|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
Po delší době jsem se odhodlala k mokrému procesu u kančáků... Umyla jsem je vzájemně o sebe ve vodě se šamponem a tak čistý snad ještě nikdy od pořízení nebyly. Ale nevím, jestli to není na škodu - začaly mi při česání s nima elektrizovat vlasy. Jestli já je neměla nechat zahumusený, to mi vlasy při česání neelektrizovaly. Teď bádám, jestli se to dá nějak odstranit, nebo jestli budu muset počkat, až se zase zahumusej... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Astarte 41-80

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
Jak se ti to zdá? Je to k něčemu?
Taky uvažuju o koupi, nechtěla by se nějaká Brňačka podělit o poštovné?
Kdyžtak prosím na email inagisti@gmail.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
sonasona 41-80

|
Zaslal: po duben 01, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
S hrebenmi je to jednoduche: stara zubna kefka a trochu mydla. _________________
http://sonaoclock.blogspot.sk/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Misurba 81-160

|
Zaslal: po duben 01, 2013 11:53 am Předmět: |
|
|
Astarte napsal: |
Jak se ti to zdá? Je to k něčemu?
Taky uvažuju o koupi, nechtěla by se nějaká Brňačka podělit o poštovné?
Kdyžtak prosím na email inagisti@gmail.com |
No, ještě jsem si to nekoupila, nemám peníze  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Astarte 41-80

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
Holky z Brna, nechcete se složit na poštovné z lavanda.cz?
I kdybyste chtěly něco jiného než čistítko na kartáč
pište kdyžtak na email inagisti@gmail.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Yavanna 0-7

|
Zaslal: po září 04, 2017 5:04 pm Předmět: |
|
|
Ahojte, nedávno som konečne prišla na dostačujúci a pohodlný spôsob ako vyčistiť kefu s kančími štetinami. Neviem ako vy, ja s najčastejšie odporúčaným postupom (tupirák+zub.kefka+šampón) nie som vôbec spokojná. Moj kančák je už hodne strapatý. Tupirák som mame polámala a kefka sa mi medzi štetiny nezmestí (nechápem ako je možné že niekomu to ide). Čiže výsledok nikdy nebol dokonalý.
Len tak mi padla do oka kefka na česanie mačiek. Taká tá so zahnutými drôtikmi. Stálo to 2€ a bol k tomu taký malý hrebenček na vyčistenie vyčesaného. Pozri prvú fotku v mojej galérii.
Je to dokonalý inštrument na vyčistenie tých lepkavých chumáčikov prachu zo štetín kančáku. Trvalo to asi 5-10 minút hrubej práce (žiadna piplačka = zaťať a ťahať) a všetky hnusnosti boli vonku. Následne šampón a kefovanie kefkou na ruky. Mám drevenú, s pevnými štetinami, sú tvrdšie a dlhšie ako kančie, teda dosiahnu na "telo" kančáku pod štetinami.
Plus náväznosť na drevo: Mnohí sa tu obávate dať drevený hrebeň/kefu do vody. Tá moja kefka je z dreva a nevadí jej ani dlhodobé namočenie :-) Aj kančák bežne máčam vo vode a nič mu nie je.
Tie hrabličky zo sady na čistenie, čo sem ktosi dal, mi pripadajú od pohľadu slabé, ale tú kefku s jedným radom štetín by som za moju vymenila hneď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|