|
✿
|
Autor |
Zpráva |
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út listopad 08, 2016 2:28 pm Předmět: |
|
|
Na šedinách velmi dobře chytají světlé barvy nebo přelivy. není nutné ztmavovat. Navíc bych u 6cm odrostů zatím nic neposuzovala |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út listopad 08, 2016 4:23 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že ty odrosty jsou dost krátké na posouzení. A navíc od 12 proběhlo dost změn na to, aby sis mohla být jistá, že barva a kvalita bude jako tehdy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Caithlin ***moderátorka***
|
Zaslal: út listopad 08, 2016 5:36 pm Předmět: |
|
|
Ono je možné, že až vlasy ještě trošku poporostou, tak bude barva působit jiným dojmem Přijde mi, že při odrůstání vršek hlavy vždy působí tak nějak nijak/šedivě, obvzláště u špinavé blond/světlé hnědé |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Proxim 81-160
|
Zaslal: út listopad 08, 2016 8:47 pm Předmět: |
|
|
Ona u blondýny někdy úplně stačí zima a je šedivá, až na jaře začnou zimní přírůstky šisovat do plavé. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
astrid ***moderátorka***
|
Zaslal: st listopad 09, 2016 8:48 am Předmět: |
|
|
Osobně bych až tak nekoukala na barvu, ale spíš na kvalitu vlasu. Mě taky odrůstá henna do myší blond (a šediny to dost připomíná), ale od bílých vlasů se ty odrosty výrazně liší strukturou - jsou hrubší a silnější (u mě se navíc vlní, zatímco ostatní vlasy jsou rovné).
Možná panikaříš zbytečně - pár cm světlých vlasů nemusí nutně znamenat, že šedivíš. Odstíny plavé jsou v tomhle jen dost iluzorní...
edit: nepřečetla jsem si to po sobě - chtěla jsem ve srovnání říct, že právě ty šediny jsou hrubší a silnější, ne odrosty.
Naposledy upravil astrid dne st listopad 09, 2016 10:18 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kolombo22 0-7
|
Zaslal: st listopad 09, 2016 9:40 am Předmět: |
|
|
děkuji za uklidnění |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: ne únor 05, 2017 8:00 am Předmět: |
|
|
Tak se dělím o zkušenost. Půl roku jsem zkoušela jednu vodičku.
Recept:
-jedna polévková lžíce směsi
-trocha vody, aby se vyvařená směs vešla do lahvičky od bioharu
směs:
-sypaná šalvěj
-sapaný rozmarýn
-sypaný ořechový list
výsledy:
-na šediny to nemá vůbec žádný vliv
-úplně mi zmizely lupy
-vlasy jsou po použití jakoby lehce natužené - lze dobře rozčesat
-o dost měně semi mastí hlava, když používám vodičku opravdu každý den
postup:
-všechy přísady smíchám v misce a dám do nějaké nádoby
-přísad je stejný poměr - kupuju 100g balení
-dám velkou polévkovou lžíci do hrnce a trošku povařím asi 15 minut - prostě až do té doby, co je tam tolik vody, co se vejde do lahvičky od Bioharu
-na vlasy dávám po umytí a už neoplachuju. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
petrusia 21-40
|
Zaslal: st červenec 12, 2017 3:46 pm Předmět: Vlasy strieborné, šedivé, sivé ... |
|
|
Ahojte, najde sa tu aj niekto taky, kto je rad, ze ma šedivé vlasy? Ja som si presla fazou chemie aj henovaním (poslednych 15 rokov) a teraz mam pocit, ze si chcem nechat odrast mierne sedive vlasy, mat ich bez farebneho zasahu a rada by som vedela, ako sa o ne starat, ci ich niecim specialnym prelievat, ci pouzivate napr. citron alebo nieco ine prirodne, ci nieco pomaha na zvyraznenie lesku, alebo sampony vyslovene na sedive vlasy (aby neboli do zlta) .... mate nejake skusenosti, napady? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: st červenec 12, 2017 5:25 pm Předmět: |
|
|
Mamka teda nic speciálního nepoužívá (tedy pokud nepovažuješ za speciální, že si vlasy myje jednou za dva týdny). Akorát jsem jí překecal na jogurtový šampon se žloutkem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
petrusia 21-40
|
Zaslal: so červenec 15, 2017 7:19 pm Předmět: |
|
|
A vies, ze to celkom za specialne povazujem? To musi byt skvele, dokazat si umyvat vlasy raz za 2 tyzdne, usetri sampon, setri vlasy ... toto asi ale nedam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|