsem na test šampon Champagne Rose a masku Peptide. Nutno podotknout, že jsem zkoušela na konci prosince (začátek ledna). Proč to říkám? V té době jsou vlasy náchylnější k lupům, mastnější, bez života... změna teplot, špatná životospráva - vánoční obžérství atd ... všichni to znají. Takže k věci! Champagne Rose hezky voní, dobře pění a stačí ho málo (což já si toho dávám na vlasy vždy strašně moc, takže si toho važte ). S výsledkem zas tak spokojená nejsem. Vlasy byly sice umyté, ale dřív se mi mastily a objevily se mi takové jemné lupy (to může být tím počasím, proto jsem to na začátku ventilovala). Šampon bych si asi znovu nekoupila (ale ještě zapřemýšlím ). Tak teď pár slov k Peptide. Poprvé jsem toho dala hodně a vlasy byly dost těžké s mastným dojmem, takže pozor na množství ! Ale když je to odhadne, tak je to pecka peckoucí vlasy krásně rozčesatelené, zkrocené a krása na dotek. Takže palec nahoru pro Peptide |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: so duben 12, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
Ještě se zpožděním přidám purple rose šampon. Vyhovuje, myje dobře, ale hlava už potřebovala změnu od téhle značky, musela jsem si dát pauzu. Po měsíčním mytí jiným šamponem jsem se k němu vrátila a mám pocit, že je na mou hlavu ještě lepší než zelený čaj. Mám pocit, jako by se mi vlasy celkově posílily a konečky ožily. (stejně půjdou pod nůžky, ale tak o měsíc dva později, než jsem to plánovala ) _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: út květen 13, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
Dostala jsem moznost vyzkouset "Volumizing hair cream", v cestine Stylingovy krem pro podporu objemu i u jemnych vlasu, s Goji.
Baleni je pomerne prakticke, s pumpickou, ovsem nevim, jak se do nej budu dobyvat, az pumpicka prestane pumpickovat. Jinymi slovy, az tam bude jen "na dne"
Nicmene prvotni dojmy: Na vlasy se nanasi velmi snadno, je trosku "lepavy" ale to se da tak nejak ocekavat vzhledem k ucinku, ktery ma mit. Dle navodu se ma nanest na rucnikem vysusene, umyte vlasy a vyfenovat. Fen jsem pouzila naposledy ... to uz je mrte dlouho, ovsem kdyz ani po dvou hodinach jsem vlasy nemela suche (to uz je obvykle mam temer suche pri normalni rutine), tak jsem to tim fenem lehce prelizla.
No, sice jeste dosusuju, ale na objem to zjevne nejaky ucinek mit bude. Jeste uvidim, jak dlouho vydrzi, protoze objem mam po myti bezne ... tim spis po fenovani, ovsem jen maximalne pul dne.
Vlasy jsou lehce "obalene" na dotek ale rozdelene, nelepi, prirovnala bych to k takovemu tuzidlu. Ovsem konzistence kremu a nedostatek silikonu mluvi jedine kladne. Vlasy se rozcesavaji samozrejmne hure, nez u me bezne myci rutiny, nicmene to neni zadna tragedie. Tangle teezer zvladne vse a jedine co bylo citit bylo mene snadne klouzani skrz, ovsem moje vlasy nejsou z tech co by se nejak vice cuchaly.
Celkovy dojem tedy napisu pozdeji, ovsem zatim to vypada relativne dobre. Asi ne na kazdomyci pouziti, spis kdyz proste budu chtit nejaky ten objem na hlave vyrobit ... pokud to vydrzi
A pak mne taky napadlo, ze bych to mohla zkusit natocit na papiloty ... a vyrobit si vlnky. Ty mi nikdy nedrzely a nedrzi, tak by se to treba s timhle zmenilo ...
Ale to uz teoretizuju _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
POBI607 8-20
|
Zaslal: út květen 13, 2014 11:22 pm Předmět: |
|
|
Dá se někde koupit všechna jejich kosmetika a ne jen těch pár kousků, co maj na parfums? Koukal jsme na jejich stránky
http://www.oright.com.tw/
// Tak jsem si z parfumsu objednal jogurtovou masku za 350 nebo tak nějak, můžu pak dát vědět, jestli je fajne. V podstatě se má používat po mytí hlavy a je bezoplachová.
Pak mám taky ten sprejík termální ochranu, ted na parfums stojí 480, což je raketa, ale hezky voní a jakoby to vlasy zvlhčí a pak se snadnějš fenujou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|