Co všechno přidáváte do henny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 143, 144, 145  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 1:49 pm    Předmět: Citovat

Tak gratuluju k úspěchu! - i když teda jak jsem tak četla přidaný ingredience, okamžitě mě napadlo "some like it hot", mám celkem citlivku kůži na hlavě, tak by kombinaci pálivý papriky a chilli asi "nerozdýchala" (stačil jí tuhle zázvorovo-skořicovej experiment). Wink Ale pokud tyhle pálivý ingredience sneseš, tak je tam ještě bonus navíc - prokrvená pokožka hlavy a stimulace kořínků.
A blázen samozřejmě jsi, ale takových je nás tady docela dost, tak dobře zapadneš. Laughing Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michelle051
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 1:03 pm    Předmět: Citovat

ibiškový prášok !! z obyčajnej henny z predaj bylin spravý nádhernú bordovo červenú Smile
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 3:57 pm    Předmět: Citovat

Tak to teda pustá závist! Jako já ho taky s chutí používám, ale vždycky mi tu barvu spíš jenom lehce natónuje do studenějšího odstínu, vyloženě bordó to (zvlášť na odrostech, kde bych to potřebovala nejvíc) fakt není. Crying or Very sad Ale samozřejmě i tak je to podstatně lepší než nic. Wink
I když teď mě napadá - já to teda používám vyloženě jako silnej čaj/odvar. Ty máš ibišek namletej nadrobno a přidáváš ho jako prášek přímo do henny? Teď jsi mi nasadila brouka do hlavy, budu to muset zkusit. Smile
Michelle051
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 5:21 pm    Předmět: Citovat

Ano cca 20-25 gramov + 80 gramov henny Smile ked som používala iba silný čaj tiež nič moc... inšpirovali ma baby z lhc ktoré tento mix nazvali henniscus dokonca niektoré tvrdia že henna ibiškové farbivo uzatvára do vlasu s hennovým farbivom a vlasy ostávajú pekne červené bez stopy po klasickej hennovej oranžovej Wink ja neviem zatial mám na vlasoch len jednu vrstvu takže uvidíme po pár umytiach...možno po pár vrstvách sa tá červená s hennou naozaj uzavrie do vlasu a nebude sa vymývať
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 8:17 am    Předmět: Citovat

To zní fakt dobře - moc díky za tip!!! Smile Cool Sice mám teď doma jenom hennu s pikramátem, kterou mi přinesl Ježíšek, na tu ibiškem plejtvat nebudu, ale pak se bude experimentovat, jupí! Razz
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 3:48 pm    Předmět: Citovat

Tyjo, to je rozhodně skvělý objev! Kdybych se henny teď nebála, tak to snad i vyzkouším! Wink
Michelle051
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 9:02 pm    Předmět: Citovat

len ma hnevá že mam ibišok dosť hrubo namletý -mlela som ho sama v mixéri Laughing mám obyčajné kvety ibišku na čaj z predajbylin a príšerne sa to nanášalo tá henna s tak hrubo namletým ibiškom ale výsledok stál za to...inak už rovno najemno namletý ibišok sa dá kúpiť..škoda tej nehoráznej ceny Rolling Eyes
gaia136
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 9:12 pm    Předmět: Citovat

Michelle051 napsal:
len ma hnevá že mam ibišok dosť hrubo namletý -mlela som ho sama v mixéri Laughing

Mne sa celkom osvedčilo roztĺcť ibištek v mažiari a potom preosiať. Keďže nemám veľké sito, tak som to preosievala v sitku na čaj Very Happy treba sa nejako vynájsť Laughing Bol z toho pekný jemný prášok a tie väčšie časti ibišteka som zužitkovala tiež. Uvarila som z nich čaj, ktorým som zalievala hennu.
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 11:00 am    Předmět: Citovat

Nojo, taky jsem koukala na cenu toho rovnou namletýho na prášek a přijde mi dost přemrštěná, takže až přijde čas experimentů, půjdu taky do domamletí. A s tím přesíváním a následným zpracováním hrubších částí do čaje, kterým se henna zalije, je taky moc dobrej tip - díky!
DanielleFromRivia
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 2:08 pm    Předmět: První hennování Citovat

Ahoj holky a kluci!
Jsem tady nová a vlastně i nová ve světě henny. Very Happy Chystám se na první barvení. Už jsem toho dost vyčetla na netu a taky tady u Vás a chci se zeptat ještě na pár věcí. Smile Jelikož je mi velice blízká červená barva na vlasech (bohužel jsem si vlasy doteď barvila chemickýma, druhé bohužel) na mých vlasech to jde dost znát a řekla jsem si dost! O denně jsem už předtím slyšela, ale bála jsem se te aplikace jako čert kříže a přitom je to jen o tom dostat ten "drive", jak se říká. Very Happy No jak jsem už výše zmínila, chtěla bych si červenou na svých vlasech udržet, ale zdravou červnovou. Mám objednanou hennu od Lushe Caca Rouge a aplikací už mám taky odkoukanou z videopostupů a nastudovanou tady a z jiných stránek. Smile Tak se chci zeptat, kdo taky má červené vlasy a červeně barví, co je na to nejlepší zlepšovák? Mám zjištěno, že do Lushe je dobré přimíchat a henna prášek, lépe se pak ta hmota dělá. Nu a dále jsem se tady dočetla, že pro červené tóny je nejlepší paprika, červené víno, ibiškový nebo jiný červený čaj... Určitě půjdu do vína a papriky, ale máte zkušenosti s přidáváním vína atd. právě do henny z Lushe?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 143, 144, 145  Další

Přejdi na: