|
✿
|
Jak často (v průměru) "patláte" na svoje vlásky hennu? |
Jednou týdně nebo častěji |
|
3% |
[ 9 ] |
Méně než jednou týdně, ale častěji než jednou měsíčně |
|
23% |
[ 69 ] |
Jednou za měsíc |
|
47% |
[ 138 ] |
Méně než jednou za měsíc, ale častěji než jednou za tři měsíce |
|
16% |
[ 48 ] |
Méně než jednou za tři měsíce, ale častěji než jednou za půl roku |
|
6% |
[ 19 ] |
Jednou za půl roku nebo méně často |
|
1% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 288 |
|
Autor |
Zpráva |
Kacisko 161-320
|
Zaslal: po březen 04, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
Já bych spíš viděla problém v tom, že pokud jsi teď zrzavá a hodíš na to další vrstvu, tak se ti tam tak akorát zafixuje a může se ti to následně do zrz vymývat. Takže já bych spíše počkala, až se to trochu vymyje, jsou tu i témata, jak se zbavit henny. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Baruš* 0-7
|
Zaslal: st červen 24, 2015 7:59 pm Předmět: Barvení hennou |
|
|
Ahojte, chtěla bych se zeptat, dneska jsem si "barvila" vlasy oříškově plavou hennou, což je moje přirozená barva, jen abych vyzkoušela její účinek na vlasy a regeneraci (vlasy mám zničené od chemické barvy, kterou jsem měla cca před rokem a úplně polámané), ale do budoucna bych chtěla nějakou barvu dozrzava nebo měděnou, za jak dlouho můžu hennu v jiné barvě použít podruhé?
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
aa.zdrazil 8-20
|
Zaslal: po červen 29, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
Já hennuji každý měsíc, někde jsem četla, že pak rychleji rostou vlásky. Většinou si nechávám hennu na hlavě tak 6-8 hodin a pokaždé, když ji vymývám, tak se modlím aby mi nějaké ty vlasy zůstali na hlavě Jinak nevíte někdo po jakém odstínu a hlavně značce budu mít takovou světle čoko barvičku ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Monna01 8-20
|
Zaslal: čt květen 11, 2017 9:41 am Předmět: Délka barvení |
|
|
Holky je rozdíl délka barvení ve značce? Je nějaká která vydrží déle a která naopak se hned vymyje? Poradíte? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lollac 0-7
|
Zaslal: čt květen 11, 2017 9:51 am Předmět: Re: Délka barvení |
|
|
Monna01 napsal: | Holky je rozdíl délka barvení ve značce? Je nějaká která vydrží déle a která naopak se hned vymyje? Poradíte? |
Já používám voono, vyzkoušela jsem hodně preparátů a zjistila jsem že drží nejvíce. Barvím cca 1 za měsíc, záleží jak moc často hlavu umývám. Chodila sem teď na bazén, takže to šlo rychleji dolů. dřív jsem zkoušela hennu z Rossmana a vydržela cca 2 týdny |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt květen 11, 2017 7:49 pm Předmět: |
|
|
Co já vím, tak se tu obecně doporučuje Khadí, Lamda a Hennécolor (snad jsem nic nevynechal). Ty drogerkové naopak ne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
amelia_s 0-7
|
Zaslal: pá květen 12, 2017 7:20 pm Předmět: henna report |
|
|
ahojte, prave som citala ako casto henujete. teda si nie som ista ci tato odpoved je pasentna zrovna sem. admin, poprosim pripadne prehodit
Zhruba pred rokom som za seba riesila ci sa vratit k hene alebo sa nechat odrast na sivo. po pol roku bez heny a potom po roku zas z henou jednoznacne doporucujem farbit. kvalita vlasov je neporovnatelne lepsia.
farbit musim kazde 2 tyzdne kvoli odrastom. ano je to nepohodlne, mavam "blato na noc" (macky sa nestazuju) znacku absolutne neriesim kto co donesie z teplych krajin . najlepsie z trhu. mam henu aj z irackeho carefure . mletie, necistoty (hrubsie konariky, piesok) a viskozita byvaju rozne a nesuvisa s "cervenostou". moje vlasy su povodne popolavo sive a teraz uz na 30 percent sedive. nerovnomerne. Vysledok je prirodzeny "melir" sive vlasy su svetlejsie, niektore az oranzove. podla odstrihmutych (odlozenych) kusov aj spred 10 rokov rozdiel vo farbe chvosta velmi nevidno. kedze kazdy pol centimeter mam novu vrstvu heny, odtien je znacne spriemerovaný pri dlzke skoro po pas. ob tyzdem mavam zabal. klasicky "kolac" vajce med olej.
zaverom: henu pouzivam 20 rokov a vyzera to tak ze uz navzdy. lebo oranzovy chvost je lepsi ako ziadny. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
amelia_s 0-7
|
Zaslal: pá květen 12, 2017 7:22 pm Předmět: henna report |
|
|
ahojte, prave som citala ako casto henujete. teda si nie som ista ci tato odpoved je pasentna zrovna sem. admin, poprosim pripadne prehodit
Zhruba pred rokom som za seba riesila ci sa vratit k hene alebo sa nechat odrast na sivo. po pol roku bez heny a potom po roku zas z henou jednoznacne doporucujem farbit. kvalita vlasov je neporovnatelne lepsia.
farbit musim kazde 2 tyzdne kvoli odrastom. ano je to nepohodlne, mavam "blato na noc" (macky sa nestazuju) znacku absolutne neriesim kto co donesie z teplych krajin . najlepsie z trhu. mam henu aj z irackeho carefure . mletie, necistoty (hrubsie konariky, piesok) a viskozita byvaju rozne a nesuvisa s "cervenostou". moje vlasy su povodne popolavo sive a teraz uz na 30 percent sedive. nerovnomerne. Vysledok je prirodzeny "melir" sive vlasy su svetlejsie, niektore az oranzove. podla odstrihmutych (odlozenych) kusov aj spred 10 rokov rozdiel vo farbe chvosta velmi nevidno. kedze kazdy pol centimeter mam novu vrstvu heny, odtien je znacne spriemerovaný pri dlzke skoro po pas. ob tyzdem mavam zabal. klasicky "kolac" vajce med olej.
zaverom: henu pouzivam 20 rokov a vyzera to tak ze uz navzdy. lebo oranzovy chvost je lepsi ako ziadny. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|