|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Katrins 0-7

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 12:38 am Předmět: Katrins zdraví |
|
|
Ahojky, jmenuji se Katka a bydlím v malé vesničce nedaleko Brna. Na fórum jsem narazila náhodou, při brouzdání po netu. Hledala jsem radu, jak na moje věčně se třepící a lámající vlasy. Bojuji s nimi snad odjakživa. Ačkoliv rostou a nijak zvlášť nepadají, neustál se lámou a třepí. A to i přes péči a zdravý životní styl.
Doufám, že tu najdu rady, které zafungují í u mě a já se budu moci pochlubit dlouhou a bujnou kšticí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
gaia136 41-80

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Katrins 0-7

|
Zaslal: po červen 16, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
moc děkuju za tip. Už jsem provedla kontrolu koupelny a zjistila, že všechny šampony, snad jen kromě jednoho z Lídlu , obsahují proteiny. Takže jsem zaútočila na drogerii a nakoupila šampony nový. A když už jsem tam byla, vzala si i Hennu. Teď jsem zvědavá, jak mi to zabere.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
gaia136 41-80

|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:30 am Předmět: |
|
|
Katrins napsal: | Ahoj,
moc děkuju za tip. Už jsem provedla kontrolu koupelny a zjistila, že všechny šampony, snad jen kromě jednoho z Lídlu , obsahují proteiny. Takže jsem zaútočila na drogerii a nakoupila šampony nový. A když už jsem tam byla, vzala si i Hennu. Teď jsem zvědavá, jak mi to zabere.  |
Držím palce, aby sa vlasy dali čím skôr do poriadku Henna je taký malý zázrak, ale tiež treba dať pozor na to akú kupuješ. Niektoré značky primiešavajú k henne aj nejakú tú chémiu. _________________ Dum spiro, spero. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|