|
✿
|
Autor |
Zpráva |
alishia 81-160
|
Zaslal: so duben 29, 2017 10:58 pm Předmět: |
|
|
Nessa Issil napsal: | Ahoj holky, teď přecházìm na přírodní kosmetiku, zvolila jsem podle recenzí právě Urtekram, konkrétně s aloe vera. Mám problém s citlivou pokožkou, vysušenou, v nejhorším lupy. Zatím jsem šampon použila 2x, ale už druhý den mě děsně svědí hlava, objevují se na pár místech lupy Tak nevím, jestli mám vydržet, nebo skočit do lékárny pro chemii... |
Ahoj, mne na obcasne lupiny celkom dobre funguje Weleda, maju aj konkretny druh na lupiny, a je uplne bez sulfatov, neobsahuje ani coco sulfat ako Urtekram. Pisala som na neho uz davnejsie recenziu, mas tam aj zlozenie:
http://somethingbiotiful.blogspot.sk/2016/05/prirodny-sampon-proti-lupinam-weleda.html
Uplne bezsulfatovy prirodny sampon ma aj 100% Pure, ten je moj najoblubenejsi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nessa Issil 0-7
|
Zaslal: po květen 01, 2017 6:50 pm Předmět: |
|
|
Moc děkuji za odpovědi
Na tu Weledu určitě mrknu! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Magorka 8-20
|
Zaslal: so duben 07, 2018 9:28 am Předmět: nový rok Unterkram |
|
|
ahojky se to tu tolik neproberu je to moc stránek ale je nový rok a koukám na složení,objednala jsem si tak uvidim až příjde ale jak se vám osvědčili v tomto či minulém roce?? objednala jsem si šampon s aloe vera a kondicioner kokosový.. děkuji za odpověd |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
gab 321-600
|
Zaslal: pá září 28, 2018 8:14 am Předmět: |
|
|
Urtekram Morning Haze (či jak psáno - krémovo zlaté lahvička se zlatou matnou pumpičkou) řada, konkrétně kondicionér. Za mě paráda, vlasy mám moc příjemné, nevysušené a nezatížené. Myslím, že ze všech kondicionérů Urtekram mi vlasy asi nejvíce hydratuje, zkrátka je nemám suché a vysušené.
Šampon Rosemary - rozmarýn, taky bezva. Dřív byl můj favorit růžový, ale asi jsem změnila názor . Rozmarýnový sice nevoní tak parádně jako ten růžový, ale vlasy jsem měla hezké, lesklé, jemné, uhlazené, ale NEZPLIHLÉ.
(Jinak asi žádný šampon nebyl nikdy průšvih. Měla jsem kopřivový, březový, růžový, Rhassoul, s tea tree, rozmarýn.)
Prostě parádní značka, šetrná, neagresivní, bez zbytečných nezdravostí a ještě s certifikátem Leaping Bunny
Takže jsem stále spokojená! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: ne září 30, 2018 3:58 am Předmět: |
|
|
Mně teda přijde, že ten růžový šampón sice udělá hezký vlasy, ale dřív se zmastí. Mám jemné rovné. Asi je hodně šetrný a nechává ve vlasech trochu zdravé mastnoty. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eunikee 8-20
|
Zaslal: út únor 12, 2019 6:13 pm Předmět: |
|
|
Já jsem dostala dva vzorky Urtekramu, konkrétně kokosový a nordic berries a docela mě příjemně překvapily. Vlasy jsem neměla vysušené a ani se tolik nemastily. Přemýšlím, že si koupím celou lahvičku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rakave 81-160
|
Zaslal: so únor 16, 2019 3:34 pm Předmět: |
|
|
Kde kupujete vzorky Urtekramu? Já bych jej ráda vyzkoušela,ale dost často čtu,že na vlasy barvené chemickou barvou přírodní šampon není, tak ať nekupuji zbytečně celou lahvičku. Už jsem vyzkoušela šampon od Khadí a ten mi vlasy hodně vysušil. Jakou zkušenost máte Vy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ellos 0-7
|
Zaslal: po únor 18, 2019 6:50 pm Předmět: |
|
|
Urtekam (za mě) nedoporučím nikdy nikomu. Mám ten s kopřivou a není to nejhorší ale ani nejlepší, na to, že to je na lupy a různé problémy s kůži (mám seboreu) tak teda nic moc. Mnohem lepší byl rakytníkový šampón od North siberica, stejně tak jejich peeling je skvělý. Ovšem tady nelze než říct, že každému vyhovuje něco jiného. Furt mi na to všude skáče reklama ale nějak nehodlám znovu si tuto značku pořídit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eunikee 8-20
|
Zaslal: so únor 23, 2019 12:33 pm Předmět: |
|
|
Rakave, já jsem je dostala na jedné přednášce o kosmetice, tak nevím, kde se dají koupit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|