|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: ne duben 16, 2017 8:50 am Předmět: |
|
|
Já si naopak z trucu nechala dlouhý vlasy. Babička měla řeči v jednom kuse, že sou splihlý a ulízlý v culíkách..babička je ten typ se suchými vlasy, které má natrvalené a vždycky ráno si je pročísne mokrym hřebenem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rhiannon 41-80
|
Zaslal: po duben 17, 2017 5:16 pm Předmět: |
|
|
To samé Ale ono je to asi i tím, jak ony naše babičky vyrůstaly v době, kdy u kluka byla megadélka i ježek a u holky mikádo
Upřímně, jak jsem třeba viděla fotky z tanečních nebo z promoce, nekoukala z nich na mě dívka kolem 20... A jak jsem se ptala, jestli babi znala nějakou holku s hárem, tak jenom řekla "Se koukni, vidíš na těch fotkách nějakou?"
Taky jsem se kdysi babi zeptala, jestli "Platí babička s dlouhými vlasy" Jak jsem totiž jediný exemplář viděla v televizi v Babičce, prostě mi jako malé nešlo do hlavy, že nemusím mít jednou jako babča ježka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út duben 18, 2017 10:11 pm Předmět: |
|
|
"jestli platí babičky s dlouhými vlasy" Taky sem se ptala, stejná odpověď. A dodatek, že to není pěkný, když se ty dlouhý cancoury válej po zádech. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
gab 321-600
|
Zaslal: ne duben 23, 2017 9:23 pm Předmět: |
|
|
Přemýšlím, že si teď fakt ostriham vlasy a na truc a jo a jo a jo, um . Nic se mi nedaří, ale opravdu nic. Všechno se jen kazí a dopadá naprosto katastrofálně. Takže si teď myslím, že když se ostříham na to priblble mikádo, že se mi jako mávnutím kouzelného proutku začne dařit. Jo, bezva. Sice budu vypadat jako idiot, páč mám vlnité vlasy - takže všichni moc dobře víme, jak by to dopadlo... Ale pořád si myslím, že je to děsně supr nápad. Co radí zdejší osazenstvo? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne duben 23, 2017 10:08 pm Předmět: |
|
|
gab: Můj život stojí aktuálně za starou belu, ve svém věku nemám nic a nikoho a kdybych si ještě k tomu ustřihla vlasy, byla bych ještě víc na dně. A to by mi jako bylo k čemu?
Třeba ti pomůže tenhle pohled na věc |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
gab 321-600
|
Zaslal: po duben 24, 2017 7:08 am Předmět: |
|
|
Tak já asi radši začnu založením klubu pro neúspěšná polena, budu se věnovat dobrovolnické činnosti v tomto oboru a ostriham se až ku příležitosti otevření prvního moderního centra zmiňované charity.
Lepší nápad? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: po duben 24, 2017 8:53 pm Předmět: |
|
|
Určitě. Nezapomeň mi poslat přihlášku! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
saruli 21-40
|
Zaslal: st duben 26, 2017 9:18 pm Předmět: |
|
|
Hlavně to neudělej jako já před dvěma lety, kdy jsem se uprostřed noci mírně s hladinkou v krvi ráz naráz rozhodla ostříhat, stoupla v koupelně k zrcadlu, vlasy do půl zad, skoro nad pas, ufikala v půli krku - a všechno to spláchla do záchoda.
A pak do půl třetí v noci prošťourávala vlasama totálně ucpanej záchod. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|