Šampony pro psy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=8213ef6dd86ee09552316a942cb6d6a0Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
b.f.
21-40
21-40


Založen: 16.4.2009
Příspěvky: 40

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 5:05 pm    Předmět: Citovat

No, chtěla bych se podělit o poměrně zvláštní zkušenost a jsem ráda, že už je tu ten topic založený. Laughing
Nutno podotknout, že z přírodních i nepřírodních šamponů jsem toho vyzkoušela nepřeberné množství, jediné, co mi opravdu sedlo, je Lush. No a až teď Tropiclean. Níže přikládám složení - hodlám kontaktovat výrobce, aby mi některé složky upřesnil, na internetu jsem nic konkrétního nenašla, každopádně se sortimentem Tropicleanu celkově mám dobré zkušenosti (u psů). Na webových stránkách mají slova "natural" a "organic" snad v každé druhé větě. Very Happy

Složení šamponu Berry&Coconut: voda, čistící složky z kokosového oleje, oves setý (moučka), extrakty z organické směsi lesních plodů (extrakt z malin, granátových jablek, jahod, borůvek a manga), hydrolyzovaný pšeničný protein, aroma, vitamin E.

Zatím jsem zkoušela pouze tento šampon jako jediný (v sortimentu mají i kondicionéry - zaujal mě Kiwi&Cocoa Butter), do práce nám přišly jako novinka po změně obalů a rozšíření škály produktů. Náplň voní sladce po lesním ovoci a troufám si říct, že kvalita vlasů po umytí se vyrovná Lushi, což je u mě co říct. Very Happy Jen je škoda, že vůně se ve vlasech neudrží. Cenově to na internetu vychází na 200-300 Kč, jak kde.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***


Založen: 10.11.2006
Příspěvky: 6037

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2016 12:55 pm    Předmět: Citovat

Cha cha, no tak jsem okoukla Tropiclean a nakonec neodolala, navíc když i výrobce píše, že je to vhodné pro lidi. Nakonec jsem vybrala ten Lime&Coconut. Trochu jsem teda váhala s výběrem, jeden má opravdu hodně jednoduché složení (snad čtyři-pět položek), to se mi zdálo možná až příliš málo - jakože bude až moc slabý. Ten s bělicími účinky jsem vyloučila předem, stejně jako 2v1. Razz
No, zatím jsem poměrně spokojená. Přijde mi tedy, že jsou po něm vlasy takové hrubší a že docela dost čistí, byť by neměl obsahovat žádná drsná pěnidla. Ale výsledný dojem je hodně pozitivní, tak snad mi to chvíli vydrží.

Jo, zkoušela jsem ho i na psa, tak jeho osobní dojmy neznám, ale bezprostředně po umytí docela voní a je zářivě bílý/černý a lesklý. Laughing
Pán v obchodě se mě hned ptal, jestli prý to mám na svoje vlasy nebo pro psa, že si ho chodí jedna paní kupovat taky pro sebe a hrozně si ho pochvaluje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SuuriTuuli
21-40
21-40


Založen: 6.1.2018
Příspěvky: 25

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2018 7:27 pm    Předmět: Citovat

Koupila jsem si šampon KW s norkovým olejem a balzám KW Aloe Vera, dneska jsem je poprvé použila (klasicky dle návodu na obalu).
Surprised Jsem nadšená. "Nadšená" je ale slabé slovo. Shocked Jsem nadšením v šoku (asi tak celé dnešní odpoledne). Surprised Laughing
Hej, lidi, tomu byste nevěřili: Já mám fakt krásné vlasy!!! Shocked Very Happy
Asi tak... poprvé v životě? Very Happy
Je to pro mě obrovský zázrak! To je prostě úplně poprvé, co moje vlasy vypadají jako... krásné vlasy. Zdravé vlasy. Lesklé, objemné, nadýchané, krásné, zacelené, živé a okouzlující vlasy.
Bože! Surprised Laughing
Jsem ohromena výsledkem. Chce se mi plakat štěstím Laughing
...A to jsem posledních pár let - v opakujících se obdobích - různě uvažovala o tom, že už s těmi pokusy o dlouhé a zdravé vlasy asi praštím a oholím se na ježka a bude to, protože prostě kvalita mých vlasů byla stále odporná (jemné, přesušené, lámavé, splihlé a mrtvé) nehledě na všechno, co jsem za ty roky vyzkoušela, a že toho bylo hodně. Starala jsem se o vlasy dlouhodobě vzorně, nic, co by jim škodilo, všechny možné super uzdravující věci, vitamíny, výživa, no všechno prostě, ale nic mi nikdy doopravdy nepomohlo...
A teď, jedno umytí Shocked a mám vlasy, jaké jsem celý život chtěla mít! Very Happy
No, takže, pokud KW kosmetika bude i nadále takhle úžasně fungovat... tak teď už ty vlasy neostříhám ani náhodou Laughing Naopak, teď je hrdě nechám růst dál a dál... (no a všechnu lidskou vlasovou kosmetiku postupně asi vyhodím Very Happy )
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Eeyore
41-80
41-80


