|
✿
|
Autor |
Zpráva |
saruli 21-40
|
Zaslal: po duben 24, 2017 10:31 pm Předmět: |
|
|
Mně ta chemie vadí spíš pachem. Jak čpí. I ta bezamoniaková.
Henna mi krásně voní.
Přemýšlím, jestli by šlo vždycky nabarvit vlasy bezamoniakovou chemií (šampon, přeliv) a přes to dát casii. Nebo nějakou hodně světlou blond, ta by se s mým obvyklým chemickým odstínem nepoprala. Pro zlepšení kvality vlasů a pro tu přírodní rostlinkovou vůni.
Jenže by to asi dost lezlo do peněz, vlastně dvojí barvení místo jednoho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tyrkys 81-160
|
Zaslal: st duben 26, 2017 2:44 pm Předmět: |
|
|
saruli napsal: | Mně ta chemie vadí spíš pachem. Jak čpí. I ta bezamoniaková.
Henna mi krásně voní.
Přemýšlím, jestli by šlo vždycky nabarvit vlasy bezamoniakovou chemií (šampon, přeliv) a přes to dát casii. Nebo nějakou hodně světlou blond, ta by se s mým obvyklým chemickým odstínem nepoprala. Pro zlepšení kvality vlasů a pro tu přírodní rostlinkovou vůni.
Jenže by to asi dost lezlo do peněz, vlastně dvojí barvení místo jednoho. |
Ahoj Saruli,
ráda bych Ti pomohla. Stejně kvalitní jako je Khadi henna je i henna Indian Natural Hair care je to bio henna a je ji v balení více 200g za cca 199,- mají i větší balení nebo výhodné balíčky. Khadi je taky fajn, ale je jí v balení jen 100g. https://www.hennanavlasy.cz/13-200g-produkty |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
saruli 21-40
|
Zaslal: st duben 26, 2017 6:44 pm Předmět: |
|
|
Tyrkys napsal: |
Ahoj Saruli,
ráda bych Ti pomohla. Stejně kvalitní jako je Khadi henna je i henna Indian Natural Hair care je to bio henna a je ji v balení více 200g za cca 199,- mají i větší balení nebo výhodné balíčky. Khadi je taky fajn, ale je jí v balení jen 100g. https://www.hennanavlasy.cz/13-200g-produkty |
Děkuju za snahu, ale to je zas klasická henna. Tu Khadí světle hnědou (a pak mixy s blond "hennou" a indigem kvůli stažení červené mírnou zelení) jsem právě zkoušela v naději, že to nepotáhne tolik do červena.
Chemicky jsem se barvila na střední hnědou nebo tmavší medovou blond. A spíš v tlumených barvách.
To mi henna nedá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tyrkys 81-160
|
Zaslal: st duben 26, 2017 6:51 pm Předmět: |
|
|
Aha. Taky jsem zvědavá jak to budu řešit až budu úplně šedivá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
saruli 21-40
|
Zaslal: so září 02, 2017 7:47 pm Předmět: |
|
|
Zbylo mi načaté Khadí čisté indigo. Odebrána tak čtvrtina? Odhadem. Nechala bych za stovku, třeba, nebo podle dohody. Osobní předání někde na jihu Vysočiny nebo v Dačicích, případně časem v Brně, kdyby někdo měl zájem. Případně i zbytek (nevím kolik, asi půl sáčku?) světle hnědého Khadí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plum2 8-20
|
Zaslal: po říjen 30, 2017 6:27 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mám dotaz. Byla mi propůjčena důvěra asistovat kamarádce při jejím prvním barvení hennou, konkrétně světlehnědou khadí, se kterou by v rámci možností chtěla dosáhnout co nejsvětlejšího odstínu. Tak se ptám jestli někdo vyzkoušel tuto hennu zalít silným heřmánkovým čajem, a jestli nenastalo zezelenání či jiná neplecha. Případně jestli někdo nemá nějaký tip s čím ji namíchat aby chytla co nejsvětleji. Samozřejmě že vím že henna vlasy nezesvětlí. Děkuji za odpovědi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plum2 8-20
|
Zaslal: po listopad 06, 2017 10:27 am Předmět: |
|
|
Takže nikdo zkušenost nemá, tak jsem to musela vyzkoušet sama protože kamarádka má vlasy typickou myšinu a melírované, nejdřív jsme zkoušely jen na prameni hennu zalitou heřmánkovým čajem. výsledek: melírované vlasy hodně světlá zrz ostatní hnědé s nádechem do zrz. Na následné obarvení jsem opět zalila heřmánkovým čajem s vrchovatou lžičkou soli. Výsledek melíry které byly původně skoro do bíla jsou krásně medové a ostatní vlasy hnědé takže spokojenost |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so listopad 11, 2017 5:09 pm Předmět: |
|
|
Tak to zní skvěle! Díky, že ses podělila o výsledky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hosule 41-80
|
Zaslal: út srpen 07, 2018 12:18 pm Předmět: |
|
|
Někdo se zkušenostmi s tmavou blond od khadi? Zkoušela jsem zatím jednou, barva chytla opravdu hezky podobné moji barvě -světlounce hnědá. Zajímalo by mne, zda má někdo foto po více barveních.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Svejnohova 161-320
|
Zaslal: čt srpen 16, 2018 7:28 pm Předmět: |
|
|
hosule napsal: | Někdo se zkušenostmi s tmavou blond od khadi? Zkoušela jsem zatím jednou, barva chytla opravdu hezky podobné moji barvě -světlounce hnědá. Zajímalo by mne, zda má někdo foto po více barveních.... |
Já barvila několikrát ..nejdřív středně blond, pak světle blond , a fungovalo to tak, že se barva vždycky prostě postupně vymyla ( no ono se nedá mluvit o barvě, je to prostě jen vrstva navíc která ovlivni že se světlo láme jinak, ale pod ní je stále v hlavní roli barva originální ) , opakovaným barvením se prostě jen udržovala, ale rozhodně opakovaným barvením vlasy netmavly. Ale tmavě blond nevím..do té už bude přidáno více lawsonie a ta klidně může držet jako přibitá takže počítám že opakovaným barvením budou vlasy cim dál víc směrem k tizzianu.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|