|
✿
|
Autor |
Zpráva |
víla 161-320
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 11:44 am Předmět: |
|
|
Elysion napsal: | Já mám taky vlnité vlasy a na stužkování jsem si je chtěla natáčkama přivlnit, měla jsem to na hlavě asi 4 hodiny a ty ludry mi ty vlasy místo toho narovnaly! |
Tak to se mi snad nestane.... je tady ještě někdo se zkušenostmi týkajícími se "natáčení vlnitokudrnatých vlasů"? A molitanové natáčky? vyhovující? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/counter/wfzW1Ih/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Petruska88 8-20
|
Zaslal: ne prosinec 31, 2017 1:51 pm Předmět: Zkušenost s objemovou vs. klasickou trvalou |
|
|
Mám dlouhé jemné vlasy a před 6 lety jsem po několikaletém barvení hennou zkoušela u kadeřnice klasickou trvalou (Goldwell č. 1) a byla velice spokojená! Vlasy byly hodně objemné a mírně vlnité i bez zvláštní péče a objem vydržel prakticky až do úplného odrostu vlasů. Trochu hůře se rozčesávaly, ale to vyřešil dobrý kondicionér.
Jelikož jsem pak začala používat nějaký intenzivně uhlazující šampón a vlasů měla díky němu na pohled tak o polovinu méně, dva týdny zpátky jsem si dala na zkoušku pouze objemovou trvalou a kromě toho, že vlasy jsou na omak drsnější, žádný efekt nepozoruji, takže je nechám chvíli odpočinout a zkusím raději opět tu klasickou...
Naposledy upravil Petruska88 dne ne únor 25, 2018 11:54 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Wnaty 81-160
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|