|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út květen 03, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
sedmikráska napsal: | Nemáte někdo zkušenost s "Henna Volume šampónem" od Sante?
Přemýšlím o něm: http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=6751
Trochu mě ale ve složení děsí "Indigofera tinctoria" (Indigovník pravý/Modřil barvířský) na moje světlé vlasy... |
Podla mna toho indiga je tam tak malo, ze vlasy nezafarbi. Nemam to sice odskusane, ale uz som na tento sampon pozerala prave preto, ze obsahuje hennu - a ak dobre ratam, ta je v zlozeni az na 14tom mieste, takze uplne minimum. Indigo je az po nej, cize toho je este menej. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
neewe >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 03, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
sedmikráska napsal: | Nemáte někdo zkušenost s "Henna Volume šampónem" od Sante?
Přemýšlím o něm: http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=6751
Trochu mě ale ve složení děsí "Indigofera tinctoria" (Indigovník pravý/Modřil barvířský) na moje světlé vlasy... |
Já ho mám. Toho indiga se vůbec neboj, i ten šampon je úplně světlounký. Přijde mi, že je spíš na mastnější vlasy, odmasťuje pořádně...takžka kvůli citlivé pokožce ho musím střídat s Ajurveďákem...
Já byla daleko víc nadšená z toho kondicionéru zdarma, ten je suprovej!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sedmikráska 41-80
|
Zaslal: út květen 03, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Decapitated + neewe: Díky! Tak já ho zkusím.
Mastné (a jemné) vlasy mám, citlivou pokožku naštěstí ne a na prostřídání šampóny na poličce jsou. Na kondicioner se už teda těším. Díky moc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sedmikráska 41-80
|
Zaslal: po srpen 01, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
neewe napsal: |
Já ho mám. Toho indiga se vůbec neboj, i ten šampon je úplně světlounký. Přijde mi, že je spíš na mastnější vlasy, odmasťuje pořádně...takžka kvůli citlivé pokožce ho musím střídat s Ajurveďákem...
Já byla daleko víc nadšená z toho kondicionéru zdarma, ten je suprovej!! |
Opravdu vysušuje. Na mastných koříncích (myšleno cca 12 cm od hlavy) efekt žádný - mastí se pořád stejně, ale bohužel sušší konečky mi trčí do všech stran. Maska, nebo alespoň kondicioner do délek nutný! Objem taky žádný, ale ten nemám při mé délce a jemnosti vlasů po ničem. Naštěstí ho mám na prostřídání, takže žádná tragédie. Citlivou pokožku nemám, takže vůbec nedráždí, pokožka nesvědí. Tím, že málo pění, jsem ho začala používat až na 2. našampónování a to už pění dobře a je i menší spotřeba.
Promelírované vlasy se mi ztmavují, ale to vůbec nemusí být tímhle šampónem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eowyn 8-20
|
Zaslal: st únor 22, 2012 8:10 pm Předmět: Sante Briliant |
|
|
Ahoj,premyslim nad koupi balzamu Sante Briliant Care,na netu jsou ale dve rozdilna zbarveni tuby (cerna nebo bila) je mezi nimi nejaky rozdil? Pripadne jestli ano,ktery je lepsi? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 22, 2012 8:16 pm Předmět: Re: Sante Briliant |
|
|
Eowyn napsal: | Ahoj,premyslim nad koupi balzamu Sante Briliant Care,na netu jsou ale dve rozdilna zbarveni tuby (cerna nebo bila) je mezi nimi nejaky rozdil? Pripadne jestli ano,ktery je lepsi? |
Sante má teď nové obaly, je možné že to je jen staré a nové balení |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
leny 161-320
|
Zaslal: út duben 10, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
sante a logona je ta ista firma ??? kupila som sante praskovu farbu gastanovu na vlasy a tesila sa predcasne, to omnoho viac mi na sediny chyti obycajna gastanova hena z dm. mozno jej este raz dam sancu, bo som ju mala len 3 hodiny, ale neviem neviem. asi budem pokorne platit postovne za henecolor. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si zakoupila šampon Velvet rose a musím říct, že jsem nadšena. Voní opravdu nádherné po růži (připomíná mi to bulharské růžové oleje), vlasy lesklé, hladké, mycí interval nezkracuje, hlava vůbec nesvědí. Opravdu lituju, že jsem ho nevyzkoušela už dávno. Když srovnám cenu a výkon, naprostá bomba, zdá se mi ještě lepší než Logona, která je tak o 100 Kč dražší.
Určitě to nebude můj poslední Santé šampon. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
Já ho mám taky a taktéž su spokojená _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|