Ahoj všem .)

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=a63cf746526603f99393467573bd5fbdZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SaMa
0-7
0-7


Založen: 7.7.2014
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 9:22 am    Předmět: Ahoj všem .) Citovat

Uff, člověk by neřekl, jak bude těžké začít psát - resp. představit se a zapadnout do komunity dlouhovlásek. Ale asi začnu pěkně od začátku.

Po dokončení střední školy jsem nastoupila na VŠ. Nicméně času bylo dost a tak jsem začala pracovat v malé rodinné firmičce, která se zabývala odvětvím, které k vlasům má stejně daleko jako banán k Antarktidě. Situace se pak trošku změnila a tato společnost rozjela nové podnikání - a to distribuci vlasové kosmetiky. Tehdy jsem ještě nevěděla, co to bude pro mě znamenat.

O pár měsíců později jsem už byla v letadle do Itálie, kde mělo proběhnout školení. Byly to nejskvělejší 3 dny, které jsem zažila. Zamilovala jsem se jak do kosmetiky, tak do vlasů i "kadeřnictví". A tady začíná můj příběh.

Natolik mě to vzalo, že bych si ráda udělala kurz. Vím, že stříhat nebudu nikdy, protože na to nemám talent, ani chuť, ale ráda bych se stala specialistkou na ozdravování vlasů a také coloristkou. V zahraničí je zcela běžné, že se o jednu zákaznici stará více lidí, jeden ohledně barvení, druhý skrz střih a případně třetí dokončuje styling.

Vlasy jsem si natolik zamilovala a začala je vnímat jinak, podstatně důležitěji, než tomu bývalo dříve. Takže jsem si řekla, že bych se ráda přidala mezi vás. Jednak protože je fajn mít se s kým pobavit o společné zálibě, jednak trochu z profesního hlediska, neboť než si udělám kurz a budu moci někde pracovat, zajímají mě problémy, které řešíte, které pak budu řešit v práci atp. Zkrátka mě tento svět láká a ráda bych do něj vnikla. Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vladimirovna
21-40
21-40


Založen: 6.7.2014
Příspěvky: 27

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 5:48 pm    Předmět: Citovat

ahoj, to mi připadá dost zajímavé. dej určitě pak vědět něco o tom kurzu, kde a jak... vlasům zdar Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.