|
✿
|
Autor |
Zpráva |
lethality 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po leden 06, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
tak přináším spokojený report.... asi po 4, 5 aplikacích na pokožku před mytím.... postupně se mi začal vymývat méně a méně až už sem ho při posledním mytí nedala vůbec a musím zahlásit velkou spokojenost, vlasy i po 5 dnech vypadaly obstojně, když zajedu rukou do vlasů, jde z nich cítit ještě takový lehký oříškový nádech konopáku a ne jen taková ta typická fuj vlasomastnota.... prsty po průzkumu pokožky nejsou mastné, spíš tak vláčné, klouzavé, nevím, jak lépe to popsat... což by mohlo znamenat další ústup přílišné tvorby séba hurá _________________ Kdyz o nic nehrajes, nemas co ztratit.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ladyquerida 321-600
|
Zaslal: út leden 14, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
Poradil by někdo, kde koupit konopný olej od cannadermu v kamenném obchodě (v Praze)? Koukala jsem, že mají mít minibalení 50ml, což by mi na vyzkoušení určitě stačilo, a navíc vyjde cenově mnohem výhodněji než saloos. A teď kde ho sehnat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lusik111 161-320
|
Zaslal: út leden 14, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
Já si ted objednala z lékarny nějaký obyčejný za 60kč myslím 200ml ,myslíte,že bude nepoužitelný? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rehny 81-160
|
Zaslal: út leden 14, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
a ten obchod co mají na svých stránkách se ti nelíbí? Je to v centru, takže celkem při ruce. Je to Carlsbad shop v Panské. Ale nevím, proč je u toho ten nápis pozor změny, jestli to teda stále platí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anywetta 161-320
|
Zaslal: út leden 14, 2014 9:38 pm Předmět: |
|
|
ladyquerida napsal: | Poradil by někdo, kde koupit konopný olej od cannadermu v kamenném obchodě (v Praze)? Koukala jsem, že mají mít minibalení 50ml, což by mi na vyzkoušení určitě stačilo, a navíc vyjde cenově mnohem výhodněji než saloos. A teď kde ho sehnat? |
Viděla jsem olej od této firmy mají v síti Country live a také v prodejně Zdravíčko u Karlínského náměstí. Ale jestli budou mít tak malé balení to netuším, tuto značku jsem nezkoušela. Já pravidelně kupuju konopný olej české firmy Carun. _________________ Nic necini cloveka lidstejsim nez laska ke zviratum... (Henry Fielding) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Keyt 161-320
|
Zaslal: st leden 15, 2014 12:24 am Předmět: |
|
|
ladyquerida napsal: | Poradil by někdo, kde koupit konopný olej od cannadermu v kamenném obchodě (v Praze)? Koukala jsem, že mají mít minibalení 50ml, což by mi na vyzkoušení určitě stačilo, a navíc vyjde cenově mnohem výhodněji než saloos. A teď kde ho sehnat? |
Nejsem z Prahy, ale v Brně vídám výrobky Cannaderm v obchodě se zdravou výživou, třeba by je měli i v Praze. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ladyquerida 321-600
|
Zaslal: po únor 10, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
Tak zpětně hlásím, že jsem minibalení olejíčku od cannadermu pořídila v prodejně přírodní kosmetiky na jugoslávské (mimochodem jsou velmi dobře zásobeni i věcma od saloos, naděje apod.). Kdyby někdo sháněl, třeba se mu to bude hodit Jinde jsem viděla jen na to velké balení. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rezaakatto 21-40
|
Zaslal: čt červen 14, 2018 12:53 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že toto vlákno usnulo. To je škoda. Zajímaly by mne nejnovější poznatky ohledně užívání konopného oleje. Já ho používám přibližně jeden měsíc většinou dvakrát týdně pro regeneraci vlasové pokožky a výsledky jsou super.
Vlasy jsou lesklé, hezké a už se mi skoro netvoří lupy a nesvědí mě pokožka, s čímž mám jinak problémy.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|