|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tekoa 21-40
|
Zaslal: po říjen 12, 2015 4:22 pm Předmět: Prevence třepení konečků |
|
|
Hledala jsem všude možně, ale nenašla jsem téma zaměřené přímo na prevenci před třepením konečků, tak zakládám tohle Znáte tedy nějaký přípravek, který chrání konečky před třepením? A pomáhá nosit vlasy v drdolu, popřípadě culíku nebo copu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slavinka 161-320
|
Zaslal: út říjen 13, 2015 1:29 pm Předmět: |
|
|
za seba môžem povedať, že nosenie v drdole naozaj pomáha |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tekoa 21-40
|
Zaslal: út říjen 13, 2015 5:33 pm Předmět: |
|
|
A netrhají drdoly moc vlasy? Vždycky když vyndám z vlasů gumičku, je plná vlasů a to nic "extra" utaženého nenosím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slavinka 161-320
|
Zaslal: út říjen 13, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
toho som sa tiež bála, ale osobne si myslím, že ak si umotáš drdol a nie je ti nepohodlný (nebolia ťa korienky, nemáš pocit napätia na hlave a v korienkoch , jednoducho ak ťa ten drdol neťahá a nebolí a nie je nepríjemný) a ani po rozpustení nemáš v korienkoch bolesť tak by malo byť ok
Edit: ešte to s tou gumičkou...to sa môže stať, hlavne ak máš takú gumku čo trhá vlasy...kúp si takú čo nemá ten plechový spoj...ja používam tú čo vyzerá ako telefonna šnura...popripade su dobre ešte také tie fluffy gumky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út říjen 13, 2015 5:51 pm Předmět: |
|
|
Drdol s jehlicí/jehlicovou sponou vlasy netrhá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tekoa 21-40
|
Zaslal: st říjen 14, 2015 5:39 pm Předmět: |
|
|
Slavinka - děkuji, gumičky s kovovým spojem už nepoužívám, tam mi vždy zůstalo víc vlasů než je zdrávo
wensdy - Drdol s jehlicí jsem si jednou zkoušela udělat, ale vůbec mi to nedrželo, mám hrozně levé ruce
Jinak jsem se ještě chtěla zeptat - ochrání konečky i obyčejný culík? Tam přeci jenom stále vlasy trochu "poletují" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: st říjen 14, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
spis cop nez culik a pokud culik tak jedine kdyz jsou vlasy "kratsi" takze kdyz si ho udelas na temeni (ne v tyle) tak nedosahne na limec ... o to v prve rade jde. Nenechat vlasy "suchat" o halenku/kosili/cokoliv
Mne se nejvic osvedcuji latkove gumicky a skripec. V tylu udelam culik a smotam ho do drdolu ktery si chytim skripcem ... vse drzi, nic nepada, nic nelita, temer neznicitelny uces pokud clovek neplanuje gymnastiku Blbe akorat do auta pac mi to vadi na operku hlavy, ale zas neni problem dat plossi skripec a problem solved
Obcas kdyz se pak se svym "sprchovacim drdolem" nekde ukazu tak se lidi rozplyvaji jak mi to slusi, na to ze je to za minutu hotove i s cesanim ... No neber to. _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slavinka 161-320
|
Zaslal: st říjen 14, 2015 10:02 pm Předmět: |
|
|
presne ako hovori Jitt ja mam hlavne skusenosti, ze vlasom neprospieva ked sa suchaju o hrubsie materialy alebo o pletene veci....cize ked mam na chrbte ruksak alebo mam na sebe kabat, hold vlasky musim umotat, ale tricko im nevadi, to mozem nechat rozpustene alebo v culiku...
inak, otázka...v súvislosti s ochranou končekov...ako sušíte? kedže mokré vlasy su extra nachylne na zničenie...ja robím tak, že po umyti urobím turban a ked je uz uterak mokrý a uz by bolo kontraproduktivne ho nechavat na hlave, vlasy vypustim a nechám sušiť tak, že ležia na holom chrbte, lebo myslim, že priležitostne šuchanie o holu pokožku im najmenej vadí...no nie vždy sa mi to takto dá, nie vždy mám možnosť neoblečená čakať, kým sa uschnú, kedže schnú aj 5 hodín čo je, ako iste uznáte trošičku dlho a fénovať nechcem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 6:53 am Předmět: |
|
|
Fenuju na studeny vzduch ale spis u hlavy nez v koncich ... nastesti mam rychloschnouci vlasy. Nechavat mokrou pokozku hlavy a vlasy u ni se mi nikdy neosvedcilo ...
A k te nachylnosti bych to moc neprehanela Pri myti je bezne procesavam Tangle Teezerem a nevypadaji, ze by si stezovaly, spis naopak ty uvolnene z nich dostanu lip nez kdyz je pak zkousim rozcesat po ususeni, zejmena kdyz jsou nasamponovane: kam se hrabe kondicioner, ten uz pekne dlouho nepouzivam
Ale ja mam vlasy dost jemne tak to mozna bude i tim. Rozdil v rutine je ale docela znat oproti minulym dobam.
Nutno poznamenat ze at v jakekoliv delce proste na vlasech existuje cca 5cm "naraznikova zona" ktera je ta oskubana a skareda, ale tim, ze to clovek ostriha hned jak se to objevi se to akorat casem posune nahoru ... takze neresim a striham kdyz se mi zachce coz je posledni roky tak mozna jednou za rok, ani to ne _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 8:35 am Předmět: |
|
|
Neřeším. V ručníku mám vlasy cca 5 minut. Pak je vypustím do světa. Ať si dělají co chtějí. Suché jsou asi za dvě hodiny. Neféneju. Nemám na to čas ani "klid".
A já zase neumím drdol z gumiček a skřipců |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|