|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: po říjen 03, 2016 3:05 pm Předmět: |
|
|
V Biosilu je nejaka latka (vitamin/mineral, nikoliv additivum), ktera nalacno muze navalovat, ale zaboha si ted nevzpomenu ktera to ma byt ... myslim ze to, co tam dela takovou tu "mentolovou" vuni ... panthenol? Mozna by to mohl byt on ... proto tu kdosi kdysi psal, ze Biosil jedine s jidlem/po jidle, ze jinak haze savli
ad skorice ... spis bych si vsadila na cukrovku II. typu (tu "ziskanou") kde jde o inzulinovou rezistenci (inzulin v tele je, ale "neucinkuje" diky rezistenci az to ty "inzulinove bunky" ve slinivce odrovna prescasovou vyrobou), spis nez cukrovka I. typu, kde ty bunky od zacatku vubec nefunguji (jsou likvidovany telem = neni co by v tele ten inzulin vyrabelo).
Ale to je jen moje placnuti do vody, nastesti cukrovku nemam a doufam ze ani mit nebudu.
Jinak vlasy, nehty atd skutecne mohou byt kvalitativne jine (horsi) nez vlasy zdraveho cloveka, staci si vzpomenout jaky problem maji cukrovkari se spatnym hojenim a nedokrvovanim koncetin ... ono se to projevi pak komplexne vsude. _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: po říjen 03, 2016 7:37 pm Předmět: |
|
|
Jitt napsal: | Jinak vlasy, nehty atd skutecne mohou byt kvalitativne jine (horsi) nez vlasy zdraveho cloveka, staci si vzpomenout jaky problem maji cukrovkari se spatnym hojenim a nedokrvovanim koncetin ... ono se to projevi pak komplexne vsude. |
Ono nedokrvení končetin může být projev nedokrvování periferie obecně. A to znamená i menší výživu pro vlasové váčky. (Toť můj názor. ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: po říjen 03, 2016 7:47 pm Předmět: |
|
|
Mně se na revalidu líbí, že obsahuje železo. Což jsme teď vyřešila tak, že mám donna hair a donna nail a beru jednu a jednu. Mám tak teda 180% denní dávky zinku, ale krátkodobě by to neměl být problém |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: po říjen 03, 2016 8:44 pm Předmět: |
|
|
Portos: Prave o problemem s dokrvovanim koncetin u cukrovkaru vi "vsichni", ale rekni ze se jim nedokrvuji korinky, tak si lidi budou tukat na celo ... _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Wavelet 0-7
|
Zaslal: út říjen 04, 2016 7:04 pm Předmět: |
|
|
wensdy: Tak já se inspiruji a zkusím nějaké ty vitamínky nebo Donna hair (něco takové). Uvidíme, co to udělá...
Jitt: Právě ohledně těch typů jsem uvažovala úplně stejně. A o tom nedokrvování kořínků, zní to divně, ale něco na tom asi bude... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|