|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út září 30, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
Jj, ved som uz hore pisala, ze bych ho ked tak pravdepodobne vyskusala aj na nieco ine ako vlasy. V poslednom case sa mi zamluvaju skor sirokospektralne produkty, s co najjednoduchsim moznym zlozenim. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
seelya ***moderátorka***
|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
dievčatá, keď ste skúšali tie zábaly z kakaového masla, nestalo sa vám, že do rána to na vlasoch stvrdlo? a nebol potom nejaký problém s vymývaním? _________________ Co víme o lásce? Láska je jako hruška. Hruška je sladká a má určitý tvar. Zkuste přesně definovat tvar hrušky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
thel 161-320
|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 2:23 pm Předmět: |
|
|
Nikdy mi neztuhlo, ale obvykle dělám jen v létě po koupácích a v zimě po lyžovačkách (v naší přetopené chalupě ). A vymývat chce určitě teplou vodou. Jednou jsem tahle špatně vymyla, udělala závěrečný studený přeliv a nazítří se mylo znova. Ty slepence nebyly přetrpitelné ani na tůru _________________ Ignoti nulla cupido... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
seelya ***moderátorka***
|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 2:33 pm Předmět: |
|
|
vymývala som teplou, ale zjavne nepomohlo... pred chvíľou som vlasy umyla ešte raz, aj som ich prečesala aby sa šampón dostal fakt všade a dúfam, že to už bude ok...
aký bude výsledok neviem, ale za tú babračku mi to nestojí... o vypadaných vlasoch radšej ani nehovorím, to je tragická samostatná kapitola...
za mňa zábal z kakaového/bambuckého/iného masla už nikdy... na kožu fajn vec, ale pre moje vlasy to bolo ako za trest _________________ Co víme o lásce? Láska je jako hruška. Hruška je sladká a má určitý tvar. Zkuste přesně definovat tvar hrušky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 2:36 pm Předmět: |
|
|
seelya A nedala si ho prilis vela? Mozno keby sa len par kvapiek zmiesalo s inymi ingredianciami... Hm? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt leden 01, 2015 4:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
zkoušela jsem včera žloutek s olejem a je to hrozně řídké. Jak to nanášíte?
(udělala sem culík a pak se snažila nějak šikovně to tam nalejt...šlo to špatně a teklo kolem) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cherry7 321-600
|
Zaslal: čt leden 01, 2015 5:16 pm Předmět: |
|
|
Hariku,
ono to opravdu silene tece, delam si to i s jogurtem, a je to to samy. Vetsinou zahustuju nejakym kondisem, ale turbanu a rucniku kolem krku se vetsinou nevyhnu
Jeste co se mi osvedcilo, tak je dat to na suche vlasy, pak to nasakne vic, nez kdyz si je nejdriv umyju a dam zabal na vlhke...
Ale veskere zabaly i hennu nanasim tak, ze si to dam do misticky, tu do lavoru, do vany, a normalne v predklonu to nanasim. Sice to tece, ale ne tolik po vane, jako spis to kape do toho lavoru. Ten prejedu delkama, a znovu nanesu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt leden 01, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
Já to právě dávala na suchý vlasy, ale normálně, ne v předklonu. Dobrej nápad.
Proč jsem si to. Představovala jako hustou směs? Nešlo by to zahustit třeba želatinou? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tia 41-80
|
Zaslal: čt leden 01, 2015 7:22 pm Předmět: |
|
|
Hariku, zkoušela jsi to zahustit třeba kakaem nebo kávou (můžeš použít třeba i papriku nebo skořici, ale to jsem nezkoušela)? Nejen, že je to další výživa, ale můžeš si tu tekutost upravit jak ti vyhovuje |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cherry7 321-600
|
Zaslal: čt leden 01, 2015 7:36 pm Předmět: |
|
|
Harik napsal: | Já to právě dávala na suchý vlasy, ale normálně, ne v předklonu. Dobrej nápad.
Proč jsem si to. Představovala jako hustou směs? Nešlo by to zahustit třeba želatinou? |
Zelatinou urcite ano, uz jsem na nejakem jinem foru (a asi i tady) cetla, ze to ma na vlasy skvele ucinky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|