Založen: 5.1.2011
Příspěvky: 53

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2018 8:18 am    Předmět: Citovat

SuuriTuuli, ako ďalej funguje ten norkovy šampón? Aj po dalších použitiach si spokojna? Uvažujem nad nim, že ho tiež vyskúšam na moje presušené vlásky, na ktoré nič nezaberá Crying or Very sad
Už som schopná vyskúšať aj šampón pre psy ak by to mohlo aspoň trochu pomôcť Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SuuriTuuli
21-40
21-40


Založen: 6.1.2018
Příspěvky: 25

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2018 10:45 am    Předmět: Citovat

Ano, i po dalším použití jsem moc spokojená Smile
Pokud máš hodně suché vlasy, tak bych doporučila koupit si k tomu i nějaký ten KW balzám, mně se ohromně osvědčil. Mám o dost větší spotřebu balzámu, než toho šamponu. A nezkoušela jsem použít pouze šampon bez závěrečného ošetření tím balzámem (na to mám moc suché a nerozčesatelné vlasy)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SuuriTuuli
21-40
21-40


Založen: 6.1.2018
Příspěvky: 25

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2018 10:55 am    Předmět: Citovat

Jo a ještě k tomu KW balzámu: Je taky zázračný Laughing protože se mi úplně přestaly cuchat a uzlíkovat vlasy, takže je můžu nosit (pořád) rozpuštěné a to klidně i za větrného počasí venku.
Ten balzám vlasy nezatěžuje a nepramínkují mi. Jsou prostě krásné Smile
Co se týče použití balzámu, tak já ho používám dokonce i místo oleje na konečky a místo bezoplachového kondicionéru ve spreji, tzn. po umytí hlavy
(postup mytí: mokré vlasy našamponuju, nechám 5 min působit, opláchnu, pak použiju balzám, nechám 5-10 min působit, důkladně opláchnu, jemně vysuším vlasy v ručníku)
si ještě rozetřu trochu balzámu v dlaních a napatlám ho do vlhkých délek a konečků a pak vlasy nechám uschnout (už neoplachuju)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Eeyore
41-80
41-80


Založen: 5.1.2011
Příspěvky: 53

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2018 1:26 pm    Předmět: Citovat

Super. Ďakujem Wink asi to vyskúšam
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ClarissaMaryse
0-7
0-7


Založen: 17.9.2018
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2018 9:06 am    Předmět: Citovat

Ahoj,

dnes jsem si projizdela toto vlakno. V pet shop, take jsem narazila na Tropic sampon - mate nekdo douhodobejsi zkusenosti? Uvazovala jsem o koupi, protoze mi to doporucovala primo i prodavacka, kdyz jsem tam byla na brigade, ale nijak se mi tomu moc nechtelo verit. Aktualne docela resim jejich mastnotu a lupy.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SuuriTuuli
21-40
21-40


Založen: 6.1.2018
Příspěvky: 25

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2018 9:28 am    Předmět: Citovat

UPDATE ke KW norkovému šampónu: Koupila jsem si ho někdy v dubnu tohoto roku, teď je říjen a zbývá mi ještě něco kolem poloviny lahvičky. Smile
Jsem s ním pořád maximálně spokojená.
Jo, jinak, po olejových zábalech (kokosový olej) si teda umývám vlasy obyč lidským šampónem, přičemž takový olejový zábal si udělám tak jednou za 2 týdny (jak kdy).
Zbytek mytí probíhá jenom tím KW norkovým šampónem, což je tak jednou až třikrát do týdne (taky jak kdy).
Někdy po mytí používám KW balzám, někdy nějakou masku (třeba Gestil Wonder), někdy třeba bezoplachový kondicionér (třeba Urtekram).
Vlasy jsou nejlepší za posledních několik let. Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.