|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po květen 12, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
Hmm, zajímavý - ale mám pocit, že u mně to připomíná spíš takový jako lehounký naleptání, když je to hodně ošklivý, tak to i maličko mokvá (ale to se mi přechodu na přírodno moc nestává - naposledy teda po sodě). Póry se mi neucpávají ani na obličeji. Na druhou stranu obličej taky nepatlám hennou a dalšíma dobrotama a nervu ho pod igelit a pod čepici - takže i ucpaný póry jsou možný...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Vlčice gothic 8-20

|
Zaslal: po květen 12, 2014 5:53 pm Předmět: |
|
|
Ano to jsem přesně měla v plánu, ze začátku po týdnu a pak po 14ti dnech. A teď už začnu s těmi 14ti dny, teď možná déle protože za 14dní nebudu mít asi čas
Teda ale že by kořínek nemusel udržet těžší vlas mě ani nenapadlo, mám kamarádku která má dredy a ta říká že mívala slabé vlasy a moc jí nerostly a od té doby co má dredy tak jí rostou jak diví , tak jsem si říkala že asi tím jak je vlas těžší rychleji roste, no já doufám že mi padat či lámet se nebudou, začala jsem zdravěji jíst, dala jsem si předsevzetí že si dám každý den aspoň jednu zeleninu nebo ovoce, plus k tomu si dávám sušenou kustovnici čínskou, mám ještě koupený Biosil plus ale ten teď raději neberu abych to nepřeháněla, jo a piju kopřivový čaj a občas i spláchnu vlasy
Jinak s tím jogurtem váhám, mám alergii na mléko, tak nevím ale jsem nadšená z obyčejného žloutku jak umí umýt vlasy Ale i tak si ještě koupím Shikakai a amlu a budu střídat, dřív jsem měla hustější vlasy, a po dvou letech častého barvení chemickou barvou je to hrůza a já chci min zpátky co jsem mívala dříve, i když jestli to taky není věkem už mi přeci jen bude 38
Jinak všem díky moc za rady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út květen 13, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
Tak držím palce, ať to jde!
A jedna zelenina/ovoce denně je dobrej začátek - i když časem by to možná chtělo ještě přitvrdit. Ale na druhou stranu daleko lepší začínat takhle pozvolna, než se tím ze dne na den začít cpát na kila a po pár dnech přestat. A taky jsou na háro dobrý různý semínka a ořechy (teda v rozumným množství).
S tím jogurtem - pokud tu alergii nemáš vyloženě kontaktní, tak by Ti na pokožce hlavy neplechu udělat neměl, ale zase pokud z toho nemáš dobrej pocit, tak proč se do toho nutit.
Jinak s věkem se vlasy fakt můžou měnit, ale zase až takhle brzo to nejspíš nebude, tam bych spíš viděla ten vliv chemie a nešetrnýho zacházení. Já jsem o tři roky starší než ty a díky tomuhle fóru a přechodu na přírodu má vlasy podstatně lepší než v pětadvaceti. Jako genetiku furt neošulím, hřívu jako lev mít nikdy nebudu, ale řekla bych, že díky tomuhle fóru jsem schopná využít potenciál toho, co mi na hlavě příroda nadělila, naplno (chtěla jsem napsat "vyždímat ze svých vlasů maximum", ale to zní fakt děsně ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Vlčice gothic 8-20

|
Zaslal: čt květen 15, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
Titania napsal: | Tak držím palce, ať to jde!
A jedna zelenina/ovoce denně je dobrej začátek - i když časem by to možná chtělo ještě přitvrdit. Ale na druhou stranu daleko lepší začínat takhle pozvolna, než se tím ze dne na den začít cpát na kila a po pár dnech přestat. A taky jsou na háro dobrý různý semínka a ořechy (teda v rozumným množství).
S tím jogurtem - pokud tu alergii nemáš vyloženě kontaktní, tak by Ti na pokožce hlavy neplechu udělat neměl, ale zase pokud z toho nemáš dobrej pocit, tak proč se do toho nutit.
Jinak s věkem se vlasy fakt můžou měnit, ale zase až takhle brzo to nejspíš nebude, tam bych spíš viděla ten vliv chemie a nešetrnýho zacházení. Já jsem o tři roky starší než ty a díky tomuhle fóru a přechodu na přírodu má vlasy podstatně lepší než v pětadvaceti. Jako genetiku furt neošulím, hřívu jako lev mít nikdy nebudu, ale řekla bych, že díky tomuhle fóru jsem schopná využít potenciál toho, co mi na hlavě příroda nadělila, naplno (chtěla jsem napsat "vyždímat ze svých vlasů maximum", ale to zní fakt děsně ) |
Díky, hodně jsi mi zvedla náladu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 10:53 am Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: ne květen 18, 2014 8:08 am Předmět: |
|
|
Vlčice gothic napsal: | No ono nejde o experimenty, nechci na hlavu už žádnou chemii, ta je mimochodem i v dětských šamponech...Koupila jsem si Ajurvedský šampon, který je výborný a taky zjišťuji že žloutkem jdou krásně umýt vlasy.
Ale už po druhé po použití Henny mě svědila hlava a podruhé se to druhý den zklidnilo, jde o to jestli někdo nemá zkušenosti že by to bylo z té potravinářské folie, na foru tuším z roku 2008 psali nějaké holky že jim taky svědila hlava dycky po Hennování ale už nepsali o tom jestli dále pokračovali nebo už ne. | Já vim, že dětský šampon a přírodní šampon je něco jinýho. Jen jsem chtěla říct, že mně vybrané dětské šampóny vyhovují a ještě nikdy mě z nich nic nekousalo (narozdíl od jiných, třeba i Alverde atd.). A teď sem jednou myla dětskym heřmánkovym šampónem Pufík a mnohem míň se mi mastí vlasy. Koupila sem ho, protože je to první šampon, kterej si pamatuju, že sem měla.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|