Katrins zdraví

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Katrins
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 12:38 am    Předmět: Katrins zdraví Citovat

Ahojky, jmenuji se Katka a bydlím v malé vesničce nedaleko Brna. Na fórum jsem narazila náhodou, při brouzdání po netu. Hledala jsem radu, jak na moje věčně se třepící a lámající vlasy. Bojuji s nimi snad odjakživa. Ačkoliv rostou a nijak zvlášť nepadají, neustál se lámou a třepí. A to i přes péči a zdravý životní styl.
Doufám, že tu najdu rady, které zafungují í u mě a já se budu moci pochlubit dlouhou a bujnou kšticí Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gaia136
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 1:48 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
vitaj medzi vlasáčmi Very Happy Keď hovoríš o lámavých vlasoch, skús pozrieť toto vlákno na DV http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=6889&highlight=
Katrins
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 8:14 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
moc děkuju za tip. Už jsem provedla kontrolu koupelny a zjistila, že všechny šampony, snad jen kromě jednoho z Lídlu Very Happy , obsahují proteiny. Takže jsem zaútočila na drogerii a nakoupila šampony nový. A když už jsem tam byla, vzala si i Hennu. Teď jsem zvědavá, jak mi to zabere. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gaia136
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 8:30 am    Předmět: Citovat

Katrins napsal:
Ahoj,
moc děkuju za tip. Už jsem provedla kontrolu koupelny a zjistila, že všechny šampony, snad jen kromě jednoho z Lídlu Very Happy , obsahují proteiny. Takže jsem zaútočila na drogerii a nakoupila šampony nový. A když už jsem tam byla, vzala si i Hennu. Teď jsem zvědavá, jak mi to zabere. Smile

Držím palce, aby sa vlasy dali čím skôr do poriadku Smile Henna je taký malý zázrak, ale tiež treba dať pozor na to akú kupuješ. Niektoré značky primiešavajú k henne aj nejakú tú chémiu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: