|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Rhiannon 41-80
|
Zaslal: so duben 15, 2017 1:58 pm Předmět: Děsíte okolí? |
|
|
Zrovna mám před mytím, tak si tu vesele sedím s igelitem na hlavě. Jsem s přítelem na koleji, takže chudák nemá před tou nádherou kam utéci Asi štěstí, že je to jen jednou do týdne
Napadlo mě, že se ze srandy zeptám, co na takové vlasové úchylky říká vaše okolí - olej, igelit, bylinné odvary chutných barev a další legrácky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Svejnohova 161-320
|
Zaslal: so duben 15, 2017 5:43 pm Předmět: |
|
|
Já už vyslechla tolik posměšků a legrácek na úkor mý extravagantní hygieny bahno na hlavě, neber ty vejce...Ty si to dáš na hlavu.. tady je furt všude nějaký listí v hrncích Atd Atd |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: ne duben 16, 2017 1:26 pm Předmět: |
|
|
"Proč máš ve sprše dva šampóny?"
"Kulich v létě?"
"Jak jako vajíčkem?"
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hrusix 8-20
|
Zaslal: út duben 18, 2017 5:51 pm Předmět: |
|
|
Zrovna před měsícem jsme měli neohlášenou návštěvu babičky a zrovna to byl jediný volný den na hennu. Takže kulich na hlavě a vykukující igelitové čepice, naštěstí to nekomentovala. Řekla bych, že okolí si už celkem zvyklo, jedině patlání henny je pořád nějak fascinující, takže narážky na kravinec na hlavě a tak dále, známe
Dřív jsem děsila okolí, když jsem experimentovala s natáčením vlasů na noc na ponožky nebo papírové ubrousky, vypadalo to fakt divně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|