|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Elwethiel 8-20
|
Zaslal: út únor 09, 2016 8:52 pm Předmět: Poradíte prosím? |
|
|
Možná už se to tu někde řešilo, tak se předem omlouvam jestli to sem píšu znova, ale poradí (hlavně asi ženy, protože mají vlastní zkušenost s ženskými účesy) nějaký účes pro dlouhé vlasy do práce co by je nezatěžoval a vydržel? ...rozpuštěné je tam mít moc nechci, protože se mi "šoupou" o záda a pak se i zacuchávají s každým dalším pohybem o oblečení i tělo, všude přepadávají a tak, však to znáte culík je prakticky podobná záležitost, zkoušela sem i cop a ten se mi taky po čase začne cuchat a trčet z něj vlásky, hlavně v té části co mi leží na těle, "drdol" mi přijde zase moc zatěžující, takže už nevim...mam doma nějaké spony (přikládam foto) tak možná ty využít? ..ta horní kožená a i ta elfská jsou na klasický sponový zapínání ...jinak mam spíš jemný a vlnitý vlasy (můžete okouknout v mojí galerii, kdyby to pomohlo v nějakém případě nápadu/rady)
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
seelya ***moderátorka***
|
Zaslal: út únor 09, 2016 9:16 pm Předmět: |
|
|
ahoj, z toho čo píšeš asi najlepšie vychádzajú vyčesané vlasy (a nemusí to byť zrovna drdol), tak sa skús mrknúť sem, je tam plno tipov a návodov (začínajú kdesi na strane 5): http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=7344&postdays=0&postorder=asc&start=0 _________________ Co víme o lásce? Láska je jako hruška. Hruška je sladká a má určitý tvar. Zkuste přesně definovat tvar hrušky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elwethiel 8-20
|
Zaslal: st únor 10, 2016 10:00 pm Předmět: |
|
|
Děkuju moc za odkaz, určitě se podívam, pročtu si a věřim, že najdu nějakou inspiraci |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|